Milyon Liralık Mücevher Fuar Öncesi Çalındı - Son Dakika
Güncel

Milyon Liralık Mücevher Fuar Öncesi Çalındı

Tokyo'dan İstanbul Jewelry Show fuarına katılmak için İstanbul'a gelen 3 turistin ellerindeki mücevher dolu çanta gasp edildi.

11.03.2015 20:24  Güncelleme: 21:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokyo'dan İstanbul Jewelry Show fuarına katılmak için İstanbul'a gelen 3 turistin yanlarında getirdikleri mücevher dolu çanta çalındı. Çantada fuarda sergilenmek üzere 1 milyon liralık mücevher olduğu öğrenildi.

YEMEK YEMEK İÇİN ÇIKTILAR, SALDIRIYA UĞRADILAR

12-15 Mart tarihlerinde İstanbul CNR Fuar merkezinde yapılacak olan "İstanbul Jewelry Show Mart" (Istanbul Uluslararası Mücevherat, Saat ve Malzemeleri Fuarı) fuarına katılmak için Tokyo'dan İstanbul'a gelen C.C.(29), L.C.(32) ve T.K. (34) Bahçelievler'de bir otele yerleşti. Fuar için hazırlık yapan üç işadamı akşam saat 17: 00 sıralarında yemek yemek için otelden dışarı çıktı. Fuara katılacakları 1 milyon değerindeki mücevherlerin dolu olduğu çanta ile birlikte otelden çıkan 3 işadamı gaspçıların saldırısına uğradı. Ellerinde kesici ve delici alet olan 2 gaspçının saldırdığı iş adamlarından ikisi saldırıda hafif şekilde yaralanırken gaspçılar mücevher dolu çanta ile kayıplara karıştı.

PİYASA DEĞERLERİ 1 MİLYON LİRA

Çantanın içindeki mücevherlerin Japonya'da kuyumculuk yapan işadamlarının İstanbul'daki fuarda sergilenmek üzere getirdiği, çok sayıda mücevherin piyasa değerinin 1 milyon lira olduğu öğrenildi.

OTEL GÖREVLİLERİ AYIRMAK YERİNE İZLEDİ

Gaspçıların ellerindeki demir ya da bıçak ile yaralanan 2 iş adamı Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve araştırma hastanesinde yapılan tedavilerinin ardından ifade vermek üzere polis merkezine götürüldü. İş adamlarının ifadelerinde oteldeki görevlilerin uzakta izlediğini müdahale etmediğini söylediği öğrenildi. Polis, gaspçıları yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Milyon Liralık Mücevher Fuar Öncesi Çalındı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Milyon Liralık Mücevher Fuar Öncesi Çalındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Ali: Burası Türkiye. Memlekette hırsızlar, mafya cirit atar oldu. 6 0 Yanıtla
  • Alp alparslan : Idarecileri hirsiz olan ulkeden baska ne beklenir bilal in parmagi vardir kesin 0 2 Yanıtla
  • Cenk: Kesin tokya dan buraya takip edip çalmışlardır bunu bilen biri yaptı kesin çok değerli birşeyi bu sakallara vermezler korumasın 0 1 Yanıtla
  • Johnny Rocket : Balık Baş 'tan kokar derler :) 1 0 Yanıtla
  • Nevres Cankiroglu : Yazik olmus mal sahiplerine de millet olarak bizlerede Ulkemizin guvenirligini kayip Etmesi, bu adamlarin ulkelerinde bu haber yayinlandi, hirsizlar yakalansa da mucevherler gitti 0 0 Yanıtla
  • Deli: Teksas 0 0 Yanıtla

Advertisement