2 Şubat'ta Miami'de oynanacak 'Super Bowl''da sahne alacak olan Lady Gaga büyük şov öncesi evinin terasında erkek arkadaşıyla sarmaş dolaş görüntülendi.
1
Shakira, Jennifer Lopez gibi dünyaca ünlü şarkıcıların da yer alacağı Super Bowl için geri sayım başladı. Aynı gecede sahneye çıkacak olan marjinal kraliçe Lady Gaga ise gizemli erkek arkadaşıyla stres attı.
2
Geçtiğimiz günlerde yeni şarkısı çıkmadan önce internete sızan Gaga'nın keyfi yerinde...
3
Gaga önce Miami'de gizemli bir adamı öperken görüntülenmişti. Adının Michael olduğu öğrenilen adamla evinin terasında yine yakalanan Gaga'ya aşk iyi gelmiş görünüyor.
4
Tüm günü terasta öpüşerek ve güneşlenerek geçiren ikilinin rahat halleri dikkatlerden kaçmadı.
5
Bir süre terastaki yatakta bornozuyla oturan Lady Gaga, daha sonra ise tanga iç çamaşırıyla kaldı.
6
Sık sık yanındaki erkek arkadaşını öpen Gaga, pembe saçları ve makyajsız haliyle de dikkat çekti.
7
İddialara göre yılbaşından beri birbirinden ayrılmayan ikilinin gözü başka bir şey görmüyor! Öyle ki Gaga'nın gittiği her yere erkek arkadaşını da götürdüğü ve evde çok fazla zaman geçirdiği iddia ediliyor.