Pirina havuzuna düşen ineğin çırpınışı! İş makinesiyle 1 saatte kurtarıldı
25.02.2020 09:51
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde; zeytin atıklarından oluşan ve yakıt olarak kullanılan pirinanın bekletildiği havuza düşen ineği itfaiye ekipleri 1 saatlik çalışmayla anca kurtardı.
1
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde; zeytin atıklarından oluşan ve yakıt olarak kullanılan pirinanın bekletildiği havuzdan yükselen sesler vatandaşın dikkatini çekti.
2
Pirima içinde çırpınan bir inek olduğunu fark eden vatandaşlar, hayvanı havuzun içerisinde çıkarmak için hemen itfaiye ekiplerini aradı.
3
Vatandaşların ihbarıyla harekete geçen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Amirliği bünyesindeki Ayvalık İtfaiye Grup Amirliği ekipleri fabrikanın prina havuzuna düşen ineği kurtarabilmek için seferber oldu.
4
Yaklaşık 1 saatlik çabaların ardından, bir iş makinesi yardımıyla havuzdan kurtarılan inek, önce bol su ile yıkandı ve sonrasında da sahibine teslim edildi.
Son Dakika
Son Dakika › Pirina havuzuna düşen ineğin çırpınışı! İş makinesiyle 1 saatte kurtarıldı - Son Dakika
Diğer Galeriler
Yılan gibi kıvrılıyor! Doğu'nun zorlu geçidine giden yoldan geçmek yürek istiyor
Pokemon kartlarını saklayanlar yaşadı! Her biri servet değerinde
Dünyaca ünlü rapçi Snoop Dogg, Yıldız Tilbe hayranı çıktı! Birlikte paylaştığı fotoğraf Türk'leri heyecanlandırdı
MasterChef Yasin'in Şeyma için kullandığı ifade, Acun'un genç sevgilisini kızdıracak
Karadenizli zekasının örneği! Bu mescidin minaresi petrol varillerinden