Kadınlar Yüksek Topukları Silah Olarak Kullanacak - Son Dakika
Dünya

Kadınlar Yüksek Topukları Silah Olarak Kullanacak

Cinsel saldırı ihtimaline karşı kadınlara alternatif kendini savunma tekniği geliştirildi. Kadınlar, günlük hayatta kullandığı topuklu ayakkabıyla kendini savunabilir.

09.12.2015 14:46  Güncelleme: 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz pazartesi günü Avital Zeisler adlı kadın New York'taki stüdyosunda 'Soteria' adını verdiği yeni bir kendini savunma sanatını tanıttı.

TOPUKLAR SİLAHA DÖNÜŞÜYOR

Cinsel taciz mağduru kadınlara yönelik geliştirdiği teknikte, kadınların kullandığı günlük materyalleri sokak kavgasında bir silaha nasıl dönüşeceğini sergiledi.

SALDIRIYA UĞRAYACAK KADINLARA YARDIMCI OLACAK

Kendisinin de geçmişinde cinsel saldırıya maruz kaldığını belirten Zeisler, kendi geliştirdiği bu tekniğin saldırıya maruz kalabilecek kadınlara yardımcı olacağı düşüncesinde.

Kadınlar Yüksek Topukları Silah Olarak Kullanacak

Son Dakika Dünya Kadınlar Yüksek Topukları Silah Olarak Kullanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • UÇAĞI DÜŞURMEKLE ÇOK BÜYÜK HATA YAPTIK.AMA....?: Arapların,Nato,nun ve AB,nin oyununa geldik(bence).Camilerle,Rabia işaretleriyle,türbanlarla uğraşarak(Arapların din bekçiliğini yaparak)dünyaya hakim olacaklarını sanarlar?Zaman atom(bilim,teknoloji) çağı.Beyinler değişmesse,geleceğimiz iyi değil.Vatanımız uçuruma sürükleniyor.Elimizden AD,ED,MveKD bölgeleri gidebilir.İslam,a ,,Terörist Damgası,,vurulup,müslümanlara bütün kapılar kapanabilir.Rota öyle gõsteriyor.İşid ve uçak krizi bahane. 1 2 Yanıtla
  • hatice: gerçekten çok yaratıcı dövüşüyor 1 0 Yanıtla

Advertisement