1 kişinin öldüğü kazanın sosyal medyada canlı yayın yapıldığı esnada yaşandığı ortaya çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

1 kişinin öldüğü kazanın sosyal medyada canlı yayın yapıldığı esnada yaşandığı ortaya çıktı

Afyonkarahisar'da 1 kişinin öldüğü 2 kişinin de yaralandığı kazanın, canlı yayın yapılırken meydana geldiği ortaya çıktı. Araçta oyun havası eşliğinde yolculuk yapanlar, sürücünün virajı alamamasıyla çığlıklar atmaya başladı.

28.09.2020 11:20  Güncelleme: 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde meydana gelen ve 1 kişinin öldüğü 2 kişinin de yaralandığı kaza anının canlı yayın yapılırken yaşandığı ortaya çıktı. Yaralılardan birinin sosyal medya hesabından canlı görüntü paylaştığı esnada yaşanan kazada araç içerisinde korku ve panik anı videoyu izleyen yüzlerce kişiye canlı olarak yansıdı.

ŞARAMPOLE YUVARLANDILAR

Kaza, Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesi Çobankaya rampasında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Çobankaya köyünden Şuhut istikametine seyir halinde bulunan Mustafa Ç., idaresindeki 35 GT 812 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Meydana gelen kazada Mustafa Ç., Tülin A., Ümmühan A. ve Mehmet A. yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşların 112 Acil Servis ekipleri ve jandarma trafik ekipleri aramasının ardından olay yerine hava ambulansı sevk edildi. Yaralıları kurtarmak için zamanla yarışan hava ambulansı karayoluna inerek yaralılara yapılan ilk müdahalenin ardından Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Hastanesi'ne sevk etti. Yaralılardan durumu ağır olan Ummuhan A. olay yerinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazada yaralanan diğer 2 kişinin ise tedavisi sürerken kazayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

GÖRÜNTÜ ÇIĞLIKLARLA SON BULUYOR

Kaza esnasında yaralılardan birinin sosyal medyadan canlı yatın yaptığı esnada kazanın yaşandığı ortaya çıktı. Görüntüde araç içerisinde oyun havası müziği çaldığı ve otomobil içerisindekilerin hayli mutlu oldukları görülüyor. Şoför Mustafa Ç.'nin önündeki kamyonu solladıktan sonra bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ardından önce bariyerlere çarpması ardından devrildiği gözleniyor. Kaza esnasında araç içerisindekileri korku ve panikle çığlık atmaları ise dikkatlerden kaçmadı.

1 kişinin öldüğü kazanın sosyal medyada canlı yayın yapıldığı esnada yaşandığı ortaya çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 1 kişinin öldüğü kazanın sosyal medyada canlı yayın yapıldığı esnada yaşandığı ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • mustafa çelik: virajda araba mı sollanır 9 0 Yanıtla
  • he bak: canlı yayında gitti bu sacma sapan şeylere ne zaman son verecek bu insanoglu anlamdım gitti 5 0 Yanıtla kemal çelebi: mesele canlı yayın değilki.. sollama ve manevra hatası.. canlı yayını zaten sürücü değil yanındakiler yapıyor. 0 0
  • Oğuz: Canlı yayın yaparken can vermiş yazık cehalet almış başını gidiyor her şeyi çekip duruyorlar karektersizler 3 0 Yanıtla
  • ZEKO...: TEKNOLOJİ HERKESE LAZIM DEĞİL...YALAN MI 2 0 Yanıtla
  • tecrübe: müzik son sesle trans hele girilince direksiyon hakimiyeti zor. denemeyin 0 0 Yanıtla
  • IM: TABI ONLAR ZANNEDIYORKI ARABA KENDI GIDER.ŞOFOR ZEYBEK OYNAMAYA KALKARSA AHA BOYLE OYNAR. 0 0 Yanıtla
  • Ğamuk: Pamuk gönderdiler 0 0 Yanıtla
  • Zonguldak'ta ruhsatsız işletilen 4 maden ocağı imha edildi
    12:25 Zonguldak'ta ruhsatsız işletilen 4 maden ocağı imha edildi

    Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyonda, Kilimli ilçesinde ruhsatsız işletilen dört maden ocağı tespit edildi. Ocalarda ele geçirilen eşyalar, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) ekipleri tarafından imha edildi ve Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

  • Muğla'da Uyuşturucu Tacirlerine Operasyon: 1 Tutuklama
    12:24 Muğla'da Uyuşturucu Tacirlerine Operasyon: 1 Tutuklama

    Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele çalışmaları kapsamında uyuşturucu tacirlerine yönelik 12 ayrı operasyon düzenledi. Operasyonlarda, 126,87 gram esrar, 0,45 gram Metamfetamin, 5 adet kağıda emdirilmiş sentetik Bonzai maddesi, suçtan elde edildiği değerlendirilen 11 bin 400 TL ve 20 İngiliz Poundu para ile hassas terazi ele geçirildi. 2 şahsa uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan, 11 şahsa uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçundan adli işlem yapılırken, 1 şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • Mardin'de Tartışma Sonrası Tabanca İle Ateş Açan 2 Şahıs Tutuklandı
    12:24 Mardin'de Tartışma Sonrası Tabanca İle Ateş Açan 2 Şahıs Tutuklandı

    Mardin'in Artuklu ilçesinde bir kafede çıkan tartışma sonrası 2 kişi tabanca ile havaya ateş açtı. Polisin yaptığı çalışma sonucunda 12 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada tabanca ve fişekler ele geçirildi. Tutuklanan 2 şahıs cezaevine gönderilirken diğer 10 şahıs adli kontrolle serbest bırakıldı.

  • Tekirdağ'da Uyuşturucu Ticareti Yapan Şüphelilerden Biri Tutuklandı
    12:19 Tekirdağ'da Uyuşturucu Ticareti Yapan Şüphelilerden Biri Tutuklandı

    Tekirdağ'da gerçekleştirilen operasyonda uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 5 şüpheliden biri tutuklandı. Diğer 4 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Operasyonda yapılan aramalarda ise 15 gram esrar, 27 sentetik ecza, 15 gram metamfetamin ve 2 hassas terazi ele geçirildi.

  • Gaziantep'te yaşlı adamın geri manevra yapan işçi servisinin altında kalarak ölmesi
    12:17 Gaziantep'te yaşlı adamın geri manevra yapan işçi servisinin altında kalarak ölmesi

    Gaziantep'te yaşlı bir adam, geri manevra yapan bir işçi servisinin altında kalarak metrelerce sürüklendikten sonra hayatını kaybetti. Güvenlik kamerası görüntülerinde yaşlı adamın servisin altında kalması ve panik anları yer aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Salihli'de Define Arayan Şüpheli Suçüstü Yakalandı
    12:14 Salihli'de Define Arayan Şüpheli Suçüstü Yakalandı

    Manisa'nın Salihli ilçesinde Lidya Krallığı'nın başkenti Sardes Antik Kenti'nde 1'inci derece sit alanı içerisinde dedektörle define arayan 1 kişi, devriye görevindeki jandarma ekiplerince suçüstü yakalandı. Şüphelinin üstünde ve ikametinde yapılan aramada 144 adet sikke ile tarihi eser olduğu değerlendirilen 8 obje ele geçirildi. Şüpheli hakkında kaçak kazı yapmak suçundan işlem yapıldığı öğrenildi.

  • İzmir-Aydın Otoyolu'nda Ehliyetsiz Çocuk Sürücüye İdari İşlem
    12:11 İzmir-Aydın Otoyolu'nda Ehliyetsiz Çocuk Sürücüye İdari İşlem

    İzmir-Aydın Otoyolu'nda ehliyeti bulunmayan bir çocuğun tır çekicisi kullanmasına izin veren bir baba hakkında idari işlem uygulandı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerin incelenmesi sonucu olayın tespit edildiği belirtildi. Ayrıca baba ve çocuğu hakkında trafik güvenliğini tehlikeye atma suçlamasıyla adli işlem başlatıldı.

  • Eskişehir'de Polis Ekipleri Vatandaşları Bilgilendirdi
    12:10 Eskişehir'de Polis Ekipleri Vatandaşları Bilgilendirdi

    Eskişehir'de polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda vatandaşlar hırsızlık ve dolandırıcılık konularında bilgilendirildi. Kurumlar arası iş birliğiyle yapılan çalışmalarda, hastanelerde led ekranlarda basit güvenlik tedbirlerine ilişkin videolar gösterildi. Ayrıca hastane giriş ve çıkışlarında da dolandırıcılık olaylarına karşı güvenlik tedbirlerini içeren afişler yer aldı.

  • Elazığ'da düzenlenen asayiş operasyonunda 27'si hükümlü 31 kişi yakalandı
    12:09 Elazığ'da düzenlenen asayiş operasyonunda 27'si hükümlü 31 kişi yakalandı

    Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kesinleşmiş hapis cezası olan ve aranan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışma gerçekleştirdi. Çalışma kapsamında çeşitli suçlardan haklarında hapis cezası bulunan 27 hükümlü ile hırsızlık suçundan aranan 4 şüpheli yakalandı. Hükümlüler, işlemlerin ardından cezaevine teslim edildi. Gözaltına alınan 4 şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

  • İsrail'in Gazze'ye saldırıları sonucu 71 Filistinli daha hayatını kaybetti
    12:01 İsrail'in Gazze'ye saldırıları sonucu 71 Filistinli daha hayatını kaybetti

    İsrail'in son 24 saatte Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 71 Filistinlinin daha hayatını kaybetmesi ile 7 Ekim'den bu yana toplam can kaybı 32 bin 623'e yükseldi. İsrail'in saldırılarına öldürülen gazeteci sayısı ise 137 oldu.


Advertisement