İzmir: Ayakkabı Sektörü İzmir'de Buluşturuyor - Son Dakika
Ekonomi

İzmir: Ayakkabı Sektörü İzmir'de Buluşturuyor

İZFAŞ tarafından 13-16 Temmuz 2006 tarihleri arasında düzenlenecek 20. Ayakkabı/Kış-İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı, sezonun en yeni ürünlerini görücüye çıkarıyor.

23.06.2006 18:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İZFAŞ tarafından 13-16 Temmuz 2006 tarihleri arasında düzenlenecek 20. Ayakkabı/Kış-İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı, sezonun en yeni ürünlerini görücüye çıkarıyor.

Profesyonel ziyaretçilere yönelik olarak düzenlenen Ayakkabı/Kış Fuarı'nda, bay- bayan-çocuk ayakkabısı, spor ayakkabı, terlik, çanta, bavul, cüzdan, kemer, model tasarımları, sektörel dernek ve kuruluşlar ile sektörel yayın temsilcileri bulunacak. Fuarı, İZFAŞ, İzmir Ayakkabıcılar Odası, Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği (EGEAYSAD), Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu (TUAF) ve sektör temsilcilerinin destekleriyle Uluslararası İzmir Fuar Alanı'nda gerçekleştirilecek.

İZFAŞ Genel Müdürü Doğan İşleyen, "Geçtiğimiz 19. Ayakkabı Yaz Fuarı'na, 125'i İzmir'de üretim yapan 198 firma katıldı. Katılımcı dağılımını Türkiye toplam ayakkabı üretiminin yüzde 40'ını karşılayan İzmirli ayakkabıcıların yanı sıra Adana, Adapazarı, Ankara, Bursa, Denizli, İstanbul, Gaziantep ve Konya'da üretim yapan firmalar oluşturmuş ve 4 gün süren fuar, 12 bin 149 profesyonel kişi tarafından ziyaret edilmişti. Yurtdışı ve yurtiçinde yapılan yoğun tanıtım çalışmaları neticesinde, 20. Ayakkabı Kış Fuarı'na gelen profesyonel ziyaretçi sayısında artış bekliyoruz. Hedefimiz Ayakkabı Fuarı'nı geliştirmek ve uluslararası standartlara ulaştırmaktır" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi İzmir: Ayakkabı Sektörü İzmir'de Buluşturuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement