Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'deki bir hayvanat bahçesinde kaplan saldırısına uğrayan bir genç hayatını kaybetti.
2
Hayvanat Bahçesi Müdürü Riaz Ahmet Han, gencin, beyaz kaplanın tutulduğu bölgenin çevresindeki korkuluğa tırmanarak içeriye atladığını, hayvanın bunun üzerine saldırıya geçtiğini söyledi.
3
Han, kaplanın genci sürükleyerek götürdüğünü ve yardım ulaştırıldığında artık çok geç olduğunu ifade etti. Görgü tanıkları, kaplanın genci 10-15 dakika içinde öldürdüğünü söyledi.
4
Müdür, görevlilerin, genci olaydan önce defalarca bölgeye çok yaklaşmaması konusunda uyardığını belirtti.
5
Görgü tanıkları ayrıca, kaplanın bulunduğu bölümü çevreleyen parmaklıkların yüksekliğinin yetersiz olduğunu ve gencin bu yüzden düşmüş olabileceğini belirtti.
6
Gencin kimliği ve kaplanın akıbeti konusunda açıklama yapılmadı.