Adana'da 1 lira 75 kuruşluk kapkaç yapan 2 hırsız tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Adana'da 1 lira 75 kuruşluk kapkaç yapan 2 hırsız tutuklandı

Adana'da motosikletli 2 kapkaççı yolda yürüyen bir kadının çantasını çalarak olay yerinden uzaklaştı. Çantanın içinde 1 lira 75 kuruş olduğu öğrenilirken, yakalanan kapkaççılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

01.12.2020 09:52  Güncelleme: 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın Seyhan ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde 25 Kasım günü meydana gelen olayda, alınan ilk bilgilere göre Benan Z. kaldırımda yürürken onu takip eden motosikletli iki şahıs kadının kolundaki çantayı kapkaç yöntemiyle çalarak kaçmaya başladı. Benan Z., motosikletli kapkaççıların peşinden koştu ancak şüpheliler ara sokaklarda izini kaybettirdi. Kapkaç anları, sokakta bulunan bir güvenlik kamerasınca saniye saniye görüntülendi.

ŞÜPHELİLER GÖZALTINA ALINDI

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Bölgedeki ve şüphelilerin kaçış güzergahındaki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, şüphelilerin, Mizar A. ile Hacı A. olduğunu tespit etti. Adresleri belirlenen şüpheliler, Saydam Caddesi'nde yakalanıp, gözaltına alındı.

Adana'da 1 lira 75 kuruşluk kapkaç yapan 2 hırsız tutuklandı

ÇANTADAN 1 LİRA 75 KURUŞ ÇIKTI

Öte yandan, şüphelilerin çaldığı çantanın içerisinden 1 lira 75 kuruş para çıktığı öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen iki şüpheli nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

Adana\'da 1 lira 75 kuruşluk kapkaç yapan 2 hırsız tutuklandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Adana'da 1 lira 75 kuruşluk kapkaç yapan 2 hırsız tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Hayret hırsızla: Hayret hırsızlar serbest bırakılmamış tutuklanmış bu defa 10 0 Yanıtla
  • Gerçekler Acıdır : Çalınan paranın miktarı düştükçe tutuklanma olasılığı artıyor. Ne kadar büyük çalarsan o kadar serbestsin. Birçok şeyde olduğu gibi bunda da ters orantı var. Adaletin terazisinin şirazesi kaymış... 2 1 Yanıtla
  • andsmero: KUCUGU BUYUGU OLMAZ HIRSIZIN ATIN ICERI 10 YIL 2 0 Yanıtla
  • veli : HIRSIZLAR CEZA EVİNE GİRSE SOKAKDA İNSAN KALMAZ ÇOKTAN ÇIKMIŞLARDIR 1 0 Yanıtla
  • hakan: çalarken 1.75 tl çaldılarını bilmeden milyonlar çalıyoruz zannettiler ama !!! bir de zaten korkmasınlar yarın serbest kalırlar. canım ülkemde hırsızlık muteber meslektir. 0 0 Yanıtla

Advertisement