10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü - Son Dakika
Politika

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

TBMM İdare Amiri, AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, FETÖ terör örgütünü maşa olarak kullanan uluslararası şer odakları ve siyonistlerin 15 Temmuz gecesi vatana, dine, bayrağa kastetmeye çalıştıklarını belirterek, "Biz o gece Mecliste basın mensuplarımızla tarih yazdık, o geceyi...

10.01.2018 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM İdare Amiri, AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, FETÖ terör örgütünü maşa olarak kullanan uluslararası şer odakları ve siyonistlerin 15 Temmuz gecesi vatana, dine, bayrağa kastetmeye çalıştıklarını belirterek, "Biz o gece Mecliste basın mensuplarımızla tarih yazdık, o geceyi hiç unutmuyorum." dedi.

Gündoğdu, TBMM Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve diğer Meclis bürokratlarıyla 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Parlamento Muhabirleri Derneği (PMD) Başkanı Göksel Bozkurt'u ziyaret etti.

Gündoğdu, konuşmasında, basın mensuplarına üç kez teşekkür etmek istediğini belirterek, "İster siyasetçi ister gazeteci hangi meslekten olursa olsun herkes, içinde yaşadığı toplumun değerleriyle, demokrasisi ve kültürü ile barışık, onları korumaktan yana ve milletin iradesine karşı saygı göstermekten yana çalışmalıyız." diye konuştu.

FETÖ terör örgütünü maşa olarak kullanan uluslararası şer odakları ve siyonistlerin 15 Temmuz gecesi vatana, dine, bayrağa kastetmeye çalıştıklarını belirten Gündoğdu, "O gece Mecliste basın mensuplarımızla tarih yazdık. O geceyi hiç unutmuyorum. Kapıdan içeri alabildiğimiz 3-4 basın mensubu arkadaşımız vardı, alamadığımız kavganın içerisinde kalmış olanlar vardı." ifadelerini kullandı.

Ahmet Gündoğdu, 15 Temmuz gecesi gazetecilerin her zaman görev yaptıkları basın locası yerine Genel Kurulun içinde görev yapmalarını sağladıklarını söyledi.

Milletvekili dokunulmazlıklarının kaldırılması olayını kamuoyuna doğru anlatan basının rolünü önemsediğini belirten Gündoğdu, basının, 16 Nisan referandum çalışmasındaki önemine de değindi. Ahmet Gündoğdu, "O referandumda bütün düşüncelerin topyekun olarak yansımasına aracılık ettiği için basına ayrıca teşekkür ediyoruz." dedi.

TBMM İdare Amiri Gündoğdu, milletçe 15 Temmuz'da dik durulduğunu vurgulayarak, "15 Temmuz; artık Türkiye'nin 3 ayda 6 ayda bir, Güneş Motel olayı, pazarlıklar, Hükümet kurma, devrilme, dış müdahaleler gibi tüm arızalardan kurtulduğunu da gösteriyor." ifadesini kullandı.

15 Temmuz'un, püskürtülen son darbe olduğuna inandığını ifade eden Gündoğdu, "İnşallah milletimiz bu istikrarlı sistemle gelecek onlarca yılını planlayarak yol almaya devam edecektir." şeklinde konuştu.

Gündoğdu, "MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin AK Parti'ye yönelik açıkladığı 7 yıllık destekle" ilgili soru üzerine de "Bahçeli'nin desteğini önemli buluyorum, inşallah bu destek 7 yılla sınırlı kalmaz." dedi.

Mehmet Ali Kumbuzoğlu da gazetecilerin gününü kutladı.

Meclis'te çalışan bütün basın mensuplarını, TBMM çalışanlarından ayırt etmediklerini ifade eden Kumbuzoğlu, "Çok değerlisiniz, önemlisiniz ve kıymetlisiniz bizim için." dedi.

Kumbuzoğlu, TBMM Genel Sekreterliği olarak, tüm bürokratları ve çalışanlarıyla, basın mensuplarına lojistik olarak en güzel desteği ve hizmetleri vermeye hazır olduklarını söyledi.

PMD Başkanı Göksel Bozkurt ise Parlemento muhabirlerinin Meclis içindeki çalışmalarında kolaylaştırıcı tutum takınmalarından dolayı Ahmet Gündoğdu, Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve Meclis bürokratlarına teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement