10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü - Son Dakika
Güncel

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla Artvin'de yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi.

10.01.2018 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla Artvin'de yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi.

İldeki bir sosyal tesislerde düzenlenen programda konuşan Kocatepe, tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Belediye olarak Artvin gibi zor bir coğrafyada gazetecilik yapan basın mensuplarına minnettar olduklarını belirten Kocatepe, "Kar, kış, savaş, barış gibi birtakım farklılıkları, zorlukları yenerek bu şartları mesleğin cazibesi kabul edip dünyanın her yerinde insanlığın gözü, kulağı olan medya çalışanlarına millet adına, insanlık adına, bu şehrin bu ülkenin idarecileri adına teşekkür ediyorum." dedi.

Kocatepe, medya sayesinde hiçbir şeyin kapalı kalmadığını, herşeyin insanlığın gözü önünde olduğuna dikkat çekerek, şunları söyledi:

"Artvin Belediyesi olarak yaklaşık 4 yıldır birlikte çalışıyoruz. Belediyemizin yaptığı çalışmaları gerek şehirde yaşayanlara gerek dünyanın dört bir yanına dağılmış cennetin çocuklarına, bu şehrin güzel insanlarına ulaştırdığınız için ayrıca teşekkür ediyorum. Sizlerin sayesinde yaptığımız hizmetler birçok sivil toplum kuruluşu, şahıs, kurum ve kuruluşların dikkatini çekti ve ödüller, birincilikler aldık."

Artvin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Alkan da Kocatepe'ye teşekkür ederek, tüm gazetecilerin gününü kutladı.

Programın ardından Kocatepe, basın mensuplarıyla Borçka Baraj Gölü'nde tekne gezintisi yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement