10 Numara Kim Olacak! - Son Dakika
Spor

10 Numara Kim Olacak!

10 Numara Kim Olacak!

1- ADAM MAHER: Fenerbahçe'nin dışında Anderlecht de ilgileniyor.

31.08.2016 07:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1- ADAM MAHER: Fenerbahçe'nin dışında Anderlecht de ilgileniyor. Dünkü idmana çıkmayan 23 yaşındaki, 1.75 boyundaki Hollandalı, transfer görüşmeleri yapmak için kulübü PSV'den izin aldı. Siem de Jong, Bart Ramselaar transferleri sonrası PSV'de gözden düşen Adam Maher, geçen sezon 26 maçta 4 gol-8 asistle oynadı. Oyuncunun menajeri Siggi Lens'in İstanbul'da olduğu bildirildi.

2-OSCAR ROMERO: Adı Fenerbahçe için daha önce de gündeme gelmişti. Paraguaylı, 24 yaşında. Kanatlarda da etkili olabilen 1.76 boyundaki yıldız futbolcu, Arjantin'in Racing ekibinde top koşturuyor. 10 kez Paraguay Milli Takımı forması giyen Oscar Romero, Racing'te 1.5 sezonda 35 lig maçı oynadı, 8 gol attı, 7 asist yaptı. Oyuncu, Fenerbahçeli yetkililere İstanbul'a gelmeye hazır olduğunu bildirdi.

3-ANDERSON HERNANES: Adı İtalyan medyası tarafından sürpriz bir şekilde ortaya atıldı. 31 yaşında, 1.80 boyunda... Birçok kez üç büyüklere yazılan Brezilyalı yıldız, Juventus'ta geçen sezon sadece 16 lig maçında oynadı ve 1 gol-1 asistlik performans sergiledi. Bu sezon ise Fiorentina maçında sadece 3 dakika görev aldı. Anderson Hernanes, 27 kez Brezilya Milli Takımı'nın formasını giydi.

4-JACK WİLSHERE: Premier Lig'de şampiyonluğa oynayan Arsenal'in oyuncusu. 24 yaşında, 1.72 boyunda. 34 kez İngiltere Milli Takımı'nda oynadı. Kısa kariyerinde birçok ağır sakatlık yaşadı, geçen sezon bu yüzden sadece 3 maçta oynadı. İngiliz TalkSport radyosu, Arsenal'in kendisine kiralık olarak kulüp bulmasını istediği futbolcuya F.Bahçe'nin de teklif yaptığını duyurdu.

5- LASSE SCHÖNE: Hakim Ziyech'in yeni takımı Ajax'ın oyuncusu. Ziyech'in transferiyle Hollanda ekibinde forma şansını iyice azalttı. 26 kez Danimarka Milli Takımı'nın formasını giyen 30 yaşındaki, 1.78 boyundaki tecrübeli futbolcu, geride bıraktığımız sezonda 24 lig maçında görev aldı, 4 gol atıp 4 asist yaptı. Advocaat, yakından tanıdığı futbolcu için çok olumlu rapor vermişti.

Kaynak: Fotomaç

.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor 10 Numara Kim Olacak! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement