Son dakika Hepsiburada haberleri, Hepsiburada son dakika, son dakika Hepsiburada

Son Dakika Hepsiburada Haberleri

  • Türkiye'de E-ticaretin Büyümesi ve Potansiyeli
    08:31 Türkiye'de E-ticaretin Büyümesi ve Potansiyeli

    Türkiye'de e-ticaretin hızla büyüdüğüne dair veriler, son yıllarda dikkat çekici bir artışı gösteriyor. Pandemi döneminde e-ticaretin ivme kazanması, bu alandaki potansiyelin ne kadar büyük olduğunu gösterdi. Türkiye'de e-ticaretin geçmişe yönelik bir analizi ve gelecekteki potansiyelini SDN Kurucusu Hakkı Alkan, Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Ender Özgün ve Pazarlama Grup Direktörü Görkem Dereli ile konuştu.

  • Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu yılı ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü törenleri için hazırlıklar tamamlandı
    17 Mar Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu yılı ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü törenleri için hazırlıklar tamamlandı

    Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu yılı ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü törenlerinin yapılacağı Tarihi Gelibolu Yarımadası'ndaki Şehitler Abidesi'nde hazırlıklar tamamlandı.

  • Hepsiburada, kadın girişimcileri desteklemeye devam ediyor
    15 Mar Hepsiburada, kadın girişimcileri desteklemeye devam ediyor

    Hepsiburada, Birleşmiş Milletler Kadının Statüsü Komisyonu'nda Türkiye'nin kadın girişimcilik çabalarını anlattı. Şirket, kadın girişimcileri desteklemek için özel bir program yürütüyor ve 2030 yılına kadar 120 bin marka sahibi kadın girişimci hedefliyor. Ayrıca, deprem bölgesindeki kadın girişimciliğini desteklemek amacıyla ihtisas merkezleri açıldı ve yerel kadın kooperatiflerinin ürettiği ürünlerden oluşan kutular satışa sunuldu.

  • Kadın Girişimcilerin Güçlendirilmesi Türkiye'nin Ekonomik Atılımını Sağlayacak
    12 Mar Kadın Girişimcilerin Güçlendirilmesi Türkiye'nin Ekonomik Atılımını Sağlayacak

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, kadın girişimcilerin desteklenmesinin Türkiye'nin ekonomik gücünü artıracağını belirtti. Göktaş, kadınların iş gücüne katılımının ve istihdamının artırılması için çalışmaların devam ettiğini vurguladı. Ayrıca, deprem bölgelerindeki kadın girişimcilerin ihtiyaçlarının karşılanması ve desteklenmesi için çeşitli projelerin hayata geçirildiği ifade edildi.

  • Honor Magic V2 Türkiye'de Tanıtıldı!
    07 Mar Honor Magic V2 Türkiye'de Tanıtıldı!

    Honor, katlanabilir telefon pazarındaki en son yeniliği Magic V2'yi Türkiye'deki teknoloji tutkunlarına tanıttı. Honor Magic V2, 9,9 mm inceliğiyle dünyanın en ince katlanabilir telefonu olma özelliğini taşıyor. Ayrıca, Paralel Space özelliği ile iki sistem çalıştırabilme yeteneği sunuyor. Honor Magic V2, katlanabilir telefon kategorisinde birçok ilki barındırıyor ve üst düzey fotoğrafçılık özellikleriyle de öne çıkıyor.

  • Hepsiburada, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel bir film yayınladı
    07 Mar Hepsiburada, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel bir film yayınladı

    Hepsiburada, teknolojinin ve girişimciliğin kadınlar için açtığı imkanları kutlamak ve onlara destek olmak amacıyla '8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel bir film yayınladı. Film, izleyicilere ilham veren bir hikaye sunuyor ve Hepsiburada'nın 'Girişimci Kadınlara Teknoloji Gücü' programının önemini vurguluyor.

  • Büyükçekmece'de 121 Yıllık Tarihi Bina Yangında Yok Oldu
    06 Mar Büyükçekmece'de 121 Yıllık Tarihi Bina Yangında Yok Oldu

    Büyükçekmece'de bulunan 121 yıllık tarihi ahşap bina, dün gece çıkan yangında tamamen yanarak yok oldu. Binanın yaklaşık 30 yıldır boş olduğu ve madde bağımlıları tarafından kullanıldığı iddia edildi. Yangında büyüyen bir aile ise evlerinin kül olduğunu üzüntüyle ifade etti.

  • Antalya Diplomasi Forumu 2024
    02 Mar Antalya Diplomasi Forumu 2024

    Antalya Diplomasi Forumu'nda düzenlenen "Uluslararası Ticaret, Bağlantısallık ve Karşılıklı Bağımlılık" başlıklı "ADF Round"da uluslararası ticarette bağlantısallık ve birbirine bağımlılık konuşuldu.

  • Hepsiburada Kurucusu Hanzade Doğan: 'Big Tech' Şirketleri Küresel Refahın Geleceği İçin Tehdit Oluşturuyor
    02 Mar Hepsiburada Kurucusu Hanzade Doğan: 'Big Tech' Şirketleri Küresel Refahın Geleceği İçin Tehdit Oluşturuyor

    Hepsiburada Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan, teknoloji geliştirme ve yaratımının tüm ülkelere açık olması gerektiğini belirterek, 'Big Tech' olarak da bilinen büyük teknoloji şirketlerinin teknoloji odaklı küresel refahın geleceği için yapısal bir tehdit olma riski taşıdığını söyledi. Doğan, ayrıca teknolojide Çin ve ABD arasında bir bloğun oluştuğunu da vurguladı.

  • Hepsiburada Kurucusu Hanzade Doğan: Teknoloji küresel büyüme için kapsayıcı olmalı
    02 Mar Hepsiburada Kurucusu Hanzade Doğan: Teknoloji küresel büyüme için kapsayıcı olmalı

    Hepsiburada Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan, Antalya Diplomasi Forumu'nda yaptığı konuşmada, yerel teknoloji şirketlerinin küresel teknoloji güçleriyle rekabet edebilmesi için adil bir rekabet ortamının sağlanması gerektiğini belirtti. Doğan, teknoloji tabanlı küresel büyümenin kapsayıcı olması ve sorumlu teknoloji uygulamalarının küresel ticaret, entegrasyon, verimlilik, büyüme ve barış için temel olacağını vurguladı.

  • TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: Küresel ticaret sistemi dünyadaki barış ortamını güçlendirir
    02 Mar TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: Küresel ticaret sistemi dünyadaki barış ortamını güçlendirir

    TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Antalya Diplomasi Forumu'nda yaptığı konuşmada, öngörülebilir ve kurallara dayalı bir küresel ticaret sisteminin, dünyadaki barış ortamını güçlendireceğini belirtti. Hisarcıklıoğlu, ticaretin ekonomik ve siyasi önemine vurgu yaparak, ticari engellerin kaldırılması ve serbest ticaretin desteklenmesi gerektiğini ifade etti. Ayrıca, Türkiye'nin kara gümrük kapılarını modernize etme çalışmalarını da anlattı.

  • Kars'ta Uluslararası Konferans ve Tanıtım Etkinlikleri Başladı
    01 Mar Kars'ta Uluslararası Konferans ve Tanıtım Etkinlikleri Başladı

    Kars'ta Valiliğin himayesinde Serhat Kalkınma Ajansı tarafından düzenlenen 'Tarihi Kimliği ile Kars Kenti Projesi' kapsamında gerçekleştirilen Uluslararası Kars Konferansı ve Tanıtım Etkinlikleri başladı. Etkinlikte, Kars'ın turizm potansiyeli ve kültürel mirası üzerine paneller düzenlendi.

  • Robot süpürge seçiminde ilk 11 kriter!
    29 Şub Robot süpürge seçiminde ilk 11 kriter!

    Robot süpürge alırken aranacak 11 özellik neler? Seçim yaparken nelere dikkat etmeliyiz? İşte tüm detaylar...

  • 27. Dönem TBMM Başkanı Şentop: 'Erbakan hocanın başlattığı hareket yükseldikçe darbecilerin güç mücadelesi aşağı inmiştir'
    28 Şub 27. Dönem TBMM Başkanı Şentop: "Erbakan hocanın başlattığı hareket yükseldikçe darbecilerin güç mücadelesi aşağı inmiştir"

    Eski başbakanlardan Necmettin Erbakan, Cihannüma Derneği ve TÜGVA tarafından düzenlenen programla Kayseri'de anıldı. Programda konuşan Prof. Dr. Mustafa Şentop, Erbakan'ın başlattığı hareketin darbecilerin güç mücadelesini aşağıya indirdiğini belirtti. Konuşmacılar, Erbakan'ın siyasetteki farklılığını vurgulayarak onun mücadelesinin unutulmaması gerektiğini ifade etti.

  • İstanbul'da genç kızların sevgili kavgası kamerada: Erkekler ayırmak yerine kayda alıp küfretti
    28 Şub İstanbul'da genç kızların sevgili kavgası kamerada: Erkekler ayırmak yerine kayda alıp küfretti

    Kağıthane'de bir parkta iki genç kız arasında çıkan sevgili kavgası sırasında, erkekler kavgayı ayırmak yerine kayda alıp küfürler savurdu. Olay cep telefonu kamerasına saniye saniye kaydedildi.

  • Kağıthane'de Sevgili Kavgası: Gençler Birbirine Girdi, Kayda Alanlar Küfürler Savurdu
    28 Şub Kağıthane'de Sevgili Kavgası: Gençler Birbirine Girdi, Kayda Alanlar Küfürler Savurdu

    Kağıthane Çeliktepe'de bir parkta iki genç kız arasında çıkan sevgili kavgasına arkadaş grupları da dahil oldu. Kavgayı kayda alan erkekler ise gençlere küfürler savurdu.

  • POCO M6 Pro inceleme: Uygun fiyatlı amiral gemisi özellikleri
    22 Şub POCO M6 Pro inceleme: Uygun fiyatlı amiral gemisi özellikleri

    Akıllı telefon fiyatlarındaki artışla birlikte, kullanıcılar daha iyi bir fiyat performans oranı sunan cihazlara yöneliyorlar. Bu eğilim, POCO gibi yeni ancak başarılı bir giriş yapan markaların başarısını arttırıyor. POCO M6 Pro, uygun fiyatla amiral gemisi özellikleri sunan bir cihaz olarak dikkat çekiyor. 120Hz Flow AMOLED ekranı, Helio G99-Ultra çipseti ve 64 Megapiksel üçlü kamerasıyla kullanıcılara etkileyici bir deneyim sunuyor. Ayrıca, hızlı şarj özelliğiyle de pratik bir kullanım sağlıyor.

  • Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'den Emekliye Bayram İkramiyesi Tepkisi : 'Yazıklar Olsun, Recep Tayyip Erdoğan'
    16 Şub Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'den Emekliye Bayram İkramiyesi Tepkisi : "Yazıklar Olsun, Recep Tayyip Erdoğan"

    Bergama halk buluşmasında konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, emekli için belirlenen 3 bin TL’lik bayram ikramiyesine tepki gösterdi. Özel, “Biz 17 bin lira olmasını savunuyoruz, ‘17 bin lira yapamayız, 5 bin lira yapacağız’ diyorlardı. Az önce açıklamış, 3 bin lira yapmış. Yani bu kadar yoksulluk, enflasyon, hayat pahalılığı varken, 1 kilo et 600 lira olmuşken, yapa yapa bayram ikramiyesine yaptığı zam 3 bin lira. Yazıklar olsun Recep Tayyip Erdoğan. Yazıklar olsun” dedi. Seçmenin sandığa küsmemesi gerektiğini de vurgulayan Özel, “Eşinizi, dostunuzu şimdiden yoklayın. ‘Oy vermeye gitmem’ diyen varsa, ikna edin. Koluna girin, sandığa götürün. Hem Bergama’yı kurtarın, hem memleketi kurtarın” ifadesini kullandı.

  • Depremde eşini ve çocuklarını kaybeden adam, acılarıyla yaşamaya devam ediyor
    06 Şub Depremde eşini ve çocuklarını kaybeden adam, acılarıyla yaşamaya devam ediyor

    Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki depremde enkaz altında kalan Asım Tutar, 72 saat sonra kurtarıldı ancak eşi ve 3 çocuğunu kaybetti. Tutar, deprem anını anlatırken çocuklarının seslerini duyduğunu ancak kurtaramadığını belirtti. Kurtarıldıktan sonra hastanede kalan Tutar, aile bireylerinin cenazesini defnettikten sonra yaşamına devam etmeye çalışıyor.

  • 6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN BİRİNCİ YILI - e-ticaret şirketleri deprem bölgesine destekte hız kesmedi
    06 Şub 6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN BİRİNCİ YILI - e-ticaret şirketleri deprem bölgesine destekte hız kesmedi

    Geçen yıl 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin birinci yılı geride kalırken, bölgeye destek vermek için ilk günden itibaren elini taşın altına koyan e-ticaret şirketleri faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.

  • Bosna Hersekli Yüzücü Lana Pudar, Doha'daki Dünya Şampiyonası Öncesi Erzurum'da Hazırlıklarını Sürdürüyor
    26 Oca Bosna Hersekli Yüzücü Lana Pudar, Doha'daki Dünya Şampiyonası Öncesi Erzurum'da Hazırlıklarını Sürdürüyor

    Bosna Hersek'in şampiyon yüzücüsü Lana Pudar, Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenecek Dünya Şampiyonası öncesi hazırlıklarını Erzurum'da sürdürüyor. Erzurum'daki Palandöken Olimpik Yüzme Havuzu'nda yüksek irtifanın avantajından yararlanan Pudar, su korkusunu yenerek önemli dereceler elde etti. Doha'da madalya almayı hedefleyen Pudar, Erzurum'da kamp yapmaktan ve Türk halkını sevmekten büyük bir keyif aldığını belirtti.

  • Vahap Seçer, 'Kent Katılımı Buluşmaları' Kapsamında Emek Örgütleri ile Bir Araya Geldi
    24 Oca Vahap Seçer, 'Kent Katılımı Buluşmaları' Kapsamında Emek Örgütleri ile Bir Araya Geldi

    Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, katılımcı demokrasi anlayışı ile ‘Kente Sözümüz Var’ sloganıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Kent Katılımı Buluşmaları’na devam ediyor.  Başkan Seçer, ‘Kente Sözümüz Var Kent Katılımı Buluşmaları’nın 6. serisinde 2. toplantıyı emek örgütleri olan sendikaların başkan ve yöneticileriyle yaptı.

  • Uzaydaki İlk Türk! 2024 Togg T10X, Galaxy S24 ve iOS 17.3
    19 Oca Uzaydaki İlk Türk! 2024 Togg T10X, Galaxy S24 ve iOS 17.3

    Teknoloji Muhabbeti video serisinde SDN Kurucusu Hakkı Alkan ve Genel Yayın Yönetmeni Tolga Cem Küçükyılmaz, uzaydaki ilk Türk, Togg T10X, Galaxy S24 ve iOS 17.3 gibi teknoloji haberlerini yorumladılar.

  • POCO, X6 serisi ve M6 Pro'yu Türkiye'de satışa sundu
    19 Oca POCO, X6 serisi ve M6 Pro'yu Türkiye'de satışa sundu

    POCO, 2024 yılında ürün ailesinin yeni üyeleri olan X6 serisi ve M6 Pro'yu Türkiye'de ön satışa sundu. Hepsiburada'da yapılan ön siparişlerde özel indirim fırsatları bulunuyor. POCO X6 serisi genç teknoloji meraklıları arasında popüler olan markanın yeni bir öne çıkışını temsil ediyor. POCO X6 Pro oyun performansıyla dikkat çekerken, POCO X6 görsel şıklığıyla öne çıkıyor. Her iki telefon da 5G teknolojisini destekliyor. POCO M6 Pro ise orta seviye bir fiyatla amiral gemisi özellikler ve tasarım sunuyor. Özellikle fotoğraf ve video çekimine önem veren kullanıcılar için ideal bir seçenek olan M6 Pro, 64 MP üçlü kamera kurulumu ve hızlı şarj özelliğiyle dikkat çekiyor.

  • Samsung Galaxy S24 Serisi ile Yeni Nesil Kullanıcı Deneyimi
    18 Oca Samsung Galaxy S24 Serisi ile Yeni Nesil Kullanıcı Deneyimi

    Samsung, Galaxy S24 serisiyle birlikte kullanıcı deneyimini bir üst seviyeye taşıyan Galaxy Yapay Zeka (Galaxy AI) teknolojisini tanıttı. Bu teknoloji, çeşitli özellikleriyle dikkat çekiyor. Sadece Hepsiburada'da Hepsiburada Limiti ile 3 Taksit ve Eskiyi Yenile kampanyası ile 8 bin TL'ye varan ek ödeme desteği sayesinde Galaxy S24 serisini uygun fiyatlarla edinebilirsiniz.

  • Hepsiburada Premium Üyelik Ücretine Zam Yaptı
    17 Oca Hepsiburada Premium Üyelik Ücretine Zam Yaptı

    Hepsiburada, Premium üyelik programı için aylık üyelik ücretini 10 TL zam yaparak 29,90 TL olarak güncelledi. Ayrıca Efsane Gençlik üyeliği de 25 yaş altı için 19,90 TL oldu. Zamla birlikte kullanıcılar hala bedava kargo, hediye BluTV üyeliği gibi avantajlardan yararlanabilecekler.

  • Balıkesir'de Birleşmiş Milletler Gençlik Merkezi, Gençlerin Gelişimine Katkı Sağlıyor
    17 Oca Balıkesir'de Birleşmiş Milletler Gençlik Merkezi, Gençlerin Gelişimine Katkı Sağlıyor

    Balıkesir'de hizmete alınan Birleşmiş Milletler Gençlik Merkezi, gençlerin bilgi ve becerilerini geliştirmelerine olanak sağlayan sosyal, kültürel ve bilimsel etkinlikler düzenliyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından inşa edilen merkez, gençlerin kişisel ve sosyal gelişimini desteklemek amacıyla kurulmuş olup, çeşitli atölyeler ve etkinliklerle gençlerin karar alma süreçlerine katılımını sağlamaktadır. Ayrıca merkezde bağımlılık ve zararlı alışkanlıklardan korumaya yönelik çalışmalar da yapılmaktadır. Gençlik merkezi, gençlerin sosyalleşmesi ve yeteneklerinin keşfedilmesi için önemli bir platform sunmaktadır.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Emekli maaşları asgari ücret seviyesine çıkarılmalı
    12 Oca CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Emekli maaşları asgari ücret seviyesine çıkarılmalı

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Turgutlu ilçesinde yaptığı açıklamada, emekli maaşlarının en az asgari ücret seviyesine çıkarılması gerektiğini belirtti. Özel, ayrıca Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın'ı övdü ve yerel seçimlerde iktidara sarı kart göstermeye davet etti.

  • İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Özel Bakım Evi'ni Ziyaret Etti
    10 Oca İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Özel Bakım Evi'ni Ziyaret Etti

    İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, İncirliova'nın Yazıdere Mahallesi'nde bulunan Özel Bakım Evi'ni ziyaret ederek yaşlı ve engelli vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Kaya, vatandaşlara moral verdi ve hayır dualarını aldı. Bakım evi sakinleri ziyaretten memnun kaldıklarını belirterek Başkan Kaya'ya teşekkür etti.

  • Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı
    10 Oca Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı

    Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi. Özdemir, basın mensuplarının zorlu görevlerini takdir etti ve gazetecilik mesleğinin önemine vurgu yaptı.

  • Yalova Valisi Hülya Kaya, Altınova ilçesini ziyaret etti
    05 Oca Yalova Valisi Hülya Kaya, Altınova ilçesini ziyaret etti

    Yalova Valisi Hülya Kaya, halkla buluşma programı kapsamında Altınova ilçesini ziyaret etti. Vali Kaya, Altınova Belediyesi'nde yapılan halk buluşmasında vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Altınova'nın hızla büyüyen bir ilçe olduğunu ve sorunların çözülebileceğini belirten Vali Kaya, ilçenin potansiyelini iyi değerlendirmek gerektiğini ifade etti.

  • Yalova Valisi Hülya Kaya, Altınova'da Programlara Katıldı
    05 Oca Yalova Valisi Hülya Kaya, Altınova'da Programlara Katıldı

    Yalova Valisi Hülya Kaya, Altınova ilçesinde bir dizi programa katıldı. Vali Kaya, Altınovalıların sanayi, turizm ve tarım açısından avantajlı bir konumda olduklarını belirterek, sorunların çözülebileceğini ifade etti.

  • Konya'da düzenlenen uluslararası judo kampı başladı
    01 Oca Konya'da düzenlenen uluslararası judo kampı başladı

    Konya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Mevlana Uluslararası Judo Çalışma Kampı, dünyanın 10 farklı ülkesinden milli sporcuları bir araya getiriyor. Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, kampın ulusal ve uluslararası organizasyonlar için önemli bir platform olduğunu belirtti. Kamp, yaklaşık 350 sporcunun katılımıyla gerçekleşiyor ve 3 Ocak'ta sona erecek.

  • E-ticarette en büyük kırılmanın çevrim içi ödeme sistemlerinde olması bekleniyor
    30 Ara E-ticarette en büyük kırılmanın çevrim içi ödeme sistemlerinde olması bekleniyor

    Hepsiburada Üst Yöneticisi (CEO) Nilhan Onal Gökçetekin, "E-ticarette en büyük kırılmayı 2024 yılında online ödeme sistemlerinde bekliyoruz.

  • 2023 Yılında Hepsiburada'da En Çok Hangi Ürünler Tercih Edildi?
    30 Ara 2023 Yılında Hepsiburada'da En Çok Hangi Ürünler Tercih Edildi?

    Hepsiburada, 2023 yılında platformu üzerinden gerçekleşen alışverişlerin verilerini paylaştı. Verilere göre, temel tüketim & gıda, sağlık ve güzellik, giyim, teknoloji ürünleri, küçük ev aletleri ve ev-yaşam kategorilerinde en çok alışveriş yapıldı. İstanbul, Ankara ve İzmir'in ardından Bursa, Kocaeli, Antalya, Konya ve Adana en yoğun alışveriş yapan şehirler oldu. Alışverişler genellikle Pazartesi ve Salı günleri, akşam saatlerinde gerçekleşti. Taşınabilir bilgisayarlar, cep telefonu aksesuarları, bardak ve fincanlar, dolaplar, ofis koltukları ve bilgisayar masaları, fritözler, espresso ve cappuccino makineleri, robot süpürgeleri, bulaşık ve çamaşır makineleri, kurutma makineleri, klima ve vantilatörler, ıslak mendiller, bebek bezleri ve tuvalet kağıtları, kahveler en çok tercih edilen ürünler arasında yer aldı.

  • Hepsiburada'nın Deprem Bölgesine Ticaret ve Teknoloji Gücü Programı 9 Ayda 3 Milyar TL Ticaret Hacmi Oluşturdu
    26 Ara Hepsiburada'nın Deprem Bölgesine Ticaret ve Teknoloji Gücü Programı 9 Ayda 3 Milyar TL Ticaret Hacmi Oluşturdu

    Hepsiburada'nın, deprem bölgesinde kalıcı refahın tesisine katkı amacıyla mart ayında başlattığı 'Deprem Bölgesine Ticaret ve Teknoloji Gücü' programının 9 aylık sonuçlarını paylaştı.

  • Euro 7 normları hafifledi
    21 Ara Euro 7 normları hafifledi

    Avrupa Parlamentosu, Euro 7 normlarında düzenlemeye giderek otomobil üretim maliyetlerindeki artışı önledi. Yeni standartlara göre lastik, frenler ve batarya gibi unsurlar da denetim altında olacak.

  • Hepsipay, 2024'te perakendeyi büyütecek!
    20 Ara Hepsipay, 2024'te perakendeyi büyütecek!

    Hepsipay, 2024 yılına girerken Türkiye'de perakende sektörünü büyütmek için sunduğu ödeme ve vadelendirme çözümlerini tanıttı.

  • Hepsipay, artık tüm perakende sektörüne hizmet verecek
    20 Ara Hepsipay, artık tüm perakende sektörüne hizmet verecek

    Hepsiburada'nın fintek şirketi Hepsipay, Hepsiburada iş ortakları ve müşterilerine sağlamadığı hızlı ve güvenli finansal hizmetler deneyimini tüm perakende sektörünün kullanımına açtı.

  • İstanbul Boğazı'nda Erkek Cesedi Bulundu
    18 Ara İstanbul Boğazı'nda Erkek Cesedi Bulundu

    İstanbul Boğazı'nda oltayla balık tutan vatandaşlar Beşiktaş Arnavutköy sahilinde bir erkek cesedi buldu. Ceset, sahil güvenlik ekiplerince Arnavutköy İskelesi'nden Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Cesedin İran vatandaşı Jaber Sabokah'a ait olduğu tespit edildi.

  • Depremde hasar gören evini yeniden yapmaya başlayan Gaziantepli Ekrem Şahin'in hikayesi
    10 Ara Depremde hasar gören evini yeniden yapmaya başlayan Gaziantepli Ekrem Şahin'in hikayesi

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, depremde hasar gören evini 'Yerinde Dönüşüm' projesiyle yeniden yapmaya başlayan Gaziantepli Ekrem Şahin'in hikayesini paylaştı. Şahin, projeden hibe ve kredi desteği alarak evini yerinde yapmaya başladı ve kısa sürede tamamlayarak akrabalarıyla, komşularıyla bir arada yaşamaya devam edecek. Şahin, 'Yerinde Dönüşüm' projesi sayesinde mahallesinden ayrılmadan ev yapmanın güzelliğini vurguladı.

  • Hepsiburada üçüncü çeyrekte 24,3 milyar TL toplam satış hacmine ulaştı
    06 Ara Hepsiburada üçüncü çeyrekte 24,3 milyar TL toplam satış hacmine ulaştı

    ticaret platformu Hepsiburada, 2023 yılının üçüncü çeyrek sonuçlarını açıkladı.

  • Hepsiburada yılın üçüncü çeyreğinde yüzde 126 büyüdü
    06 Ara Hepsiburada yılın üçüncü çeyreğinde yüzde 126 büyüdü

    Hepsiburada'nın toplam satış hacmi yılın 3. çeyreğinde 2022'nin aynı dönemine göre yüzde 126 artarak 24,3 milyar TL'ye ulaştı.

  • Sultangazi'de Sırgan Festivali Düzenlendi
    03 Ara Sultangazi'de Sırgan Festivali Düzenlendi

    Sultangazi Belediyesi ve Sultangazi Giresunlular Derneği tarafından düzenlenen Sırgan Festivali'ne vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Festivalde Giresun yöresine ait lezzetler ve kültüre ait eşyalar sergilendi.

  • Sultangazi'de Geleneksel Giresun Sırgan Festivali düzenlendi
    03 Ara Sultangazi'de Geleneksel Giresun Sırgan Festivali düzenlendi

    Sultangazi Belediyesi tarafından Anadolu Kültür Festivali kapsamında düzenlenen Geleneksel Giresun Sırgan Festivali'nde Giresun'un yöresel yemekleri, kıyafetleri ve müzikleri katılımcılarla buluştu.

  • Emre Mahallesi Spor Kompleksinin resmi açılışı gerçekleştirildi
    02 Ara Emre Mahallesi Spor Kompleksinin resmi açılışı gerçekleştirildi

    Isparta Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı işbirliği ile inşa edilen Emre Mahallesi Spor Kompleksinin resmi açılışı gerçekleştirildi.

  • Türkiye'nin kadın girişimcileri Slush 2023'te yatırım çağrısı yaptı
    01 Ara Türkiye'nin kadın girişimcileri Slush 2023'te yatırım çağrısı yaptı

    Slush 2023 etkinliğinde Türkiye'nin kadın teknoloji girişimcileri, ülkenin girişimcilik ekosistemini anlatarak Türkiye'ye yatırım yapma çağrısında bulundu. Türkiye, Avrupa'da en fazla kadın kurucuya sahip unicorn şirketlere ev sahipliği yapıyor.

  • Rize İkizdere Halkı, Hes Projesi İçin Çed Bilgilendirme Toplantısına İzin Vermedi
    29 Kas Rize İkizdere Halkı, Hes Projesi İçin Çed Bilgilendirme Toplantısına İzin Vermedi

    Rize’de HES projesine karşı mücadele eden İkizdere halkı, ÇED bilgilendirme toplantısının yapılmasına izin vermedi. MHP İkizdere İlçe Başkanı Rezzak Uzun, "Biz bunun tecrübesini daha önce çok derin bir şekilde yaşadık ve hala idari bütün mahkemeleri kazanmış olmamıza rağmen biz hukuki anlamda şu anda hala mahkemeliğiz. Hatta şu kadarını söyleyeyim o süreçleri yaşarken benim annem 82 yaşındaydı. Baston ve bir insan yardımı ile yürüyordu. Annem 90 yaşında ve şu an halen mahkemelik. Bu süreçlerin bize hangi sıkıntılar yaşattığını bu coğrafyada yaşayan herkes biliyor" dedi.

  • Kore Büyükelçisi Adıyaman'da Kore Gazileriyle Buluştu
    28 Kas Kore Büyükelçisi Adıyaman'da Kore Gazileriyle Buluştu

    Kore Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Won Ik Lee ve beraberindeki heyet, Adıyaman'da Kore gazileri ve aileleriyle bir araya geldi. Toplantıda birlik ve beraberlik mesajları verildi ve Kore gazilerine çeşitli hediyeler takdim edildi.

  • Hepsiburada Operasyon Merkezi'nde Teknoloji ve İnsan Kaynağının Entegrasyonu
    25 Kas Hepsiburada Operasyon Merkezi'nde Teknoloji ve İnsan Kaynağının Entegrasyonu

    Hepsiburada'nın Operasyon Merkezi, yapay zeka destekli otomasyon sistemleri ve akıllı teslimat robotlarıyla çalışan bir lojistik merkezi olarak Türkiye'nin en büyük operasyon ağını oluşturuyor. Merkez, günlük olarak 500 binden fazla ürünü Türkiye'nin dört bir yanına ulaştırırken, yetkin mühendisler ve personel tarafından yönetilen lojistik süreçlerle operasyonların sorunsuz işlemesini sağlıyor. Bu entegrasyon, sektördeki yenilik ve büyümenin önünü açıyor.

  • LG UltraGear 27GR75Q Oyun Monitörü İncelemesi
    22 Kas LG UltraGear 27GR75Q Oyun Monitörü İncelemesi

    LG'nin IPS panele sahip, QHD çözünürlüğünde ve 165 Hz yenileme hızına sahip LG UltraGear 27GR75Q oyun monitörü inceleniyor. Monitörün özellikleri, tasarımı ve kullanıcı dostu menüsü detaylı bir şekilde anlatılıyor. Ayrıca, monitörün Nvidia G-Sync ve AMD Freesync Premium desteği ile yüksek FPS değerlerinde uyumlu çalıştığı belirtiliyor.

  • Polat çiftinin mali müşaviri her şeyi anlattı: Vergi cezasından kurtulmak için malları ellerinden çıkarmaya çalıştılar
    22 Kas Polat çiftinin mali müşaviri her şeyi anlattı: Vergi cezasından kurtulmak için malları ellerinden çıkarmaya çalıştılar

    Kara para aklama iddialarının ardından tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat'ın mali müşavirlerinden Zümrüt Yerebakan, savcılık ifadesinde dikkat çekici bilgiler verdi. Polat çiftinin vergi cezasından kaçmak için malları ellerinden çıkarmaya çalıştığını belirten Yerebakan, MASAK raporuyla ilgili toplantı yapıldığını söyleyerek, ''Araçların üzerinde henüz haciz ve tedbir kararı olmamasından dolayı araçların başkalarına devredilmesine ilişkin konuşmalar yapıldı. Bu sırada Engin Polat rahattı.'' ifadelerini kullandı.

  • Umut Akdoğan: 'Ankara'da 8 Tane Adliyemiz Var. Her Taraf Adliye. Zaman Kaybı, Mali Kayıp, Hak Kayıpları Yaşanıyor'
    22 Kas Umut Akdoğan: "Ankara'da 8 Tane Adliyemiz Var. Her Taraf Adliye. Zaman Kaybı, Mali Kayıp, Hak Kayıpları Yaşanıyor"

    CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan, Adalet Bakanlığı’nın bütçesine ilişkin görüşmelerde; “Ankara'da 8 tane adliyemiz var, bu çok trajik bir durum. Aile, Çocuk, Ticaret Mahkemesi ile Sıhhiye Adliyesi arası 10 kilometre; İş Mahkemeleri ile Sıhhiye arası 7,2; İcralar ile Sıhhiye arası 11; Bölge İdare ile Sıhhiye arası 11; Bölge Adliye ile Sıhhiye arası 11 kilometre; Fikri Sinai Haklar ile Sıhhiye arası 4,4 kilometre. Gördüğünüz gibi, Ankara'da adliye, adliye, adliye, her taraf adliye. Bu iki harita büyük bir zorluğu gösteriyor hem avukatlar açısından hem de adalet arayanlar açısından. Zaman kaybı, mali kayıp ve hak kayıpları yaşanıyor” dedi.

  • BM Kadın Birimi Türkiye, KAGİDER ve Hepsiburada'dan deprem bölgesinde iş birliği
    22 Kas BM Kadın Birimi Türkiye, KAGİDER ve Hepsiburada'dan deprem bölgesinde iş birliği

    Birleşmiş Milletler Kadın Birimi Türkiye, KAGİDER ve Hepsiburada işbirliğiyle, 21 Kasım'da Hatay'da "Toplumsal Cinsiyete Duyarlı Ekonomik İyileşme: Kadın İşletmeleriyle Ekonomiyi Büyütüyoruz!

  • Hepsiburada'dan deprem bölgesindeki kadın girişimcilere yönelik iş birliği
    22 Kas Hepsiburada'dan deprem bölgesindeki kadın girişimcilere yönelik iş birliği

    Birleşmiş Milletler Kadın Birimi Türkiye, KAGI·DER ve Hepsiburada, 6 Şubat depremlerinden etkilenen kadın girişimci ve işletme sahiplerini desteklemek üzere 'Toplumsal Cinsiyete Duyarlı Ekonomik İyileşme: Kadın İşletmeleriyle Ekonomiyi Büyütüyoruz' programına imza attı.

  • Halkbank Genel Müdürü Arslan: '208 bin kadın girişimciye 51 milyar TL finansal destek sağladık'
    21 Kas Halkbank Genel Müdürü Arslan: "208 bin kadın girişimciye 51 milyar TL finansal destek sağladık"

    Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, Halkbank olarak bugüne kadar 208 bin kadın girişimciye 51 milyar TL finansal destek sağladıklarını belirterek, "Sağladığımız finansman desteği ile kadın girişimcilerimiz bir taraftan işletme sermayesi ihtiyaçlarını karşılarken, diğer taraftan da ekipman...

  • Hepsiburada, Efsane Kasım ile KOBİ'lerin satışlarını arttırdı
    21 Kas Hepsiburada, Efsane Kasım ile KOBİ'lerin satışlarını arttırdı

    ticaret platformu Hepsiburada, bu yıl da e-ticarette yılın popüler ayı Efsane Kasım'da KOBİ'lerin satışlarının artmasını sağlıyor.

  • Nuh Çimento Grubu ile Kocaeli Üniversitesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
    16 Kas Nuh Çimento Grubu ile Kocaeli Üniversitesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

    Nuh Çimento Grubu ile Kocaeli Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı. Protokol kapsamında Nuh Çimento Grubu, Nuh Akademi çatısı altında MBA ve Yüksek Lisans programlarına başladı. İş birliği protokolünde şirketin bölgeye katkıları ve üniversitenin gelişimi ele alındı.

  • Rekabet Kurumu, Amazon, Hepsiburada ve Trendyol'u Soruşturmanın Kapsamını Genişletti
    16 Kas Rekabet Kurumu, Amazon, Hepsiburada ve Trendyol'u Soruşturmanın Kapsamını Genişletti

    Rekabet Kurumu, Türkiye'nin en çok ürün satan e-ticaret şirketleri Amazon, Hepsiburada ve Trendyol hakkında başlattığı soruşturmanın kapsamını genişleterek, tüm e-ticaret şirketlerini mercek altına aldı. Soruşturma, bir vatandaşın şikayeti üzerine başlamış ve genel bir incelemeye dönüşmüştür.

  • Rekabet Kurumu, Amazon Türkiye, Hepsiburada ve Trendyol'a otomatik fiyatlandırma soruşturması açtı
    15 Kas Rekabet Kurumu, Amazon Türkiye, Hepsiburada ve Trendyol'a otomatik fiyatlandırma soruşturması açtı

    Rekabet Kurumu, Amazon Türkiye, Trendyol ve Hepsiburada hakkında otomatik fiyatlandırma soruşturması açıldığını açıkladı. Kurumdan yapılan açıklamada, ''Ön araştırmada elde edilen bilgi, belge ve yapılan tespitleri 19.10.2023 tarihli toplantısında müzakere eden Rekabet Kurulu, bulguları ciddi ve yeterli bularak; otomatik fiyatlandırma mekanizması uygulayan firmalara soruşturma açılmasına karar verilmiştir.'' denildi.

  • Rekabet Kurumu, Trendyol, Amazon ve Hepsiburada için inceleme başlattı
    15 Kas Rekabet Kurumu, Trendyol, Amazon ve Hepsiburada için inceleme başlattı

    Rekabet Kurumu, Türkiye'deki hızla büyüyen e-ticaret pazarında fiyat konusunda anlaşma yapıldığı iddialarını araştırmak için Trendyol, Amazon ve Hepsiburada üzerinde inceleme başlattığını açıkladı. Soruşturma, bu platformlarda kullanılan 'Buybox' mekanizmasını da inceleyecek.

  • Hepsiburada Efsane Kasım'da 15 Milyon Ürün Sattı
    14 Kas Hepsiburada Efsane Kasım'da 15 Milyon Ürün Sattı

    Hepsiburada platformu üzerinden satış yapan işletmeler, Efsane Kasım'ın ilk 11 gününde yaklaşık 15 Milyon adet ürünü müşterileriyle buluşturdu. En büyük satış artışı moda, ev ürünleri ve aksesuar kategorilerinde gerçekleşti. Ertelemeli ve taksitli ödemeye yoğun ilgi gösterildi.

  • Hepsiburada Efsane Kasım'ın İlk 11 Günü: 2 Milyar TL Satış, 15 Milyon Ürün
    14 Kas Hepsiburada Efsane Kasım'ın İlk 11 Günü: 2 Milyar TL Satış, 15 Milyon Ürün

    Hepsiburada, Efsane Kasım ayının ilk 11 günüyle ilgili istatistikleri açıkladı. Bu süre zarfında platforma 250 milyon ziyaret gerçekleşti ve 11 Kasım'da yaklaşık 2 milyar TL'lik satış yapıldı. İlk 11 günde ise yaklaşık 15 milyon adet ürün müşterilerle buluştu. Moda, ev ürünleri ve aksesuar kategorilerinde satışlar arttı ve ertelemeli, taksitli ödemeler yoğun ilgi gördü. Bursa, Antalya ve Kocaeli en çok alışveriş yapan iller oldu.

  • Hepsiburada, Efsane 11'de 4 canlı yayın gerçekleştirecek!
    11 Kas Hepsiburada, Efsane 11'de 4 canlı yayın gerçekleştirecek!

    Hepsiburada, Kasım ayı boyunca her gün gerçekleştirdiği canlı yayınlarla müşterilerini kampanyalar ve sürprizlerle buluşturuyor. 11.11'de ise bugüne özel birbirinden efsane 4 canlı yayın gerçekleştirecek. Canlı yayınlarda en uygun fiyatlı ürünler paylaşılacak ve birbirinden avantajlı kuponlar kazanılabilecek.

  • Hepsiburada, Efsane Kasım'da Kia araçlarını satışa sunuyor
    10 Kas Hepsiburada, Efsane Kasım'da Kia araçlarını satışa sunuyor

    Hepsiburada, bu yıl Efsane Kasım kampanyası kapsamında Kia'nın Stonic, Sportage, Niro ve Ceed modellerini satışa çıkarıyor. 11 Kasım'da başlayacak kampanyada, 30'a yakın renk seçeneğiyle araçlar özel fiyatlarla müşterilere sunulacak.

  • Hepsiburada'da Efsane Kasım İndirimleri Başladı
    09 Kas Hepsiburada'da Efsane Kasım İndirimleri Başladı

    Hepsiburada, Kasım ayında binlerce üründe indirimli fiyatlar sunarak kullanıcılara avantajlı alışveriş imkanı sağlıyor. Giyimden mutfak eşyalarına, kozmetik ürünlerinden ev tekstiline kadar birçok kategorideki ürünlerde büyük indirimler bulunuyor. Ayrıca, Efsane 11 indirimleri kapsamında her gün yüzlerce markada ve milyonlarca üründe fırsatlarla dolu kampanyalar da sunuluyor. Efsane Kasım'a özel olarak araba, arsa ve tiny house gibi ürünler de satışa sunuluyor. Kullanıcılar, Hepsiburada'da alışveriş yaparak hem uygun fiyatlarla ihtiyaçlarını karşılayabilir hem de ödeme koşullarıyla avantajlı bir alışveriş deneyimi yaşayabilirler.

  • Tüm Türkiye deterjan stokladı! Taksitli alışveriş rekor kırdı
    08 Kas Tüm Türkiye deterjan stokladı! Taksitli alışveriş rekor kırdı

    Hepsiburada, Efsane Kasım'ın ilk kampanya döneminin sonuçlarını açıkladı. Peki insanlar neler aldı? İşte detaylar...

  • e-İhracatın geleceği Ankara'daki zirvede ele alındı
    08 Kas e-İhracatın geleceği Ankara'daki zirvede ele alındı

    Ticaret Bakanlığı himayesinde düzenlenen "Ankara e-İhracat Zirvesi"ne katılan elektronik ticaret firmaları, e-ihracata yönelik hedeflerini paylaştı.

  • Atık Cam Şişeleri Sanat Eserine Dönüştüren Kadınlar
    04 Kas Atık Cam Şişeleri Sanat Eserine Dönüştüren Kadınlar

    Yozgat'ın Sorgun ilçesinde açılan cam şekillendirme ve cam obje kursuna katılan kadınlar, atık cam şişeleri eriterek çeşitli süs eşyaları üretiyor. Hem meslek öğrenen hem de aile bütçelerine katkıda bulunan kadınlar, doğaya zarar veren camları geri dönüşüme kazandırarak çevre kirliliğinin önüne geçiyor.

  • Atık cam şişeler kadınların ellerinde sanat eserine dönüşüyor
    04 Kas Atık cam şişeler kadınların ellerinde sanat eserine dönüşüyor

    Yozgat'ın Sorgun ilçesinde açılan cam şekillendirme ve cam obje kursuna katılan kadınlar, atık cam şişeleri eriterek çeşitli aşamalardan geçirerek sanat eserlerine dönüştürüyor. Kadınlar, bu kurs sayesinde hem meslek öğreniyor hem de aile bütçelerine katkıda bulunuyor. Ürettikleri ürünleri satarak aile bütçelerine destek olan kadınlar, aynı zamanda doğaya zarar veren cam şişeleri geri dönüşüme kazandırarak çevre kirliliğinin önüne geçiyorlar.

  • Hepsiburada, Kıvanç Tatlıtuğ ile Efsane Kasım'ı başlattı
    03 Kas Hepsiburada, Kıvanç Tatlıtuğ ile Efsane Kasım'ı başlattı

    Hepsiburada, marka yüzü Kıvanç Tatlıtuğ ile yılın e-ticaret için en heyecanlı dönemi Efsane Kasım'ı reklam filmiyle başlattı. Reklam filminde Kıvanç Tatlıtuğ 'Kasımı Efsane Yaşayan' e-ticaret platformu kullanıcılarıyla bir araya geliyor. Hepsiburada, Efsane Kasım'ı marka yüzü Kıvanç Tatlıtuğ ile yeni reklam filmine imza atarak, 'Kasımı Efsane Yaşa' sloganıyla başlattı. Tatlıtuğ, reklam filminde 'Beklediğiniz gün geldi, Efsane Kasımı Efsane Yaşayanlar' diyerek Efsane Kasım'ın geldiği haberini veriyor. Filmde, Kıvanç Tatlıtuğ modayı efsane yaşayan İlayda'ya alışveriş tüyosu veriyor. Hepsiburada limitiyle kart limitine dokunmadan küçük ev aleti alışverişini yapan Berk'in de mutfağında kahve içiyor. Ardından da teknolojiyi efsane yaşayan nam-ı değer 'king34' Can'la selamlaşıyor, efsane indirimle bilgisayar ve telefon alan Can'a oyunu kaçırma diyor. Kıvanç Tatlıtuğ, 'Şimdi Al Şubatta Taksitle Öde' ve birçok avantajla Hepsiburadalıların Kasımı efsane yaşayacaklarına 'Hepsiburada Sözü' veriyor.

  • Hepsiburada, Efsane Kasım'ı Kıvanç Tatlıtuğ ile başlattı
    02 Kas Hepsiburada, Efsane Kasım'ı Kıvanç Tatlıtuğ ile başlattı

    Hepsiburada, marka yüzü Kıvanç Tatlıtuğ'un katıldığı özel bir gece düzenleyerek Efsane Kasım'ı başlattı. İş insanları ve ünlü isimlerin katıldığı gecede gong töreni düzenlendi ve platformun uygulama ve websitesi Efsane Kasım renklerine büründü. Hepsiburada CEO'su Nilhan Onal Gökçetekin, bu ay yapılacak kampanyalarla e-ticaret ekosistemini canlandıracaklarını belirtti. Kıvanç Tatlıtuğ ise Hepsiburada ekibinin bir parçası olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

  • Hepsiburada'dan 'Efsane Kasım': Bugün başlıyor!
    01 Kas Hepsiburada'dan "Efsane Kasım": Bugün başlıyor!

    2016 yılında Efsane Kasım'ı Türkiye'ye getiren Hepsiburada, kasımda hem müşterilere hem de KOBİ'lere kazandıracak planlarını açıkladı.

  • Hepsiburada'dan hane ekonomilerine Kasım ayında 4 milyar TL destek
    31 Eki Hepsiburada'dan hane ekonomilerine Kasım ayında 4 milyar TL destek

    Hepsiburada'dan hane ekonomilerine Kasım ayında 4 milyar TL destek "Efsane Kasım" hareketliliği 1 Kasım'da başlıyor Hepsiburada, Kasım ayında hem müşterilere hem de KOBİ'lere kazandıracak planlarını açıkladı.

  • Hepsiburada'dan 'Efsane Kasım' indirimleriyle tüketiciye 4 milyar TL destek
    31 Eki Hepsiburada'dan "Efsane Kasım" indirimleriyle tüketiciye 4 milyar TL destek

    Hepsiburada Üst Yöneticisi (CEO) Nilhan Onal Gökçetekin, "Geçen yıl Efsane Kasım döneminde yapılan indirimli ve avantajlı kampanyalarla hane bütçelerine yaklaşık 1 milyar TL'lik destekte bulunduk, bu yıl ise hane bütçelerine toplam 4 milyar TL'lik destek sağlamayı hedefliyoruz.

  • Kentteki Son Tandır Ustası 45 Yılını Geride Bıraktı
    29 Eki Kentteki Son Tandır Ustası 45 Yılını Geride Bıraktı

    Bayburt'ta yaşayan ve kentin son tandır ustası olan Recai Purutoğlu, babasından öğrendiği mesleği 45 yıldır aşkla sürdürüyor. Purutoğlu, geçmişin izlerini taşıyan tandırlarını geleneksel usullerle yaparak Türkiye'de ve yurt dışında talep görüyor.

  • Bayburt'ta Tandır Ustası 45 Yıldır Mesleğini Yaşatıyor
    29 Eki Bayburt'ta Tandır Ustası 45 Yıldır Mesleğini Yaşatıyor

    Bayburt'ta yaşayan ve kentin son tandır ustası olan Recai Purutoğlu, babasından öğrendiği mesleği 45 yıldır aşkla sürdürüyor. Purutoğlu, geçmişin izlerini taşıyan tandırlarını geleneksel usullerle yaparak Türkiye'de ve yurt dışında alıcı buluyor.

  • Hepsiburada, Cumhuriyet'in ikinci yüzyılı için hedeflerini açıkladı
    28 Eki Hepsiburada, Cumhuriyet'in ikinci yüzyılı için hedeflerini açıkladı

    Hepsiburada, Türkiye'nin e-ticaret sektörünü kuran ve ticaretin dijitalleşmesine liderlik eden bir şirket olarak, Cumhuriyet'in ikinci yüzyılında da Türkiye'yi teknoloji, ticaret ve e-ihracatla büyütmeye söz veriyor. Şirket, yerli yazılım ve teknolojilerle Türkiye'nin dijital bağımsızlığı için çalışırken, kadın girişimciliğini desteklemeye ve gençleri sporla tanıştırmaya devam edecek. Ayrıca, Türkiye'nin ihracat stratejisi ve hedeflerine uygun olarak, e-ihracat sayesinde Türkiye'nin bayrağını tüm dünyada dalgalandırmayı hedefliyor.

  • Üniversite Öğrencilerine Vergisiz Telefon ve Bilgisayar Satışı Müjdesi
    28 Eki Üniversite Öğrencilerine Vergisiz Telefon ve Bilgisayar Satışı Müjdesi

    Cumhurbaşkanlığı tarafından yayınlanan bir kararla, üniversite öğrencilerine vergisiz telefon ve bilgisayar satışı müjdesi verildi. Hepsiburada, öğrencilere özel limitlerle vergisiz mobil telefon ve bilgisayarları avantajlı fiyatlarla sunmaya hazırlanıyor. Kampanya, 9.500 TL altındaki telefon, tablet ve bilgisayar modellerini içeriyor ve sadece Hepsiburada'da öğrencilere özel ödeme kolaylıkları ve hızlı teslimat avantajları sunuyor.

  • Hepsiburada, Vergisiz Telefon ve Bilgisayar Uygulamasında Öğrencilere Destek Sunuyor
    25 Eki Hepsiburada, Vergisiz Telefon ve Bilgisayar Uygulamasında Öğrencilere Destek Sunuyor

    Hepsiburada, 1 Kasım 2023'ten itibaren geçerli olacak vergisiz telefon ve bilgisayar satışı düzenlemesine uygun olarak öğrencilere avantajlar sunacak. Öğrenciler, Hepsiburada Limiti ile vergisiz mobil telefon ve bilgisayarları uygun fiyatlarla satın alabilecek ve taksit imkanından faydalanabilecek. Ayrıca, Hepsiburada'nın hızlı teslimat avantajıyla Türkiye'nin her yerine ulaştırılacak olan cihazlar, öğrencilere özel ödeme kolaylıklarıyla sunulacak. Ayrıca, öğrencilere adına kayıtlı bir hatla kullanabilecekleri ücretsiz internet hakkı da tanınacak.

Advertisement