Geçtiğimiz aylarda Acarkent'te kasap ve steak dükkanı açan oyuncu, şimdi de Sosyete Pazarı adını verdiği alışveriş merkezini hizmete sokmaya hazırlanıyor.
İkili son kurulanlarla birlikte toplam 5 şirketin sahibi.
Arap ülkelerinde gördüğü ilgi sayesinde şirketinin başarılı olacağına inanan oyuncu, Dubai ve Suriye gibi yerlerde şirketinin faaliyet göstermesi için de düğmeye bastı.
Hayatının spor üzerine kurulu olduğunu söyleyen şarkıcı, iş dünyasına geçişini şu sözlerle anlatmıştı: “Bir gün Polat'ta spor yaparken bu fikir aklıma geldi. Teklifimi sundum. Polat Holding'le yaptığım karşılıklı görüşmeler sonucunda da, 2 milyon dolara bu kompleksi satın aldım.”
Tam bir kebap üstadı olan Tatlıses, bir ara bu işe de el atmıştı...
Sadece patronluk değil aynı zamanda tasarımcılığı da el atan şarkıcı, mağazadan sonra Los Angeles'ta bir de yapım şirketi kurdu.
Son Dakika › Ticarete Yatırım Yapan Ünlüler - Son Dakika