Metro'nun Patronu Galip Öztürk: Ampute Milli Takımımıza 500 Bin TL Prim Vereceğim - Son Dakika
Ekonomi

Metro'nun Patronu Galip Öztürk: Ampute Milli Takımımıza 500 Bin TL Prim Vereceğim

Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, Avrupa şampiyonu olan Ampute Milli Takımımıza 500 bin TL prim vereceğini sosyal medyadan duyurdu.

10.10.2017 10:15  Güncelleme: 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ampute Milli Takımımızın Avrupa şampiyonu olması tüm ülkede sevinçle karşılanırken oyuncuların ne kadar prim alacağı da ayrıca merak konusu oldu.

Yaşanan bu gelişmelerin üzerine Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, Twitter adresi üzerinden Ampute Milli Takımımıza 500 bin ₺ prim vereceğini açıkladı.











Metro\'nun Patronu Galip Öztürk: Ampute Milli Takımımıza 500 Bin TL Prim Vereceğim

Son Dakika Ekonomi Metro'nun Patronu Galip Öztürk: Ampute Milli Takımımıza 500 Bin TL Prim Vereceğim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Türkiye'de Fındık Bahçelerinin Rehabilitasyonu Projesiyle Verim ve Kalite Artıyor
    11:57 Türkiye'de Fındık Bahçelerinin Rehabilitasyonu Projesiyle Verim ve Kalite Artıyor

    Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından desteklenen Fındık Bahçelerinin Rehabilitasyonu Projesi kapsamında Ordu'da yeni modern bahçeler kuruluyor. Proje sayesinde yaşlı ve verimsiz fındık bahçeleri sökülerek teraslar oluşturuluyor ve gençleştirme çalışmaları yapılıyor. Bu sayede fındık tarımında verim ve kalite artışı sağlanıyor.

  • Diyarbakır'da Sıfır Atık Projesiyle Doğa Korunuyor ve Ekonomiye Katkı Sağlanıyor
    11:54 Diyarbakır'da Sıfır Atık Projesiyle Doğa Korunuyor ve Ekonomiye Katkı Sağlanıyor

    Diyarbakır'da uygulanan "Sıfır Atık" projesi sayesinde doğa korunarak, ekonomiye katkı sağlandı.

  • Eskişehir'de AB Onaylı Süt Çiftliği Sertifikası Verildi
    11:54 Eskişehir'de AB Onaylı Süt Çiftliği Sertifikası Verildi

    Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Tepebaşı ilçesinde bulunan bir süt çiftliğine Avrupa Birliği Onaylı Süt Çiftliği Sertifikası teslim etti. İşletme, AB standartlarında süt ürettiği belirlenerek Eskişehir'de ikinci, Tepebaşı ilçesinde ise ilk AB Onaylı Süt Çiftliği Sertifikası almaya hak kazandı.

  • İSO Yeşil Gündem Sohbetleri'nde Türkiye'nin Hidrojen Ekonomisindeki Rolü Ele Alındı
    11:43 İSO Yeşil Gündem Sohbetleri'nde Türkiye'nin Hidrojen Ekonomisindeki Rolü Ele Alındı

    İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) sürdürülebilirlik vizyonu çerçevesinde düzenlenen İSO Yeşil Gündem Sohbetleri'nin 13'üncüsünde, hidrojen ekonomisinde Türkiye'nin rolü tartışıldı. Programda, TENMAK Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Uğur Çevik ve Hidrojen Teknolojileri Derneği Başkanı Prof. Dr. İbrahim Dinçer gibi konuşmacılar yer aldı. Hidrojenin, temiz enerji dönüşümü ve enerji arz güvenliği açısından kritik bir rol oynayacağı vurgulandı. Ayrıca, hidrojenin uluslararası ticaret kapıları açabileceği ve büyük bir pazar potansiyeline sahip olduğu belirtildi.

  • Çin'in Shanghai kentinde 21 endüstriyel zincir projesi için anlaşma imzalandı
    11:39 Çin'in Shanghai kentinde 21 endüstriyel zincir projesi için anlaşma imzalandı

    Çin'in Shanghai kentinde düzenlenen 2024 Shanghai Küresel Yatırım Teşvik Konferansı'nda, toplam değeri 52,4 milyar yuan olan 21 önemli endüstriyel zincir projesi için anlaşma imzalandı. Projeler, entegre devreler, biyotıp, yapay zeka, yeni enerji ve enerji depolama ekipmanları ile sivil havacılık gibi alanları kapsamaktadır. Ayrıca, konferansta şirketlerin maliyetlerini azaltmayı, yatırım ve finansman kredisi eklemeyi ve endüstriyel yatırım fonu kurmayı içeren bir politika paketi de açıklandı. Shanghai, dünyanın Çin'i gözlemlediği önemli bir pencere konumunda olup, yabancı yatırımların artış gösterdiği bir merkezdir.

  • Diyarbakır'da Küresel Isınma ve Bilinçsiz İlaçlama Nedeniyle Arı Ölümleri Artıyor
    11:36 Diyarbakır'da Küresel Isınma ve Bilinçsiz İlaçlama Nedeniyle Arı Ölümleri Artıyor

    Küresel iklim değişikliği ve bilinçsiz tarımsal ilaçlamaların etkisiyle Diyarbakır'da kış uykusuna yatmayan arıların yüzde 30'u telef oldu. Diyarbakır Arıcılar Birliği Başkan Yardımcısı Mehmet Bayram, arıların telef olmasında en büyük etkenin küresel ısınma ve tarımda kullanılan zirai ilaçlar olduğunu belirtti. Bayram, bilinçsiz ilaçlamaların arılara büyük zararlar verdiğini ve bu ilaçların gece saatlerinde kullanılması gerektiğini ifade etti.

  • Söke'den İtalya'ya 1 Tır Balık İhracatı
    11:29 Söke'den İtalya'ya 1 Tır Balık İhracatı

    Aydın'ın Söke ilçesinde düzenlenen ön sağlık sertifikalarıyla 1 tır balık İtalya'ya ihraç edildi. Söke, son yıllarda taze ve dondurulmuş balık ihracatıyla dikkat çekiyor. 2023 yılının ilk 6 ayında 6 farklı ülkeye 1 milyar 592 milyon 932 kilogram balık ihraç eden Söke'de, bu yıl avlanan ve üretilen balıkların İtalya'ya ihracatı gerçekleştirildi.

  • Çin, Xinjiang'da Doğalgaz Boru Hattı Projesine Başladı
    11:19 Çin, Xinjiang'da Doğalgaz Boru Hattı Projesine Başladı

    Çin'in Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi'nde yer alan Kuqa şehrinde, bir doğalgaz boru hattı projesinin inşasına başlandı. Üç aşamada gerçekleştirilecek olan projenin tamamlandığında, dokuz ilçe ve şehri birbirine bağlayacak ve Xinjiang'ın güneyindeki gaz tedarik kapasitesi artacak. Bu proje, Tarim Havzası'nda yaşayan insanların geçim kaynaklarına ve işletmelerin üretim faaliyetlerine destek sağlamayı hedefliyor.

  • Küresel piyasalar ABD'nin istihdam verilerine odaklandı
    11:16 Küresel piyasalar ABD'nin istihdam verilerine odaklandı

    Küresel piyasalarda, bu hafta ABD Merkez Bankasının (Fed) ilk faiz indirimine ne zaman başlayacağına ilişkin belirsizliğin devam etmesiyle karışık bir seyir izlenirken, gözler gelecek hafta ABD'de açıklanacak istihdam verilere çevrildi.

  • Sahte Apple Ürünleri Operasyonu Kuzey İrlanda'da Gerçekleşti
    11:10 Sahte Apple Ürünleri Operasyonu Kuzey İrlanda'da Gerçekleşti

    Kuzey İrlanda'da yapılan operasyonda sahte Apple ürünleri üreten yerlere baskın yapıldı ve 20 binden fazla ürün ele geçirildi. Operasyonda iPhone, AirPod, iPhone kılıfları ve diğer markalara ait akıllı saatler, akıllı telefonlar ve şarj cihazları bulundu. Toplam değeri 750 bin dolar olan bu ürünler, 24 milyon 322 bin TL'ye denk geliyor. Öte yandan Çin'de yapılan bir başka operasyonda ise 167 milyon yuan değerinde sahte Apple ürünü ele geçirildi.


Advertisement