Gökçek İle Sağlıklı Yaşam - Son Dakika
Ekonomi

Gökçek İle Sağlıklı Yaşam

Uzun yıllardır sektörde olan ve insan sağlığını ön planda tutarak çalışan Gökçek Gıda İlaç, geniş ürün yelpazesiyle tüm dünyaya yayılıyor ve insan sağlığı için çalışmaya devam ediyor.

11.02.2019 07:28  Güncelleme: 07:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
sponsorlu içerik

Doğal ürünleri ile sektörün önemli firmalarından olan Gökçek Gıda İlaç, tüm dünyadaki bayileri sayesinde hem tanınıyor hem de insan sağlığı için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Gökçek Gıda İlaç firma sahibi İbrahim Gökçek, "Biz Gökçek Gıda İlaç olarak Türkiye'nin değil dünyanın en kaliteli ürünlerini üretiyoruz. Bizim sektörümüzde binlerce var. Bitki tozundan kapsüller üretiyorlar. Biz ise bitkinin özünden üretiyoruz ve kaliteye çok önem veriyoruz. Bu nedenle bizi takip eden insanlardan böylesine güzel yorumlar alıyoruz biz. Ben 13 yaşındayken yaşadığım fibromiyalji nedeniyle 26 yaşına kadar kullandığım ilaçlardan dolayı bir çok hastalığa yakalandım.İşte bu süreçte kendi üzerimde deneyler yaparak buluşlar yaptım. " ifadelerini kullandı.

"DNA'YI TAMİR EDİYOR"

İşte İşimiz ekibine ürettiği ürünleri tanıtan İbrahim Gökçek, "Ormus GLD ürünümüz mesala altın,çinko, bor ve bakır içerir. Beyini temizler, beyindeki çok ağır metalleri temizler. DNA'yı tamir eder ve hücre yenilenmesini sağlar. Biz mesala vatandaşa unutkanlık için veriyoruz. O başka bir yarasının da iyileştiğini ifade ediyor. Neden mi? Çünkü ürünümüz DNA'yı tamir ediyor ve insanımız iyileşiyor. Bu da bizim için her şeyden değerli. Odaklanma sorunu çeken öğrencilerimiz bile bu ürünü kullanabiliyor." dedi.

KELLİK SORUNU İÇİN ÖZEL ÜRÜNLER

Gökçek, "Kellik sorunu yaşayan vatandaşlarımız içinde ürünlerimiz var. Biz bu ürünleri üretmek için çok mücadele ediyoruz. Çin'den gidip ham maddesini alıyoruz. Biz insanımızı memnun etmek için var gücümüzle mücadele ediyoruz. Biz müşterilerimize verdiğimiz ürünler için 15 gün içerisinde olumlu geri dönüş alıyoruz. Mesala kollarının çok zayıf olduğunu düşünün bir tüketicimize tavsiye ettiğimiz ürün hemen etkisini gösteriyor. Onlar da bize dönüp teşekkür ediyorlar. Bu da bizim için yeterli bir şey. Biz insanların kendilerini Geven adlı ürünümüzle daha iyi, daha genç, daha dinç hissetmelerini sağlıyoruz. Her ürünümüzle memnuniyet seviyesini daha yukarı taşımaya çalışıyoruz. " ifadelerini kullandı.

"ÖNCELİĞİMİZ İNSAN SAĞLIĞI VE KALİTE"

İbrahim Gökçek, "Biz önce kalite diyoruz. İnsan sağlığı diyoruz. Biz bu özeni ve dikkati gösterdiğimiz içinde bizim sosyal medya hesaplarımız ve kişisel hesaplarımız bu kadar biliniyor ve yorum yapılıyor. Biz bu konuda Türkiye değil dünya birinci olarak ön plana çıkıyoruz. Bizim için para sonraki iş. Biz önce insanımızı iyileştirmeyi hedefliyoruz.Bu sayede daha çok insana ulaşıyoruz ve daha çok tanınıyoruz. Şuan dünyanın birçok noktasında bayilerimiz var ve oralar sayesinde ürünlerimizi tüm dünyaya ulaştırabiliyoruz." sözlerine yer verdi.

Gökçek İle Sağlıklı Yaşam

Son Dakika Ekonomi Gökçek İle Sağlıklı Yaşam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement