10 Nisan Polis Gününe Doğru - Son Dakika
Yerel

10 Nisan Polis Gününe Doğru

CHP Mersin Milletvekili Ali Oksal, Türk Polis Teşkilatının 166. 'ncı kuruluş yıldönümünü kutladı.

08.04.2011 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Mersin Milletvekili Ali Oksal, Türk Polis Teşkilatının 166. 'ncı kuruluş yıldönümünü kutladı.

Oksal yaptığı yazılı açıklamada, Polis'in huzur ve güven demek olduğunu belirttiği açıklamasında, "Vatandaşlarımızın, hak ve özgürlüklerinin güvencesi olan, toplumda huzuru ve düzeni sağlayan, insanlarımızın can ve mal güvenliğini koruyan onurlu ve saygın bir teşkilatın, Türk Polis Teşkilatının, 166. Kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. Polis Teşkilatımız, suçla mücadele etmek, suçları aydınlatmak, Anayasal hakların ve hukuk kurallarının uygulanmasını sağlamak gibi önemli ve ağır görevler üstlenmiştir" görüşlerini kaydetti.

Ali Oksal, Türk Polis Teşkilatının, kendisine verilen bu görev ve sorumluluklarının bilinciyle hareket etmiş ve mesleğinin şerefine yaraşır bir şekilde görevini yerine getirmekte olduğunu belirttiği açıklamasını şöyle tamamladı:

"İşte bu yüzden Polis, güven ve huzur demektir, asayiş ve düzen demektir. Bu duygu ve düşüncelerle, Polis Teşkilatımızın 166. 'ncı kuruluş yıldönümünü kutluyor, Şehit polislerimizi rahmetle anıyor, Gazi Polislerimize gönülden sevgilerimi iletirken, teşkilatımızın tüm değerli mensuplarına meslek hayatlarında başarılar diliyorum. "

- MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 10 Nisan Polis Gününe Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement