Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde şehit edilen 13 askerden birisininde Emrullah Eker olduğu öğrenildi.Giresun'un Dereli ilçesine bağlı Yavuzkemal beldesi nüfusuna kayıtlı olan Eker'in şehit olduğu haberi, baba ocağını yasa boğdu. Eker'in, yüksekokul tahsilini yarıda bırakarak askere gittiği öğrenildi.
Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde teröristler tarafından şehit edilen 13 askerden biri olan Erzincanlı Uzman Jandarma Çavuş Fahrettin Aksu'nun (26) evine ateş düştü.
kendisi gibi Çelemli Beldesi'nden olan ve Temmuz 2010'da şehit düşen Uzman Çavuş Yusuf Tuna Güzey'in için sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında bir klip paylaştığıda söyleniyor.
Diyarbakır'ın silvan İlçesi kırsalında pusu kuran PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Er Aykut Delimehmetoğlu'nun Bursa İnegöl'deki baba ocağı ateş düştü.
Facebook'ta paylaştığı, "Bir Şafaktım Askerin Duvarda Yırttığı Bir Takvim Yaprağında" sözü yürekleri burktu.
24 yaşındaki Er Ufuk Başarı'nın baba ocağı Konya'nın Doğanhisar İlçesi'ne bağlı Başköy Beldesi'ne ateş düştü.
Doğanhisar Garnizon Komutanlığı'na bağlı askeri heyet şehit er Başarı'nın baba evine giderek acı haberi verdi. Oğlunun şehit olduğunu duyan 1 çocuk babası 60 yaşındaki İsa Başarı ve eşi sinir krizi geçirdi.
Samsun'un Alaçam ilçesi nüfusuna kayıtlı olan jandarma er Necmettin Torun'un (22) şehit olduğu haberi, Alaçam Kaymakamı Sezgin Üçüncü başkanlığında oluşturan bir heyet tarafından gece saat 03. 00'de ailesine bildirildi.
Son Dakika › 13 Eve Ateş Düştü İşte İsmiler - Son Dakika