1 Milyon Dolarlık Özel Tasarım Kolye Sergilendi - Son Dakika
Güncel

1 Milyon Dolarlık Özel Tasarım Kolye Sergilendi

Düzenlediği moda şovlarında dünyanın birçok ünlü ismini Türkiye'de podyuma çıkartan Dosso Dossi Fashion Show, Antalya Expo Center'da bu yıl da büyük ilgi gördü.

06.06.2013 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzenlediği moda şovlarında dünyanın birçok ünlü ismini Türkiye'de podyuma çıkartan Dosso Dossi Fashion Show, Antalya Expo Center'da bu yıl da büyük ilgi gördü.

Moda dünyasında en çok konuşulan isimleri podyuma çıkartmasıyla ünlenen Dosso Dossi Fashion Show, bu kez sahne tasarımı ve defile konseptiyle de büyük ilgi gördü. Top Model Miranda Kerr'in gelişini son anda ertelediği defilenin yıldızı, Serdar Ortaç'ın nişanlısı Chloe Loghnan oldu. Loghnan hem Miranda Kerr için tasarlanan elbiseleri, hem de Roberto Bravo firması tarafından özel olarak tasarlanan 1 milyon dolarlık kolyeyi sergiledi.

Fransa'nın ünlü kabaresi Moulin Rouge konseptiyle tasarlanan podyum alanında, adeta görsel bir şov sunuldu. Etkinlik alanının girişine konulan yel değirmeninden sahne tasarımına kadar Moulin Rouge konseptine sadık kalınarak tasarlanan defile alanının kenarlarına yerleştirilen kabare masalarında ise, konuklar ağırlandı.

Ünlü top model Miranda Kerr'in Türkiye'ye gelişini son anda iptal etmesinin ardından dün düzenlenen defilede podyuma çıkan Serdar Ortaç'ın model nişanlısı Chloe Loghnan, defilenin yıldızı oldu. Güzelliği ve zerafetiyle büyük beğeni toplayan Loghnan, Miranda Kerr için özel olarak tasarlanan giysilerden ikisini giyerek sergiledi. Loghnan; Welvet, Down Line, Life Forever firmalarının giysilerini sundu.

1 MİLYON DOLARLIK KOLYE

Dosso Dossi Fashion Show'un en çok dikkat çeken yanlarından biri de Chloe Loghnan'ın taşıdığı 1 milyon dolarlık kolye oldu. Roberto Bravo firması tarafından özel olarak tasarlanan ve podyuma çıkması halinde Miranda Kerr'in taşıyacağı değerli taşlarla bezenmiş kolyeyi, yine Chloe Loghnan sundu.

Gezi Parkı'nda başlayan ve Türkiye genelinde yaşanan olaylar nedeniyle, Türkiye'ye gelmekten son anda vazgeçen ünlü top model Miranda Kerr ile sahnede düet yapması planlanan Sinan Akçıl ve Hande Yener de, ani bir kararla programlarını iptal etti. Yaşanan iptallere karşın coşkusundan bir eksilme yaşanmadığı gözlenen Dosso Dossi Fashion Show, yaklaşık 5 bin davetlinin alkışları arasında tamamlandı. Yerli ve yabancı

30 mankenin görev aldığı defilede sunulan kıyafetler, 30 ayrı ülkeden gelen yaklaşık 5 bin tekstil alıcısı tarafından ilgiyle takip edildi.

MİRANDA KERR'DEN SOSYAL MEDYA ARACILIĞI İLE YENİ BİR MESAJ DAHA

Türkiye'ye gelemediği için üzüntüsünü, bu sabah saatlerinde Twitter ve Facebook hesaplarından attığı mesajla duyuran Miranda Kerr, "Dosso Dossi Fashion Show'a Türkiye'nin içinde bulunduğu durumdan dolayı katılamayacağım için üzgünüm. Ocak 2014 Dosso Dossi Fashion Show'da görüşmek üzere. Sevgilerim ve dualarım sizinle" diye yazdı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 1 Milyon Dolarlık Özel Tasarım Kolye Sergilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement