10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü - Son Dakika
Güncel

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetecilerle bir araya geldi.

09.01.2018 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetecilerle bir araya geldi.

Kentteki bir restoranta basın mensuplarıyla bir araya gelen Orbay, gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Orbay, basının ülkelerin kalkınmasında, gelişmesinde, demokratik hayatın oluşmasında büyük önemi olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Bugün 10 Ocak dünya çalışan gazeteciler günü, Amasya'da yerelden ulusala haber taşıyan emekçi gazeteci arkadaşlarımızla sabah kahvaltısında birlikte olduk. Bilindiği gibi ülkelerin kalkınmasında, gelişmesinde, demokratik hayatın oluşmasında basın emekçilerinin çok büyük önemleri vardır. Çünkü onlar halkın sesi, gözü ve kulağı olmaktadır. Bu anlamda da tüm basın emekçilerinin dünya gazeteciler gününü tebrik ediyor, başarılarının devamının diliyorum."

Programa Orbay'ın konuğu olarak katılan Aşık Bayram Denizoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle söylediği türkülerle gazetecilere eğlenceli anlar yaşattı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement