İstanbul: Çocuk Modacıların Gövde Gösterisi - Son Dakika
Ekonomi

İstanbul: Çocuk Modacıların Gövde Gösterisi

Çocuk Moda Fuarı ve Sonbahar- Kış kreasyonlarının sergileneceği Çocuk Moda Show Fuarı, 18-20 Ağustos 2006 tarihinde İstanbul Dünya Ticaret Merkezi Yeni Fuar Alanı'nda gerçekleşecek.

20.06.2006 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çocuk Moda Fuarı ve Sonbahar- Kış kreasyonlarının sergileneceği Çocuk Moda Show Fuarı, 18-20 Ağustos 2006 tarihinde İstanbul Dünya Ticaret Merkezi Yeni Fuar Alanı'nda gerçekleşecek.

Çocuk giyiminde her geçen gün, etkinliğini daha çok hissettiren Çin, Hindistan, Bangladeş, Pakistan ve Sri Lanka'ya karşı tasarım ve kalitenin gücünü kullanmayı isteyen Türkiye, Çocuk Moda Fuarı'nda bunu başarmayı amaçlıyor. Ebeveynler kadar, çocukların beğenisini de kazanmak zorunda olan çocuk moda sektörünün temsilcisi konumundaki firmalar, iddialarını, Çocuk Moda Fuarı ile kanıtlayacak. Düzenlendiği 11.'si ile geleneksel bir hale kavuşan Çocuk Moda Fuarı ve Sonbahar- Kış kreasyonlarının sergileneceği Çocuk Moda Show Fuarı, 18-20 Ağustos 2006 tarihinde İstanbul Dünya Ticaret Merkezi Yeni Fuar Alanı'nda gerçekleşecek. Fuar, yeni kreasyonların sergileneceği çocuk moda dünyasındaki profesyonellerin buluşacağı bir platform olacak.

Fuar katılımcısı firmalara Sonbahar-Kış kreasyonlarını sergileme fırsatı sunan etkinliğin, geçen senelerde olduğu gibi yoğun ilgi ile takip edilmesi bekleniyor. Show, çocuk şenliği havasında geçiyor ve yarının top modelleri sahne alıyor. Türkiye'nin birbirinden ünlü mankenlerinin ve sanatçılarının eşlik ederek miniklere cesaret verdiği show, medya tarafından da büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Giyim, bebe çeyizi, triko, çorap, iç giyim, ayakkabı, çocuk güvenlik malzemeleri, aksesuar ve çocuk mobilyalarının sergilendiği fuarı, yurt içi ve dışından ithalatçı firmalar, imalatçı firmalar, distribütör firmalar, alışveriş merkezi yöneticileri, satın alma yetkilileri, stilistler, moda tasarımcıları ve tüketiciler ziyaret ediyor.

UCUZLUĞA KARŞI KALİTE

Çin, Hindistan, Bangladeş, Pakistan ve Sri Lanka gibi ülkelerin, ucuz işçiliği karşısında, Türkiye, kalite ve tasarım özellikleriyle ön plana çıkmayı planlıyor. İhlas Fuar tarafından düzenlenen Çocuk Moda Fuarı katılımcısı firmalar, "Türk çocuk moda üreticileri olarak Uzak Doğu ile rekabet edebilmek için tek çaremiz, kaliteli ürünlere devam etmek ve marka üretmektir. Uzak Doğu'nun ileride kaliteli ürünlere yönelebilme riskine karşı markalarımızla dünya çapında savaşmalıyız" diyor. Kalite ve pazar geliştirme amacına yönelik olarak düzenlenen fuar, markalaşmanın önemini de vurgulayacak.

Sonbahar-Kış sezonu için 11. kez ziyaretçilerine kapılarını açan Çocuk Moda'06 Çocuk Giyim ve Aksesuarları Fuarı, hazır giyim üreticileri ile sektör temsilcilerini buluşturuyor. Geçtiğimiz fuar, yurt dışından ve yabancı ziyaretçilerden yoğun ilgi görmüştü. Bu seneki fuara ise, Litvanya, Bulgaristan, Romanya, Rusya, Yunanistan, İsrail, Portekiz, Almanya, Ukrayna, Bahreyn, İngiltere, Hindistan ve Filistin'den geniş katılım bekleniyor.

Öte yandan İhlas Fuar Hizmetleri A.Ş., ilk organizasyonunu 1988 yılında Tekstil Makineleri Fuarı ile gerçekleştirdi. 1998 yılına kadar düzenlediği 57 fuar ile yurt içi ve dışı olmak üzere temsilcilik bazında 10 bin ve firma bazında 4 bin 881 firmayı bir araya toplayan ve onları 1.5 milyonun üzerinde fuar ziyaretçisi ile bir araya getiren İhlas Fuar, 2005-2006 döneminde gerçekleştirdiği projeler ile dikkatleri çekiyor. Fuar hizmetlerinin yanı sıra yayıncılık konusunda da faaliyet gösteren şirket, çıkardığı sektörel ve aktüel yayınlar ile de beğeni kazanıyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi İstanbul: Çocuk Modacıların Gövde Gösterisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement