10 Bin Öğrenci, 5 Bin Öğretmen - Son Dakika
Güncel

10 Bin Öğrenci, 5 Bin Öğretmen

10 Bin Öğrenci, 5 Bin Öğretmen

Bağcılar'da düzenlenen Okullar Arası Spor Şenlikleri yoğun katılımla gerçekleştirildi.

19.05.2012 09:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

10 bin öğrenci 5 bin öğretmenin katıldığı Şenliklerde başarılı olan okullara kupaları verildi.

Bağcılar Belediyesi'nin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa gerçekleştirdiği Okullar Arası Spor Şenlikleri Sona erdi. Bağcılar'da faaliyet gösteren 101 okuldan 10 bin öğrenci ile 5 bin öğretmenin katıldığı ve 2 ay devam eden şenliklerde başarılı olanlara kupaları ve madalyaları verildi. Futbol, basketbol, voleybol, atletizm, gibi 12 farklı branşta düzenlenen etkinliklerde ilk üçe giren okullara kupaları verildi. Yine dereceye giren okulların öğrenci ve öğretmenlerine 2 binin üzerinde madalya sahibini buldu.

Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Stadyumu'nda gerçekleştirilen törende renkli görüntüler ortaya çıktı. Okullardan öğrenci gruplarının halk oyunları gösterilerinde bulunduğu programda konuşan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, sporu yaygınlaştırarak, öğrencileri kötü alışkanlıklar yerine spora yönlendirmek istediklerini ifade etti. Şenliklere katılımdan memnun olduklarını ifade eden Çağırıcı, Okullar Arası Spor Şenlikleri'ni geleneksel hale getirmek istediklerini de belirtti.

Programa, İstanbul Vali Yardımcısı Hayrullah Sun, Bağcılar Kaymakamı Veysel Yurdakul, Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kuş, Bağcılar İlçe Emniyet Müdürü Birol Usşen ile çok sayıda okul müdürü, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Kaynak: Bültenler

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement