Son dakika Gibi haberleri, Gibi son dakika, son dakika Gibi

Son Dakika Gibi Haberleri

  • 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'ne Özel Programlar TRT'de
    17 Mar 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'ne Özel Programlar TRT'de

    18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla TRT ekranlarında ve radyolarında özel içerikler paylaşılacak. TRT Haber, TRT World, TRT Arabi, TRT 1, TRT 2, TRT Belgesel, TRT Türk, TRT Kürdi, TRT Diyanet Çocuk, TRT Müzik ve TRT Radyoları, farklı programlar ve belgesellerle Çanakkale Zaferi'ni anlatacak.

  • Ali Koç'tan Okan Buruk'a yaylım ateşi: Sormak lazım en yakın hakem arkadaşı kim?
    13 Mar Ali Koç'tan Okan Buruk'a yaylım ateşi: Sormak lazım en yakın hakem arkadaşı kim?

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, düzenlediği basın toplantısında yabancı hakem polemiği üzerinden Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'a da yüklendi. Buruk'un hakem arkadaşının olduğunu dile getiren Koç, ''Okan Buruk'a sormak lazım en yakın hakem arkadaşı kim, bilenler bilir. Yabancı hakem istemezler, Avrupa'da yabancı hakemlerin nasıl maç yönettiğini görüyorlar. Kendilerini, Avrupa'da yere atıyorlar ama onlar ''Kalk'' diyor. Tabii istemezler'' dedi.

  • Ali Koç'tan Galatasaray'a sert sözler: Türk futbolu için değil, belki de ülke için beka sorunusunuz
    13 Mar Ali Koç'tan Galatasaray'a sert sözler: Türk futbolu için değil, belki de ülke için beka sorunusunuz

    Ali Koç: ''TFF ve kurulları, Galatasaray için ne anlam ifade ediyor?

  • Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen tesettüre girdiği anları yayınladı
    12 Mar Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen tesettüre girdiği anları yayınladı

    İlgiyle izlenen Kızılcık Şerbeti dizisinde Çimen karakterine hayat veren Selin Türkmen, sosyal medya hesabından tesettüre girdiği anlara ait kamera arkası görüntüleri paylaştı.

  • Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncusu Kayhan Yıldızoğlu son yolculuğuna uğurlandı
    11 Mar Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncusu Kayhan Yıldızoğlu son yolculuğuna uğurlandı

    250'nin üzerinde filmde imparator, rahip ve kral gibi rollerde oynayan Kayhan Yıldızoğlu'nun cenazesi Levent'teki Afet Yolal Camisi'nde düzenlenen törenin ardından Feriköy Mezarlığı'na defnedildi. Törene pek çok ünlü isim katıldı ve Yıldızoğlu'nun sanat dünyasında bıraktığı büyük etki ve değer vurgulandı.

  • Yüsra Geyik, Taş Kağıt Makas dizisine dahil oluyor
    11 Mar Yüsra Geyik, Taş Kağıt Makas dizisine dahil oluyor

    Son olarak Aile dizisinde rol alan başarılı oyuncu Yüsra Geyik, Kanal D ekranlarında yayınlanan Taş Kağıt Makas'ın kadrosuna dahil oluyor. Güzel oyuncu dizide Rüya karakterini oynayacak.

  • Fallout 2, Amazon Prime ile ücretsiz
    10 Mar Fallout 2, Amazon Prime ile ücretsiz

    RPG dünyasının ikonik serilerinden olan Fallout, tüm zamanların da en iyi yapımlarından biri olarak gösteriliyor. Bu kapsamda oyuncuların kısa süreliğine değerlendirebileceği bir kampanya bulunuyor. Fallout 2, şu anda Amazon Prime aboneliğinin bir parçası olarak ücretsiz sunuluyor. İlk olarak 1998 yılında piyasaya sürülen oyun, tüm zamanların en iyi rol yapma oyunlarından biri olarak kabul ediliyor. Fallout 3 ve Fallout 4 ile aynı post-apokaliptik evrende geçtiği için, serinin hayranları tarafından oldukça seviliyor. Amazon Prime ise bu ay ikonik oyunu ücretsiz olarak sunuyor. PC oyunlarına yönelik dağıtılan kod sayesinde Fallout 2'yi GOG.com'dan alabilirsiniz. 10 Nisan'a kadar Kütüphanenize ekledikten sonra oyunun tamamen size ait olacağını belirtelim. Fallout 2; New Vegas gibi serinin birçok popüler yapımına temel oluşturuyor. Yeni oyunlardaki grupları, mekanları ve karakterleri ortaya çıkaran yapım, 1997 yılında sunulduğunda büyük ses getirmişti. Retro yapımları veya Fallout dünyasını seviyorsanız, bu kampanyadan faydalanmanızı tavsiye ediyoruz.

  • Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu Dizisiyle Anlatılacak
    09 Mar Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu Dizisiyle Anlatılacak

    Anadolu'da yetişen velilerden Aziz Mahmud Hüdayi'nin yaşamını anlatan 'Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu' dizisi, Rüzgar Aksoy'un başrolünde olduğu TRT 1'de yayınlanacak. Dizi, Aziz Mahmud Hüdayi'nin hayatını ve mücadelesini konu alıyor. Oyuncular, karakterlerine dair deneyimlerini ve projenin önemini paylaştılar.

  • Rasim Öztekin anısına anma gecesi düzenlendi, Pelin Öztekin törene değil maça gitti
    09 Mar Rasim Öztekin anısına anma gecesi düzenlendi, Pelin Öztekin törene değil maça gitti

    Türk tiyatrosunun usta sanatçısı Rasim Öztekin'in ölümünün ardından Seksenler dizisinin oyuncuları tarafından anma gecesi düzenlendi. Ancak Öztekin'in oyuncu kızı Pelin Öztekin, törene katılmak yerine Galatasaray-Çaykur Rizespor maçına gitti.

  • Tavana çivi gibi çaktı! Batshuayi'den şahane gol
    07 Mar Tavana çivi gibi çaktı! Batshuayi'den şahane gol

    Fenerbahçe'nin deplasmanda Union Saint-Gilloise ile kozlarını paylaştığı maçın gol perdesini Batshuayi açtı. 20. dakikada altı pasta boşta kalan yıldız golcü düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

  • Prime Video'dan Fallout Dizi Serisinin Fragmanı Yayınlandı
    07 Mar Prime Video'dan Fallout Dizi Serisinin Fragmanı Yayınlandı

    Prime Video, Bethesda Game Studios ve Bethesda Softworks ortaklığında üretilen yaklaşan Fallout dizi serisinin son fragmanında, çorak topraklarda bir ghoul, Vault Dweller ve Brotherhood of Steel üyesinin hayatta kalma mücadelesi sergileniyor. Fallout dizisi, 11 Nisan 2024'te Prime Video'da yayınlanacak ve Fallout serisinde hayatta kalanların hikayesini anlatan yeni bir öykü sunuyor. Dizinin yaratım süreci, Jonathan Nolan ve Todd Howard'ın buluşmasıyla başlamış ve Fallout oyunlarına olan tutkularıyla ilgili yorumlar yapılmıştır.

  • RTÜK, Taş Kağıt Makas dizisindeki tartışmalı sahne için incelemeye aldı
    07 Mar RTÜK, Taş Kağıt Makas dizisindeki tartışmalı sahne için incelemeye aldı

    Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, Taş Kağıt Makas dizisinde yan yana dizilen 4 kadına "Bu kaba döktüğüm içkiyi sokak köpeği gibi içen kişi arabayı alır. Sokak iti gibi havla" denilen sahne için inceleme başlattı.

  • Korkma Ben Yanındayım dizisinde kullanılan gecekondu, belediye tarafından mühürlendi
    07 Mar Korkma Ben Yanındayım dizisinde kullanılan gecekondu, belediye tarafından mühürlendi

    Korkma Ben Yanındayım dizisinin çekildiği Beykoz'daki gecekondu belediye tarafından ruhsatı olmadığı gerekçesiyle mühürlendi. Dizi dünyasında ilk kez yaşanan olayda 60 bin TL ödenen eve ne dizi ekibi ne de gerçek sahipleri giremiyor.

  • TRT'nin 'Küçük Dahi İbn-i Sina' dizisi ödül kazandı
    07 Mar TRT'nin 'Küçük Dahi İbn-i Sina' dizisi ödül kazandı

    TRT'nin uluslararası dijital platformu tabii'de yayınlanan 'Küçük Dahi İbn-i Sina' dizisi, Zeka Oyunları Şampiyonası'nda 'En İyi Yapım Dijital İçerik' ödülüne layık görüldü. Esenler Belediyesi ve Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen şampiyonanın ödülü, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Çetinkaya tarafından dizinin oyuncularına takdim edildi. Küçük Dahi İbn-i Sina, izleyicilerini büyük düşünür, matematikçi ve tıp bilgini İbn-i Sina'nın çocukluk günlerine doğru büyüleyici bir yolculuğa çıkarıyor. Başrolde Kaan Alp Dayı, Meriç Özkaya, Deniz Bolışık, Ekin Pasvanoğlu ve Mehmet Ali Kaptanlar gibi oyuncuların yer aldığı Küçük Dahi İbn-i Sina, Buhara şehrinde yaşayan 10 yaşındaki Sina'nın hikayesini konu alıyor. Oyun oynamak yerine felsefe, matematik, astronomi ve tıp alanlarında araştırmalar yapan Sina'nın maceraları, çağının ötesindeki zekası ve sıcacık aile ortamıyla izleyicilere sunuluyor.

  • Ercan Yazgan'ın Vefatının Üzerinden 6 Yıl Geçti
    07 Mar Ercan Yazgan'ın Vefatının Üzerinden 6 Yıl Geçti

    Sinema ve dizi oyuncusu Ercan Yazgan, 'Perihan Abla' ve 'Bizimkiler' dizilerindeki unutulmaz karakterleriyle tanınmıştır. 4 Nisan 1946'da doğan Yazgan, Türk sinemasının önemli yapıtlarında yer almış ve birçok ünlü isimle birlikte çalışmıştır. 1989'dan 2002'ye kadar 'Kaygısızlar' dizisinde 'Memnun Kaygısız' ve 'Bizimkiler' dizisinde 'Kapıcı Cafer' karakterleriyle hafızalara kazınmıştır. 1999'da 'Duruşma' filmindeki performansıyla 'En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu' ödülünü almıştır. 8 Mart 2018'de hayatını kaybeden Yazgan, İstanbul'da defnedilmiştir.

  • Taş Kağıt Makas'ta 8 Mart öncesi tepki çeken sahne! Köpek gibi havlatılan kadına kaptan içki içirildi
    07 Mar Taş Kağıt Makas'ta 8 Mart öncesi tepki çeken sahne! Köpek gibi havlatılan kadına kaptan içki içirildi

    Taş Kağıt Makas dizisinde yan yana dizilen 4 kadına "Bu kaba döktüğüm içkiyi sokak köpeği gibi içen kişi arabayı alır. Sokak iti gibi havla" denilen sahne izleyicilerin tepkisi çekti.

  • 'Dilber evin barkın yok mu?' şarkısına 1 milyon TL'lik teklif reddedildi
    07 Mar 'Dilber evin barkın yok mu?' şarkısına 1 milyon TL'lik teklif reddedildi

    İnci Taneleri dizisi ile popüler olan 'Dilber evin barkın yok mu?' şarkısına başka bir sanatçı tarafından 1 milyon TL'lik düet teklifi yapıldı ancak dizi yapımcısı Erkal Sonel tarafından ambargo koyulduğu için reddedildi. Şarkıcı Erkal Sonel'in ambargo yüzünden teklifi geri çevirdiği açıklandı. Dizi yapımcısı tarafından konulan ambargonun dizi bitene kadar devam edeceği belirtildi.

  • 'Dilber evin barkın yok mu?' şarkısına 1 milyon TL'lik teklif
    06 Mar "Dilber evin barkın yok mu?" şarkısına 1 milyon TL'lik teklif

    Kanal D'de yayınlanan ve başrolünü Yılmaz Erdoğan'ın oynadığı İnci Taneleri dizisi ile bir anda şöhret olan "Dilber evin barkın yok mu?" şarkısına dizinin yapımcısı tarafından ambargo koyulduğu ortaya çıktı. Son dönemin en popüler şarkısı için 1 milyon TL'lik teklif yapıldı ancak dizi yapımcısı Erkal Sonel tarafından reddedildi.

  • Dini ve kültürel sembollerin televizyon dizilerindeki temsili üzerine panel düzenlendi
    06 Mar Dini ve kültürel sembollerin televizyon dizilerindeki temsili üzerine panel düzenlendi

    Bilim Sanat Vakfı tarafından düzenlenen panelde, son dönem televizyon yapımlarında dini ve kültürel sembollerin ve farklı yaşam tarzlarının nasıl temsil edildiği tartışıldı. Panelde konuşmacılar, dizilerin içeriği ve temsillerin gerçekçilik açısından değerlendirmelerde bulundu.

  • Horizon Forbidden West PC için sistem gereksinimleri açıklandı
    06 Mar Horizon Forbidden West PC için sistem gereksinimleri açıklandı

    PlayStation'ın sevilen oyunlarından biri olan Horizon Forbidden West, PC'ye gelmek için gün sayıyor. Guerrilla Games ve Nixxes Software tarafından Windows bilgisayarlara sunulacak açık dünya aksiyon-macera oyunu için yeni detaylar paylaşıldı. Oyunun minimum ve önerilen sistem gereksinimleri açıklandı. Minimum ayarlar 720p 30fps, önerilenler 1080p 60fps, yüksek ayarlar 1440p 60fps veya 4K 30fps ve çok yüksek ayarlar 4K 60fps olmak üzere dört kademeli önerilen özellikler sunuluyor. İşlemci için minimum Intel Core i3 ve AMD Ryzen 3 tavsiye ediliyor. Ayrıca oyun, NVIDIA DLSS 3, AMD FSR ve Intel XeSS gibi teknolojileri destekleyecek ve Microsoft DirectStorage da yükleme hızını artıracak. Horizon Forbidden West 21 Mart'ta piyasaya sürülecek ve fiyatı 1899 TL olacak.

  • Game of Thrones'un yan dizisi House of the Dragon'un 2. sezonu Haziran'da yayınlanacak
    05 Mar Game of Thrones'un yan dizisi House of the Dragon'un 2. sezonu Haziran'da yayınlanacak

    George R. R. Martin ve Ryan Condal tarafından üretilen House of the Dragon dizisinin merakla beklenen 2. sezonu, Haziran ayında HBO'da yayınlanacak. Dizinin fragmanında yeni karakterlerin tanıtılması ve Alicent Hightower'ın savaşın çıkacağını ve tahta çıkacak olanın galip geleceğini söylemesi dikkat çekiyor. Dizi, tüm sezonlarının 10 bölümden oluşacağı ve bölüm başı 1 saat süreceği açıklandı.

  • Kanal D'nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas, ikinci bölüm fragmanıyla geri dönüyor
    04 Mar Kanal D'nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas, ikinci bölüm fragmanıyla geri dönüyor

    Kanal D'nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas, ilk bölümün ardından izleyicilerin merakını artıran bir ikinci bölüm fragmanıyla geri dönüyor. Büşra Korkmaz cinayetinin gizemi, Harun Yakar'ın sıradaki hamlesi ve karakterlerin derinleşen hikayeleri ikinci bölümde izleyiciyle buluşacak. Usta oyuncuların yer aldığı bu yapım, şimdiden adından söz ettirmeye başladı.

  • İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği öykü ve şiir yarışmasının sonuçları açıklandı
    28 Şub İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği öykü ve şiir yarışmasının sonuçları açıklandı

    İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Cumhuriyet'in kurucu değerlerine ithafen düzenlediği ulusal öykü ve şiir yarışmasında dereceye girenler belirlendi. Seçici kurul tarafından yapılan değerlendirme sonucunda ödül alan eserler ve yazarları açıklandı.

  • Fatih Sultan Mehmet'in hayatını ele alan 'Mehmed: Fetihler Sultanı' dizisi başladı
    27 Şub Fatih Sultan Mehmet'in hayatını ele alan 'Mehmed: Fetihler Sultanı' dizisi başladı

    TRT 1'de yayınlanmaya başlayan 'Mehmed: Fetihler Sultanı' dizisi, Fatih Sultan Mehmet'in hayatını konu alıyor. Dizinin ilk bölüm izlemesine Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, oyuncular ve teknik ekip katıldı. Türk dizileri dünya genelinde büyük ilgi görüyor ve 170'ten fazla ülkede 750 milyon kişiye ulaşıyor. Dizi, Osmanlı Devleti'nin önemli zaferlerinden birine ışık tutacak olmasıyla da büyük bir önem taşıyor.

  • Netflix, Percy Jackson evrenini genişletme planlarına son verdi
    25 Şub Netflix, Percy Jackson evrenini genişletme planlarına son verdi

    Netflix, Rick Riordan'ın diğer fantastik macera kitap serisi olan Kane Chronicles uyarlaması için önceden duyurulan film üçlemesi projesini iptal etti. Percy Jackson evreni, Kane Chronicles kitapları için Netflix'te bir film üçlemesi ile genişlemeye hazır görünüyordu ancak Netflix bu girişimi gerçekleştirmeme kararı aldı.

  • Usta Yazar Tarık Buğra'nın Vefatının 30. Yılında Anısına
    25 Şub Usta Yazar Tarık Buğra'nın Vefatının 30. Yılında Anısına

    Tarık Buğra, Türk edebiyatının önemli isimlerinden biri olarak bilinir. Birçok roman, hikaye, tiyatro eseri ve deneme kaleme alan Buğra, vefatının 30. yılında anılıyor. Hayatı boyunca edebiyata büyük katkılar sağlayan Buğra, Türk edebiyatında kasaba hikayelerinin ilk güzel örneklerini vermiştir. Eserleri arasında en bilinenleri arasında 'Küçük Ağa', 'Osmancık', 'Gençliğim Eyvah', 'Dönemeçte' ve 'Yalnızlar' yer almaktadır. Tarık Buğra, 1994 yılında hayatını kaybetmiş ve Türk edebiyatının önemli isimlerinden biri olarak anılmaktadır.

  • HBO, Game of Thrones'un yeni yan dizisi için çıkış tarihi belirlemeye hazırlanıyor
    24 Şub HBO, Game of Thrones'un yeni yan dizisi için çıkış tarihi belirlemeye hazırlanıyor

    HBO'nun Game of Thrones evrenini genişletme çabaları devam ediyor. Warner Bros. Discovery CEO'su David Zaslav, Nisan 2023'te onaylanan dizinin çıkışı için kesin bir zaman çizelgesi olduğunu söyledi. House of the Dragon'un ardından gelen bu ikinci yan dizi, George R. R. Martin'in Dunk ve Egg romanlarına dayanıyor. Dizi, 2025 yılında yayınlanacak ve genç şövalye Dunk ve genç Aegon V Targaryen'ın maceralarını anlatacak.

  • Sony, 1,5 Milyon Dolar Bütçeyle Kola Vs. Pepsi Filmini Çekiyor
    24 Şub Sony, 1,5 Milyon Dolar Bütçeyle Kola Vs. Pepsi Filmini Çekiyor

    Sony tarafından 1,5 milyon dolar bütçeyle çekilen Kola Vs. Pepsi filmi, 'Cola Wars' adlı senaryoyu temel alıyor ve Pepsi'nin Coca-Cola gibi bir endüstri devinden pazar payı çalmaya çalışmasını anlatıyor. Film, 1980'lerdeki 'kola savaşları' dönemini ele alacak ve Coca-Cola ile Pepsi'nin hakimiyet için mücadelesini konu edinecek.

  • TRT'nin yeni dizisi Karaağaç Destanı'nın galası yapıldı
    24 Şub TRT'nin yeni dizisi Karaağaç Destanı'nın galası yapıldı

    TRT'nin yeni dizisi Karaağaç Destanı'nın galası Beşiktaş bir otelde gerçekleştirildi. Dizin başrol oyuncularıyla yapılan basın toplantısında, dizi hakkında bilgiler verildi ve oyuncular karakterlerini anlattı. Dizinin çekimleri Kayseri'de gerçekleştirildi ve hikaye Anadolu mitlerinden ve Mezopotamya'nın destanlarından esinlenerek oluşturuldu. Dizi, 1950'li yıllarda geçen ve ağalık sistemi üzerinden feodalite, güç ve sınıf çatışmalarını konu alan bir memleket hikayesi olarak tanıtıldı.

  • TRT'nin yeni dizisi Karaağaç Destanı'nın galası gerçekleştirildi
    24 Şub TRT'nin yeni dizisi Karaağaç Destanı'nın galası gerçekleştirildi

    TRT'nin yeni dizisi Karaağaç Destanı'nın galası Beşiktaş bir otelde, TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı'nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Dizin başrol oyuncularından Olgun Şimşek, dizinin Anadolu mitlerinden, Mezopotamya'nın destanlarından ve masallarından yola çıkılarak ortaya konulmuş bir memleket hikayesi olduğunu belirtti. Dizinin galasında başrol oyuncuları basın mensuplarıyla bir araya geldi ve dizinin ilk bölümü izleyenlerin beğenisine sunuldu.

  • Harry Potter Dizisi 2026'da Max'te Yayınlanacak
    24 Şub Harry Potter Dizisi 2026'da Max'te Yayınlanacak

    Warner Bros. Discovery'nin yapımcılığını üstlendiği Harry Potter dizisi, 2026 yılında Max platformunda yayınlanacak. CEO David Zaslav, büyücülük dünyasını dijital dünyaya taşımaktan heyecan duyduklarını belirtti. Dizi, J.K. Rowling'in danışmanlığında geliştiriliyor ve tamamen yeni bir oyuncu kadrosuyla sevilen karakterleri canlandıracak.

  • Netflix'te yayınlanan Avatar dizisi izleyicileri karışık duygulara sürüklüyor
    23 Şub Netflix'te yayınlanan Avatar dizisi izleyicileri karışık duygulara sürüklüyor

    Netflix'in aynı isimli çizgi roman ve çizgi filminden uyarladığı Avatar dizisi, yayımlanmasıyla birlikte izleyicilerin ve eleştirmenlerin dikkatini çekti. Uzun süredir beklenen canlı aksiyon dizi, beklentileri karşılayabildi mi yoksa hayal kırıklığı mı yarattı? İşte detaylar! Avatar dizisi, Netflix'te 8 bölümüyle yayınlandı. Diziye dair ilk tepkiler ve inceleme puanları da açıkçası biraz karışık görünüyor. Dizinin Rotten Tomatoes'daki inceleme puanı, 21 incelemede %67 olarak belirlendi. IMDb'de ise durum biraz daha olumlu. Dizi, 10 üzerinden 8,7 gibi oldukça yüksek bir puana sahip. Dizide, başrollerde Gordon Cormier, Kiawentiio ve Ian Ousley gibi genç yetenekler yer alıyor. Ayrıca, Dallas Liu, Paul Sun-Hyung Lee, Daniel Dae Kim ve Matthew Yang King gibi deneyimli oyuncular da kadroda bulunuyor. Sosyal medyaya göre bu isimlerin performansları da izleyiciler tarafından olumlu şekilde karşılandı. Avatar dizisi, savaş halindeki bir dünyayı kurtarmaya çalışan Avatar'ın maceralarını konu alıyor. Dört element gücünde ustalaşmaya çalışan Avatar, kendisini durdurmaya çalışan düşmanlarla mücadele etmek zorunda kalıyor. Popüler animasyon dizisinin canlı aksiyon uyarlaması olan dizi, kimi izleyici tarafından beğenilirken bazıları ise orijinaline kıyasla eksik bulduklarını belirtiyor. Ancak, herkesin ortak noktası, diziye duyulan merak ve ilginin yüksek olması. Siz ne düşünüyorsunuz? Avatar dizisi hakkındaki düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

  • Yapım şirketi, Kurtlar Vadisi'nin Exxen'de yayınlanacağı söylentisini yalanladı
    21 Şub Yapım şirketi, Kurtlar Vadisi'nin Exxen'de yayınlanacağı söylentisini yalanladı

    Kurtlar Vadisi dizisinin yeni bölümleriyle Exxen'de yayınlanacağı söylentisi seyircileri heyecanlandırdı. Kısa sürede gündem yaratan söylentinin ardından yapım şirketinden yalanlama geldi.

  • Gönül Dağı'ndan ani şekilde ayrılan Gülsüm Ali İlhan konuştu: Veda kararını oyuncu vermez, hikaye yarım kaldı
    20 Şub Gönül Dağı'ndan ani şekilde ayrılan Gülsüm Ali İlhan konuştu: Veda kararını oyuncu vermez, hikaye yarım kaldı

    Başrol olduğu Gönül Dağı dizisindeki vedasıyla sevenlerini üzen Gülsim Ali İlhan, aylar sonra sessizliğini bozarak diziden kendi isteğiyle ayrılmadığını söyledi. O dönem projeye devam etmek istediğini belirten İlhan, "Hikaye yarım kaldı" dedi.

  • La Casa de Papel: Berlin 2. Sezonu Onaylandı
    20 Şub La Casa de Papel: Berlin 2. Sezonu Onaylandı

    Geçtiğimiz aylarda yayınlanan La Casa de Papel yan dizisi BERLIN'in 2. sezonu onaylandı. Pedro Alonso ve Michelle Jenner gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizi, büyük ilgi görmüştü. Yeni sezonun ne zaman yayınlanacağı henüz açıklanmadı.

  • Exxen'de yayınlanan Gibi dizisinin beşinci sezonu için geri sayım başladı
    20 Şub Exxen'de yayınlanan Gibi dizisinin beşinci sezonu için geri sayım başladı

    Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen platformunda yayınlanan Gibi dizisi, son zamanların en sevilen dizileri arasında yer alıyor. Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan'ın başrollerini paylaştığı dizi, kısa sürede büyük bir izleyici kitlesine ulaştı. Exxen, yeni sezonun fragmanını yayınladı. Ayrıca Exxen, üyelik ücretlerine zam yaptığını duyurdu.

  • TRT 1'in yeni dizisi 'Kül Masalı' ekranlara merhaba dedi
    15 Şub TRT 1'in yeni dizisi 'Kül Masalı' ekranlara merhaba dedi

    TRT 1'in yeni dizisi 'Kül Masalı', Giraylı ailesinin veliahtı Arat Giraylı ile yoksul ve mütevazi bir geçmişe sahip Özge'nin aşkını ve evliliklerindeki gizemi konu alıyor. Dizinin ilk bölüm izlemesine TRT yönetimi, yapımcı ve başrol oyuncuları katıldı. Oyuncular, gerçekçi ve kusurlu karakterlerin yer aldığı bir Kül Kedisi hikayesi anlattıklarını belirtti. Dizi, her bölümde geçmiş, gelecek ve bugünü harmanlayan bir olay örgüsü sunacak.

  • Çin'de 14. Ulusal Kış Oyunları İç Moğolistan'da başlıyor
    15 Şub Çin'de 14. Ulusal Kış Oyunları İç Moğolistan'da başlıyor

    Çin'de düzenlenecek olan 14. Ulusal Kış Oyunları, İç Moğolistan Özerk Bölgesi'nde bulunan Hulun Buir kentindeki İç Moğolistan Buz Sporları Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Merkez, sürat pateni, kısa pist sürat pateni, buz hokeyi ve curling gibi çeşitli tesislere ev sahipliği yapacak. Ayrıca merkezde yapılan iyileştirmelerle enerji tüketimi azaltılmış ve yenilenebilir enerji kaynakları kullanılmaya başlanmıştır.

  • Kayseri'nin zenginlikleri dizi sektörünün dikkatini çekiyor
    15 Şub Kayseri'nin zenginlikleri dizi sektörünün dikkatini çekiyor

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Soğanlı Vadisi ve tarihi Kayseri Mahallesi gibi zenginliklere sahip olan Kayseri'nin, dizi sektörünün de ilgisini çektiğini açıkladı. Büyükkılıç, Soğanlı Vadisi'nde gerçekleştirilen tanıtım organizasyonları ve TRT 1'in yeni dizisi Kara Ağaç Destanı'nın çekimlerinin Kayseri'de devam ettiğini belirtti.

  • 74. Berlin Film Festivali Başladı
    15 Şub 74. Berlin Film Festivali Başladı

    74. Berlin Film Festivali, Cillian Murphy'nin başrolünde olduğu drama filmi 'Small Things Like These'in gösterimiyle başladı. Festival kapsamında Türkiye standında Türk sineması tanıtılacak ve uluslararası arenada projeler görücüye çıkacak. Ayrıca sinema sektöründe ortak yapım ve proje imkanları, yeni sinema yasası ve yabancı film yapım desteği gibi konular da ele alınacak.

  • MSB: Son bir haftada 39 terörist etkisiz hale getirildi
    15 Şub MSB: Son bir haftada 39 terörist etkisiz hale getirildi

    Milli Savunma Bakanlığı, Irak ve Suriye'deki operasyonlarda son bir haftada 39 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Ayrıca, sınırlardan yasa dışı geçmeye çalışan 253 kişi yakalandı ve 3 bin 448 kişi engellendi. Bakanlık ayrıca, Türkiye'nin Gazze'ye yönelik insani yardımlarını da aktardı. NATO Savunma Bakanları Toplantısı ve savunma sanayisiyle ilgili gelişmeler de paylaşıldı.

  • Milli Savunma Bakanlığı, son bir haftada 39 teröristi etkisiz hale getirdi
    15 Şub Milli Savunma Bakanlığı, son bir haftada 39 teröristi etkisiz hale getirdi

    Milli Savunma Bakanlığı, son bir haftada Irak ve Suriye'nin kuzeyi dahil 39 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Bakanlık, ayrıca NATO'nun önemli bir üyesi olduğunu vurguladı. Ayrıca, İsrail'in Refah kentine yönelik saldırılarından endişe duyulduğu ve Gazze'ye yönelik yardımların devam ettiği belirtildi. Terörle mücadelede de önemli adımlar atıldığı ve sınır güvenliğinin sağlandığı ifade edildi.

  • ANKARA-Dışişleri Sözcüsü Keçeli İsveç ve F-16 konuları Türkiye-ABD ilişkileri için yeni bir fırsat
    14 Şub ANKARA-Dışişleri Sözcüsü Keçeli İsveç ve F-16 konuları Türkiye-ABD ilişkileri için yeni bir fırsat

    DIŞİŞLERİ Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, "İsveç'in NATO'ya üyeliği ve F-16 sürecinin tamamlanmış olması, iki müttefik ülkenin karşılıklı saygı ve karşılıklı çıkarlar temelinde birbirlerini daha iyi anlaması için yeni bir fırsat penceresi sunması gerektiğini düşünüyoruz.

  • Dışişleri Sözcüsü Keçeli: İsveç ve F-16 konuları Türkiye-ABD ilişkileri için yeni bir fırsat
    14 Şub Dışişleri Sözcüsü Keçeli: İsveç ve F-16 konuları Türkiye-ABD ilişkileri için yeni bir fırsat

    Dışişleri Sözcüsü Keçeli: İsveç ve F-16 konuları Türkiye-ABD ilişkileri için yeni bir fırsat DIŞİŞLERİ Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, "İsveç'in NATO'ya üyeliği ve F-16 sürecinin tamamlanmış olması, iki müttefik ülkenin karşılıklı saygı ve karşılıklı çıkarlar temelinde birbirlerini daha iyi...

  • Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Didim'de Turizm Sektör Toplantısına Katıldı
    14 Şub Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Didim'de Turizm Sektör Toplantısına Katıldı

    Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Aydın'a yaptığı ziyaret kapsamında Didim'de turizm sektör toplantısına katıldı. Toplantıda, Didim'in turizm potansiyeli ve turizm master planının önemi üzerine konuşmalar yapıldı.

  • Dışişleri Sözcüsü Keçeli: İsveç ve F-16 konuları Türkiye-ABD ilişkileri için yeni bir fırsat
    14 Şub Dışişleri Sözcüsü Keçeli: İsveç ve F-16 konuları Türkiye-ABD ilişkileri için yeni bir fırsat

    DIŞİŞLERİ Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, "İsveç'in NATO'ya üyeliği ve F-16 sürecinin tamamlanmış olması, iki müttefik ülkenin karşılıklı saygı ve karşılıklı çıkarlar temelinde birbirlerini daha iyi anlaması için yeni bir fırsat penceresi sunması gerektiğini düşünüyoruz.

  • Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Keçeli: 'Karadeniz'de tahıl anlaşmasının canlandırılması gerektiğini düşünüyoruz'
    14 Şub Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Keçeli: "Karadeniz'de tahıl anlaşmasının canlandırılması gerektiğini düşünüyoruz"

    Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, Ukrayna'nın Karadeniz Tahıl Girişimi'ne alternatif olarak Romanya ve Bulgaristan karasularından geçen yeni bir çalışma başlatıldığını belirterek, "Gerek ihraç edilen tahılın miktarı gerekse de Karadeniz'in genel güvenliğine yansımaları bakımından...

  • Nesrin Cavadzade'nın tarzı tartışma yarattı
    14 Şub Nesrin Cavadzade'nın tarzı tartışma yarattı

    Şahane Hayatım dizisindeki 'Melisa' karakteriyle tanınan oyuncu Nesrin Cavadzade, katıldığı bir davette beyaz elbisesiyle dikkat çekti. Tarzıyla ilgili yapılan yorumlar ise farklılık gösterdi.

  • Arat ve Özge'nin aşkı köşkte gerilim yaratıyor
    14 Şub Arat ve Özge'nin aşkı köşkte gerilim yaratıyor

    İstanbul'un köklü Giraylı ailesinin tek oğlu Arat, Bursa'da tanıştığı aşçı Özge ile aşık olur ve evlenir. Ancak, Arat'ın eski karısı Jale'nin hayaleti ve kayınvalidesi Neveser'in direnci, Özge'yi zorlu bir durumun içine sokar.

  • Türkiye'de eğitim alan Kolombiyalı mezunlar Bogota'da buluştu
    14 Şub Türkiye'de eğitim alan Kolombiyalı mezunlar Bogota'da buluştu

    Türkiye'de çeşitli alanlarda eğitim alan ve mezun olduktan sonra ülkelerinde kariyerlerine devam eden Türkiye mezunu Kolombiyalılar, başkent Bogota'da bir araya geldi.

  • Konseyde ipler gerildi! Acun Ilıcalı ve Yunus Emre birbirine rest çekti
    14 Şub Konseyde ipler gerildi! Acun Ilıcalı ve Yunus Emre birbirine rest çekti

    Daha önce birçok kez yarışmacılarla kavga ettiği için ceza alan Yunus Emre, ada konseyinde Acun Ilıcalı'ya resti çekerek "Benim seviyem bu programa uymuyorsa da hiç problem değil. Yapacak bir şey yok" dedi. Acun Ilıcalı da Yunus Emre'nin yarışmada uzun süre kalamayacağını belirterek "Sana 3 ödül cezası daha veriyoruz, toplamda 6 etti. Seni burada zorla tutmuyoruz" dedi.

  • Kurtlar Vadisi'nin yeni dizisi 'Kurtlar Vadisi Kaos' Exxen'de yayınlanacak
    14 Şub Kurtlar Vadisi'nin yeni dizisi 'Kurtlar Vadisi Kaos' Exxen'de yayınlanacak

    Uzun yıllardır televizyon tarihine damga vuran Kurtlar Vadisi, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen'de yayınlanacak. Yeni ismi 'Kurtlar Vadisi Kaos' olan dizi, başrol oyuncusu Necati Şaşmaz'ın da yer alacağı bir kadroyla izleyicilerle buluşacak.

  • İstanbul Üniversitesi'nden kampüsteki tartışma yaratan görüntülere ilişkin açıklama
    13 Şub İstanbul Üniversitesi'nden kampüsteki tartışma yaratan görüntülere ilişkin açıklama

    Rektör tarafından halkın ziyaretine açılması kararı verilen İstanbul Üniversitesi kampüsünden gelen fotoğraflar tartışmalara sebep oldu. Fotoğraflarda vatandaşların amfilere girerek öğrencileri izlediği dahi görüldü. İstanbul Üniversitesi'nden yapılan açıklamada ise fotoğrafların yanıltıcı olduğu ve hukuki süreç başlatılacağı duyuruldu. Fotoğrafların ulusal bir Tv-kanal yetkililerinin ileri bir tarihte gerçekleştireceği çekim için yaptığı ön inceleme ziyaretine ait olduğu ifade edildi.

  • Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası Arasında Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı
    13 Şub Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası Arasında Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

    Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, hizmetlerin sevgi dilini hakim kılarak halkın yüzünü güldüreceğini vurguladı. Sözleşmeyle ORBEL AŞ bünyesindeki personellerin maaşlarına yüzde 120 zam yapıldı.

  • Kastamonu'da ortaokul öğrencileri planetaryumda 'uzay' heyecanı yaşadı
    13 Şub Kastamonu'da ortaokul öğrencileri planetaryumda "uzay" heyecanı yaşadı

    Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın uzay misyonu dolayısıyla Kastamonu'da bir okulda oluşturulan planetaryumda öğrenciler uzayla ilgili görüntüler izledi.

  • Sedef Şahin, oyunculuğa ara vererek öğretim görevlisi oldu
    13 Şub Sedef Şahin, oyunculuğa ara vererek öğretim görevlisi oldu

    Adını Feriha Koydum dizisindeki rolüyle hafızalara kazınan Sedef Şahin, özel bir üniversitede öğretim görevlisi olarak çalışmaya başladı.

  • Cem Karaca'nın Hayatını Anlatan Film Mahkeme Kararıyla Vizyondan Kaldırıldı
    13 Şub Cem Karaca'nın Hayatını Anlatan Film Mahkeme Kararıyla Vizyondan Kaldırıldı

    Cem Karaca'nın hayatını anlatan filmin çekimleri başladıktan kısa bir süre sonra sanatçının eşi İlkim Karaca, kullanılan şarkıların haklarının kendisine ait olduğunu belirterek dava açmıştı. İlkim Karaca'yı haklı bulan mahkeme, talebin kabul edilmesi için Karaca'nın 3,5 milyon TL teminat ödemesine karar verdi. İlkim Karaca'nın ödemeyi yapmasının ardından film vizyondan kaldırıldı. Kararın ardından filmin yapım şirketinden yapılan açıklamada adaletin yerini bulacağı belirtildi.

  • Senden Önce, izleyici karşısına çıkıyor
    13 Şub Senden Önce, izleyici karşısına çıkıyor

    Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya'nın başrollerini paylaştığı Senden Önce dizisi, bu akşam 20.00'de Kanal D'de izleyiciyle buluşuyor. İstanbul'un çeşitli yerlerinde çekilen dizi, iki kadın ve tuzağa çekilmeye çalışılan bir adamın tutkulu öyküsünü anlatacak. Dizide genç yetenekler ve usta isimler bir araya geliyor. Senden Önce, her salı günü Kanal D'de yayınlanacak.

  • Cem Karaca'nın hayatını anlatan film yayından kaldırıldı
    13 Şub Cem Karaca'nın hayatını anlatan film yayından kaldırıldı

    Cem Karaca'nın hayatını anlatan Cem Karaca'nın Gözyaşları filmi, İlkim Karaca'nın açtığı dava sonucu vizyondan kaldırıldı. Yapım şirketinden yapılan açıklamada ''Vizyondaki filmimize verilen durdurma kararı hem bizleri hem de Cem Karaca hayranlarını üzmüştür. İçten bir şekilde inanıyoruz ki adalet yerini bulacak'' denildi.

  • Tuba Büyüküstün, Yarın Yokmuş Gibi dizisinin galasında şıklığıyla dikkatleri üzerine çekti
    13 Şub Tuba Büyüküstün, Yarın Yokmuş Gibi dizisinin galasında şıklığıyla dikkatleri üzerine çekti

    Halit Ergenç ve Tuba Büyüküstün'ün başrolünü paylaştığı Yarın Yokmuş Gibi dizisinin galası dün akşam yapıldı. Galaya siyah tül elbisesiyle katılan Büyüküstün, şıklığı ve doğal güzelliğiyle göz kamaştırdı.

  • Yargı dizisinin kadrosuna Defne Kayalar katılıyor
    13 Şub Yargı dizisinin kadrosuna Defne Kayalar katılıyor

    Başarılı oyuncu Defne Kayalar, Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Yargı'nın kadrosuna dahil oluyor. Başarılı oyuncu dizide Savcı İclal rolünü oynayacak.

  • Murat Kurum: İstanbul'da Fetret Devri'ni bitireceğiz
    12 Şub Murat Kurum: İstanbul'da Fetret Devri'ni bitireceğiz

    Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Pendik'te düzenlenen mitingde vatandaşlarla buluşarak İstanbul'u ayağa kaldırmayı ve Fetret Devri'ni sona erdirmeyi hedeflediklerini söyledi.

  • Murat Kurum: İstanbul'u yeniden ayağa kaldıracağız
    12 Şub Murat Kurum: İstanbul'u yeniden ayağa kaldıracağız

    Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, Pendik'te düzenlenen mitingde vatandaşlarla buluştu. Kurum, İstanbul'u yeniden ayağa kaldıracaklarını söyledi.

  • Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde 1. güç ünitesi inşaatı tamamlanma aşamasında
    12 Şub Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde 1. güç ünitesi inşaatı tamamlanma aşamasında

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Mersin'de bulunan Akkuyu Nükleer Güç Santrali inşaat sahasını ziyaret etti. Rosatom Genel Müdürü Aleksey Likhachev ile bir araya gelen Bakan Bayraktar, 1. güç ünitesinde stator kurulumunu denetledi. Likhachev, inşaatın program dahilinde ilerlediğini ve tamamlanma oranının yüzde 90'ın üzerinde olduğunu belirtti. Ayrıca, sahada personel yetiştirme sürecinin hızlı ilerlediği ve modern bir eğitim merkezinin hizmete açıldığı ifade edildi.

  • Survivor 2024 All Star'da Yunus Emre ve Ogeday arasında kavga çıktı
    12 Şub Survivor 2024 All Star'da Yunus Emre ve Ogeday arasında kavga çıktı

    TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2024 All Star'da dokunulmazlık oyununda Yunus Emre ve Ogeday arasında kavga çıktı. Oyun esnasında yaşanan gerilim konseyde de konuşuldu. Acun Ilıcalı, Yunus Emre'ye tepki göstererek diskalifiye sinyali verdi.

  • Cam Kemik Hastası Süleyman Erim, Ameliyatlarla Yürümeye Başladı
    12 Şub Cam Kemik Hastası Süleyman Erim, Ameliyatlarla Yürümeye Başladı

    Türkiye şampiyonlukları bulunan cam kemik hastası Ağrılı Süleyman Erim, Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesinde yapılan ameliyatlarla yürümeye başladı. Erim, uzun süre tekerlekli sandalye ile yaşayan ve birçok ameliyat geçiren bir genç. Ancak Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesinde yapılan başarılı operasyonlarla bacaklarındaki kırıklar düzeltildi ve teleskopik çivi uygulandı. Erim, ameliyat sonrası tedavilerle yürümeye başladı. Şimdi üniversite okumayı ve daha çok madalya kazanmayı hedefliyor.

  • TMF Başkanı Uçar, dünya şampiyonluğu beklediği sporcuları açıkladı
    12 Şub TMF Başkanı Uçar, dünya şampiyonluğu beklediği sporcuları açıkladı

    Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, Toprak Razgatlıoğlu, Bahattin Sofuoğlu, Deniz Öncü ve Can Öncü'den en az ikisinden dünya şampiyonluğu beklediğini söyledi. Uçar ayrıca, Afyonkarahisar'da düzenlenecek Dünya Motokros Şampiyonası'na 500 binden fazla seyirci beklediklerini ve Kayseri'de yapılacak Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası ile Doğu ve Güney Doğu Anadolu'da motosiklet spor faaliyetlerine başlayacaklarını açıkladı.

  • CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Ağın ilçesinde AKP ve MHP belediye başkan adaylarını ziyaret etti
    12 Şub CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Ağın ilçesinde AKP ve MHP belediye başkan adaylarını ziyaret etti

    CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında Ağın ilçesine giderek AKP ve MHP belediye başkan adaylarını ziyaret etti. Adaylara başarılar dileyen Erol, siyasette nezaketin önemine vurgu yaptı.

  • Yapay Gündem: Yerel Seçimler Öncesi Yapay Zeka Destekli Dezenformasyona Karşı Platform Oluşturuldu
    12 Şub Yapay Gündem: Yerel Seçimler Öncesi Yapay Zeka Destekli Dezenformasyona Karşı Platform Oluşturuldu

    31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kaldı. Yerel seçimler öncesi seçmenlerin doğru bilgiye ulaşması ve yapay zeka destekli dezenformasyona maruz kalmaması amacıyla Yapay Gündem adı verilen bir platform oluşturuldu. Platform, podcast yayınları ve e-posta bültenleri aracılığıyla okuyucularla buluşacak. Yapay Gündem, yapay zeka teknolojilerinin etik kullanımına odaklanacak ve seçmenleri bilgilendirmek için analizler ve Türkçe eğitsel materyaller sunacak.

  • Aylin Coşkun, Sinan Akçıl'ı hedef aldı: 10 bin dolarını alıp üzerine yattı
    12 Şub Aylin Coşkun, Sinan Akçıl'ı hedef aldı: 10 bin dolarını alıp üzerine yattı

    Sanatçı Aylin Coşkun, Sinan Akçıl'ın yıllar önce kendisinden şarkı karşılığında 10 bin dolar aldığını ancak beste vermediğini söyleyerek sitem etti.

  • Survivor 2024 All Star'da Yunus Emre ve Ogeday Arasında Kavga Çıktı
    12 Şub Survivor 2024 All Star'da Yunus Emre ve Ogeday Arasında Kavga Çıktı

    TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2024 All Star'da dokunulmazlık oyununda Yunus Emre ve Ogeday arasında kavga çıktı. Oyun esnasında yaşanan tartışma sonrası Acun Ilıcalı, Yunus Emre'ye tepki gösterdi.

  • Hakan Altun: Şubat ayı da benim için sevgililer günüdür
    12 Şub Hakan Altun: Şubat ayı da benim için sevgililer günüdür

    Hakan Altun, sevgililer günü için sahne aldığı konserde, sevgililer gününün sadece 14 Şubat olmadığını belirtti. Ayrıca, annesinin hastaneye kaldırılmasıyla ilgili endişelerini dile getirdi ve 'Hatıran Yeter' filmi için seslendirdiği şarkı hakkında konuştu.

  • Şebnem Korur Fincancı'dan Adnan Oktar suç örgütünün isteği üzerine işkence raporu hazırladığı iddialarına yanıt
    11 Şub Şebnem Korur Fincancı'dan Adnan Oktar suç örgütünün isteği üzerine işkence raporu hazırladığı iddialarına yanıt

    Adnan Oktar Suç Örgütü ile ilgili hazırlanan bir belgeselde Adnan Oktar'ın cemaatine yönelik 1999'da gerçekleşen operasyon sonrasında Adli Tıp Uzmanı Şebnem Korur Fincancı'nın örgüt üyelerinin isteği üzerine işkence raporu hazırladığı ve hapisten çıkmalarının sağlandığı iddia edildi. Fincancı, iddialara yanıt olarak ''İşkence görenin kim olduğu, ne yaptığı işkence suçunu meşrulaştıramaz'' dedi. Fincancı, hakkında yer alan suçlamalar için hukuki süreç başlatacağını duyurdu.

  • Bir Kültür İnsanı: Xi Jinping
    11 Şub Bir Kültür İnsanı: Xi Jinping

    BEİJİNG, 11 Şubat (Xinhua) -- Kültür üzerine Xi Jinping Fikriyatı'nın Ekim 2023'te takdim edilmesinden bu yana "kültür" Çin genelinde dillere pelesenk olan bir kelime haline geldi.

  • Yücel Arzen, Kayseri'de konser verecek
    11 Şub Yücel Arzen, Kayseri'de konser verecek

    Türkiye Yüzyılı Marşı'nın bestekarı Yücel Arzen, Talas Belediyesi'nin düzenlediği konserde sevenleriyle buluşacak.

  • Ermeni Alfabesi: Bir Yazı Sistemi ve Ulusal Gurur Kaynağı
    11 Şub Ermeni Alfabesi: Bir Yazı Sistemi ve Ulusal Gurur Kaynağı

    Ermeni alfabesi sadece bir yazı sistemi değil; aynı zamanda matematiksel hesaplamalar ve takvimsel tarihlerin kaydedilmesi için kullanılan bir sayısal sistem ve ulusal bir gurur kaynağı.

  • Ali Sürmeli'nin sosyal medya hesabı hacklendi, kürtaj ve vergi kaçırma suçlamalarıyla gündeme geldi
    10 Şub Ali Sürmeli'nin sosyal medya hesabı hacklendi, kürtaj ve vergi kaçırma suçlamalarıyla gündeme geldi

    Kurtlar Vadisi dizisindeki Zaza Dayı rolüyle tanınan Ali Sürmeli'nin sosyal medya hesabı ele geçirildi ve hesaptan yapılan paylaşımlarda yanlış ve gerçeklikten uzak iddialar ortaya atıldı. Sürmeli, yeni bir hesap açarak söylentilere itibar edilmemesi konusunda uyarıda bulundu. Menajerlik şirketi ise Sürmeli'nin telefonunu kaybettiğini ve hesabının hacklendiğini açıkladı.

  • İnci Taneleri ekibi, Hatıran Yeter şarkısında yapılan yanlışlık nedeniyle özür diledi
    10 Şub İnci Taneleri ekibi, Hatıran Yeter şarkısında yapılan yanlışlık nedeniyle özür diledi

    İnci Taneleri dizisinin son bölümünde Yılmaz Erdoğan'ın oynadığı Azem karakteri, Hatıran Yeter şarkısını söyleyerek sözlerin Ferdi Tayfur'a ait olduğunu söyledi. Yapılan yanlışın ardından özür metni yayınlayan yapımcı, "Yanlışlık nedeniyle özür dileriz. Şarkının sözleri Şair Ahmet Selçuk İlkan'a aittir" denildi.

  • Kurtlar Vadisi Oyuncusu Ali Sürmeli'ye İftira Atıldı
    10 Şub Kurtlar Vadisi Oyuncusu Ali Sürmeli'ye İftira Atıldı

    Kurtlar Vadisi dizisindeki Zaza Dayı rolüyle tanınan Ali Sürmeli'nin Instagram hesabı ele geçirildi ve kendisi hakkında yanlış ve gerçeklikten uzak iddialar ortaya atıldı. Sürmeli, yeni bir hesap açarak söylentilere itibar edilmemesi konusunda uyarıda bulundu. Oyuncunun menajerlik şirketi ise hesabın hacklendiğini açıkladı.

  • Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı: Güçlü Türkiye'nin yolunun güçlü tarımdan geçtiğine inanıyoruz
    10 Şub Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı: Güçlü Türkiye'nin yolunun güçlü tarımdan geçtiğine inanıyoruz

    Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Mersin'de düzenlenen 'Türkiye Yüzyılında Üretim Zirvesi'ne katılarak, tarımsal üretimin önemine vurgu yaptı. Yumaklı, Türkiye'nin 2050 yılında 210 milyonluk bir nüfusun gıda ve su ihtiyacını karşılamak zorunda kalacağını belirterek, tarımsal desteklerin artırılacağını ve çiftçilerin finansal ihtiyaçlarının karşılanacağını söyledi. Bakan Yumaklı, güçlü Türkiye'nin yolunun güçlü tarımdan geçtiğine inandıklarını ifade etti.

Advertisement