Ölüm sayılarının rekor kırdığı Hindistan'da milletvekili şifa olsun diye inek idrarı içti
10.05.2021 10:46
Kovid-19 vaka ve ölüm sayılarının rekor kırdığı Hindistan'da milletvekili Surendra Singh, inek idrarını içerek, idrarın başta virüs olmak üzere tüm hastalıklara şifa olduğunu söyledi.
1
Koronavirüs ölüm vakalarının rekor kırdığı Hindistan'da hastalıktan korunmak isteyen insanlar akılalmaz yollara başvuruyor.
2
Surendra Singh isimli milletvekili çektiği görüntüde her türlü hastalığa şifa olduğunu iddia ettiği inek idrarını bir yudumda içti.
3
Milletvekili, sağlıklı bir yaşam için bir miktar inek idrarını bir bardak su ile karıştırılıp içilmesinin şifa kaynağı olduğunu belirtti.
4
Milletvekili, idrarın daha etkili olması için insanlara içmeden yarım saat önce hiçbir şey tüketilmemesini, hatta mümkünse tamamen aç karına içilmesi gerektiğinin altını çizdi.
5
Milletvekili, bulmaları halinde en iyi idrarın Patanjali türü ineklerin idrarı olduğunu fakat bulamamaları takdirde her tür inek idrarının işe yaracağını ekledi. Milletvekilin içtiği dışkı, şişe halinde satılıyor.
PROF:ONUN İÇİN BAŞINIZ BİTTEN KURTULMUYOR CELAL ŞENGÖZ SİZİNLE GURU DUYUYOR O DA DIŞKISININ PROBİYOTİK DİYE YEMİŞTİCevap Yaz20Yayından Kaldır
yuhhh:KAREKTERDEN YOKSUN ÜÇ ÜLKE VAR DÜNYADA BİRİ HİNDİSTAN BİRİ ÇİN VE DİGERİ İSRAİL ALLAHIN GAZABI BUNLARIN ÜSTÜNDE OLSUN İNŞALLAH.Cevap Yaz60Yayından Kaldır
ŞAŞKALOZ YALANOĞLU:BAŞ KAREKTERSİZ ABD ÇİN ABD NİN YANINDA HİÇ KALIRBUNLARIN YANINDA 00Yayından Kaldır