1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü - Son Dakika
Güncel

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü

Artvin Valisi Ömer Doğanay, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce "1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü" dolayısıyla düzenlenen etkinlikte huzurevi sakinleri ve çocuklarla bir araya geldi.

01.10.2018 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artvin Valisi Ömer Doğanay, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce "1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü" dolayısıyla düzenlenen etkinlikte huzurevi sakinleri ve çocuklarla bir araya geldi.

Doğanay, eşi Esma Doğanay, Murgul Kaymakamı Mustafa Uğur Özerden, Murgul Belediye Başkanı Hasan Çavuş ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Şentürk ile Murgul Huzurevini ziyaret ederek, burada kalan yaşlıların sorun ve isteklerini dinledi.

Doğanay çifti, günün anısına huzurevi sakinlerine gül ile çeşitli hediyeler takdim etti.

Ziyaretin ardından huzurevinin çok amaçlı salonunda düzenlenen etkinlikte, huzurevi sakinleriyle öğlen yemeği yenilerek Kur'an-ı Kerim okundu ve dua edildi.

Doğanay çifti, programa katılan çocuklarla da yakından ilgilenerek çeşitli hediyeler verdi.

Vali Doğanay, burada yaptığı konuşmada, geleneklerde yaşlılara hürmet, sevgi gösterme ve hizmet etmenin önemli olduğuna dikkati çekerek, "Yaşlılara gösterilecek sevgi ve saygı, gelecek kaygılarımızı azaltacak, hangi yaşta olursa olsun, tüm bireylerin yaşama güvenle bakmalarını sağlayacaktır. Unutmayalım ki hepimiz yarının yaşlılarıyız. En verimli çağlarını ülkesine, milletine hizmetle geçirmiş bütün değerli büyüklerimizin 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nü kutluyor, kendilerine sağlıklı uzun ömürler diliyor, sevgi ve saygılar sunuyorum." dedi.

Doğanay, Valilik olarak her zaman yaşlıların yanında olduklarını, bugünden sonra da daima onlara hürmet etmeye ve hizmet üretmeye devam edeceklerini kaydetti.

Etkinlikte, anaokulu öğrencilerinin sunduğu tiyatro gösterisi ilgi gördü.

Etkinlik, Doğanay çiftçi, yaşlılar ve çocukların birlikte kestiği yaş pastanın ikramıyla sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement