Dünya Devi PSG'den Türkiye'de 15 Kente Büyük Yatırım - Son Dakika
Ekonomi

Dünya Devi PSG'den Türkiye'de 15 Kente Büyük Yatırım

Dünyanın en büyük spor kulüplerinden olan Paris Saint Germain, Türkiye'de uygulamaya sokacakları dev altyapı projesini açıkladı. Fransız devi, Türkiye'de 15 farklı ilde futbol akademisi açacaklarını duyurdu.

01.02.2019 22:48  Güncelleme: 23:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya devi Paris Saint Germain, Türkiye'de dev altyapı hamlesi başlattı. Paris Saint Germain, Türkiye'de 15 farklı ilde futbol akademisi açmayı planlıyor.

Dünya Devi <a class='keyword-sd' href='/psg/' title='PSG'>PSG</a>'den Türkiye'de 15 Kente Büyük Yatırım

AÇILIŞ İSTANBUL'DA YAPILDI

Fransız kulübü Paris Saint-Germain'in Türkiye'de kurduğu futbol akademisinin açılış lansmanı İstanbul'da yapıldı. Organizasyona PSG Akademi Türkiye Sorumlusu Nihat Uğurlu, Paris Saint-Germain Ortadoğu ve Katar Sorumlusu Fabian Dilem, PSG Kulübünü Dünya Temsilcisi Miguel Pauleta ve PSG Akademi Direktörü Nadia Benmokhtar katıldı.

Dünya Devi PSG'den Türkiye'de 15 Kente Büyük Yatırım

15 İLDE AKADEMİ AÇILACAK

Birçok futbol yıldızını kadrosunda barındıran Fransız takımı Paris Saint-Germain, geçtiğimiz Mayıs ayında İstanbul'da açtığı futbol akademisi ile 4-18 yaş arasındaki çocukların gelişimine katkı sağlıyor.Marka değerini ve örnek eğitim metodolojisini tüm Türkiye'ye yaymak isteyen Paris Saint Germain Türkiye ekibi, 15 farklı ilde futbol akademisi açmak için hazırlanıyor. Türkiye üzerinde 15 ilde açılacak olan futbol akademileri ile toplam 250 teknik direktör 200 teknik ekip çalışacak.

Dünya Devi PSG'den Türkiye'de 15 Kente Büyük Yatırım

UĞURLU: TÜRK FUTBOL DÜNYASINA HİZMET ETMİŞ OLACAĞIZ

PSG Akademi Türkiye Sorumlusu Nihat Uğurlu, akademinin diğer kulüplere de örnek olacağına değinerek, "Türk futbol dünyasının öz kaynaklara yönelmesi gerekiyor. Futbolcu yetiştirmek, geliştirmek ve Türk futbolunun kalitesini artırmak amacıyla dünyanın en iyi futbol kulüplerinden biri olan Paris Saint-Germain ile işbirliğine girdik. Türkiye, Paris Saint-Germain futbol akademisi Dünya'daki diğer 15 akademiler arasında en dikkat çeken akademi olarak kendini gösterecek. Hedefimiz 15 şehirde toplam 3.500 öğrenciye ulaşmak. Bunun içinde 250 antrenör ile çalışacağız. 4-16 yaş gruplarını iyi tanıyan kişisel gelişim uzmanları, beslenme uzmanları ile birlikte yol alacağız. Kuracağımız ekosistem ile Türk futbol dünyasına hizmet etmiş olacağız." diye konuştu.

Dünya Devi PSG'den Türkiye'de 15 Kente Büyük Yatırım

BENMOKHTAR: TÜRKİYE'DEKİ EN İYİ PARTNER İLE BERABER ÇALIŞIYORUZ

PSG Akademi Türkiye Direktörü Nadia Benmokhtar, Türkiye'de yapılan bu iş birliğinden dolayı mutlu olduğunu dile getirerek, "İstanbul'da bulunmaktan çok mutluyum. Burası, tarihi ve kültür açısından çok zengin bir şehir tıpkı Paris gibi. Bu, bizim birinci ortak yönümüz. Paris Saint-Germain' in Dünya'da 80 akademisi var ve birkaç aydır bu akademiler arasına Türkiye'de eklendi" dedi.

Dünya Devi PSG\'den Türkiye\'de 15 Kente Büyük Yatırım

Son Dakika Ekonomi Dünya Devi PSG'den Türkiye'de 15 Kente Büyük Yatırım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • ramazan: bizim insanımız tam bir aptal neymiş fransız devi 15 ilde futbol akedemisi kuracakmış arkadaşlar türkler uyuyor bunlar futbol bahanesiyle türkiyenin 15 kritik şehrinden askeri bilgi toplayacaklar bize düşman olan fransa neden türkiyeye fabrika değilde futbol akademisi uyanın bizim eski taktiğimizle bizi vuracaklar osmanlı zamanında baltın kulübünü kurmuştu ing de askeri bilgi toplamak için türk takımlarını yıllardır avrupadan kovalayan fransız hakemler unutmayın 4 2 Yanıtla ...: Gulumsedim sana turkiyede askermi biraktilar aga 2023 2050 bide 2075mi ne vardi dimi zor goruruz 0 0
  • NESLİHAN: İyi niyetli olduklarını düşünmüyorum. 0 0 Yanıtla
  • Bir Öğretmen: Yabancı devletler menfaati olmadıktan sonra hiçbir şekilde yardım yapmazlar. Osmanlı devletinde de cahilliğe son vereceğiz diye açtıkları okullar halkı osmanlıya karşı ayaklandırma da kilit görev görmüştü. Kesinlikle dikkatli olmak gerek.. Şeytan gülen yüz emojisi takıyor artık.. 0 0 Yanıtla
  • Magandasevmez: Lafa geldimi gavura karşıyız borsada şirketler araziler savura satılıyor, gavur para getirip ülkede cirit atıyor. Zeki murende bizi görüp gülüyor. 0 0 Yanıtla
  • xxxxx: olaya bak psgye oyuncu mu yetiştirecekler buradan bu iyi mi kötü mü bana göre kötü adam burada yetişenleri alıp hop diye götürecek. 0 0 Yanıtla
  • Yazık: Türk takımlarının keşefedemediği yetenekleri gelip elin fransızı keşfedip ülkesine götürecek sonrada 10 20 30 neyse bize kitleyecek. Ne şaşalı bi durum. PSG Türkiyede... 0 0 Yanıtla
  • ahmet aydin: boşa para yatırma dolu islere yatir madem yatirim yapacan gençlerin tümünü kapsayacak bi spor dalı olsunki değsin makbule gecsin * gures yuzme vs * kendin para kaznırsın belki yararlanan 11= 25 kisi olur 0 0 Yanıtla
  • Muallim: Futbolla, filimle, faizle, haksız teşvikle, yandaşlıkla ülke kalkınmaz. İstiklâl ve istikbalimizin teminatı olması gereken gençlik iyi yetiştirilmiyor. 0 0 Yanıtla
  • AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması
    00:12 AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması

    AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, 'İlk Evim Arsa' projesinde gelinen son durumu açıkladı. Önsay, müstakil ve müşterek arsalar için yapılan kura çekimlerinin tamamlandığını ve sözleşmelerin imzalanmaya başlandığını belirtti. Müstakil arsalar için çalışmaların devam ettiğini ve 2 ay içinde sözleşme imzalama aşamasına gelinmesi için hızla çalışıldığını ifade etti.

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.

  • Tarımsal Destekleme Ödemeleri Bugün Yapılacak
    21:26 Tarımsal Destekleme Ödemeleri Bugün Yapılacak

    Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 694 milyon 461 bin liralık tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerin hesaplarına aktaracaklarını duyurdu. Ödemeler arasında hububat-baklagil ve dane mısır desteği, hayvan hastalıkları tazminat desteği, biyolojik/biyoteknik mücadele desteği, sertifikalı tohum üretim desteği, kırsal kalkınma yatırım desteği, bombus arısı kullanım desteği, büyükbaş damızlık (düve) hayvan alım desteği, küçük aile işletmesi desteği ve sertifikalı fidan kullanım desteği bulunuyor.

  • İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA'nın CEO'su Selahattin Bilgen asaleten atandı
    21:23 İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA'nın CEO'su Selahattin Bilgen asaleten atandı

    İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA'nın Üst Yöneticiliği (CEO) görevini vekaleten yürüten Selahattin Bilgen, Eylül 2023'ten beri bu görevi sürdürüyordu. İGA, küresel rekabetin hızla değişen dinamiklerine uyum sağlayarak kurumsal güçlenmesini sürdürüyor. Bilgen'in kapsamlı tecrübesi, bilgi ve birikimiyle İstanbul Havalimanı'na önemli katkılar sunduğu belirtilerek, asaleten İGA İstanbul Havalimanı İşletmesi CEO'su olarak atandığı açıklandı.

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.

  • Nallıhan Belediyesi, çiftçilere silajlık mısır tohumu desteği verdi
    20:48 Nallıhan Belediyesi, çiftçilere silajlık mısır tohumu desteği verdi

    Ankara'nın Nallıhan ilçesinde belediye, çiftçilere girdi ve yem maliyetlerini azaltmaları amacıyla yüzde 75 hibe destekli silajlık mısır tohumu desteği verdi. Nallıhan Belediyesi, yerelden kalkınma ilkesi doğrultusunda tarım ve hayvancılığa hibe desteklerini artırarak, üreticilere mısır tohumu dağıttı. Belediye Başkanı Ertunç Güngör, üreticilere desteklerinin süreceğini belirterek, bereketli bir üretim diledi.


Advertisement