Kaynak :
Microsoft'da araştırmacı olarak görev yapmakta. Master ve Doktorasını Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümünde tamamlayan Hakkani konuşma dilinin işlenmesi konusunda yaptığı çalışma ile bu unvana layık bulundu.
Avustralya Ulusal Üniversitesi'nde akademisyen olarak görev yapan Fatih Porikli Bilkent'ten mezunu olup, kamera bilgisayar sistemleri konusunda çalışmakta.
Ann Arbor Üniversitesi-Michigan'da Profesör olarak görev yapan A. Galip Ulsoy ise dinamik sistemler ve otomatik kontrol konusunda çalışmalar yürütmekte.
Sinyal İşleme ve optik alanında çalışmalar yapan Haldun Özaktaş, Bilkent Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümünde Profesör olarak görev yapmakta.
Boğaziçi Elektrik Elektronik mezunu ve Carnegie Melon Üniversitesi'nde mikro ve nano robotik kapsüller konusunda Profesör olarak çalışmakta.
Son Dakika › Ieee'den 5 Türk Bilim İnsanına Fellow Unvanı - Son Dakika