Dışişleri Bakanlığı'ndan Gazze'deki Basın Mensuplarına Destek Açıklaması - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Dışişleri Bakanlığı'ndan Gazze'deki Basın Mensuplarına Destek Açıklaması

27.08.2024 00:45

Dışişleri Bakanlığı, Gazze'de TRT mensuplarına yönelik saldırıları kınayarak, basın mensuplarının yanında olduklarını belirtti.

(ANKARA) - Dışişleri Bakanlığı, Gazze'de basın mensuplarına yönelik saldırılara ilişkin açıklama yaptı.

Dışişleri Bakanlığı'nın resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada,"Gazze'de TRT mensuplarına gerçekleştirilen saldırılar, eli kana bulanmış İsrail'in gerçekleri örtme çabalarıdır. İsrail'in zulmünü dünyaya duyurmak için var gücüyle çalışan tüm basın mensuplarının yanındayız." ifadesine yer verildi.

Bakanlığın açıklaması şu şekilde:

"Gazze'de TRT mensuplarına gerçekleştirilen saldırılar, eli kana bulanmış İsrail'in gerçekleri örtme çabalarıdır. İsrail'in zulmünü dünyaya duyurmak için var gücüyle çalışan tüm basın mensuplarının yanındayız. Son saldırıda yaralanan TRT mensuplarına ve TRT ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Dışişleri Bakanlığı'ndan Gazze'deki Basın Mensuplarına Destek Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement