10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü - Son Dakika
Yerel

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı (HGC) Ahmet Yetişen, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gece düzenlediklerini bildirdi.

02.01.2012 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı (HGC) Ahmet Yetişen, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gece düzenlediklerini bildirdi.

Yetişen, düzenlediği basın toplantısında, cemiyetin kurulduğu günden bu yana kadar geçen sürede yaptığı etkinliklerle adından söz ettirdiğini belirtti.

Etkinliklerde cemiyet üyelerinin yanı sıra kentin yöneticileri, kente hizmet eden işadamları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle bir araya gelerek Hatay'a faydalı olmaya çalıştıklarını anlatan Yetişen, şöyle devam etti:

"Cemiyetimiz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlediği geceye, 'Hatay'ın En'leri olarak geleneksel hale getirmek istediğimiz yeni bir format eklemiştir. Buradaki amacımız, çalışan gazeteciler gününde çalışan Hataylıları bir araya getirmek ve Hatay'a hizmet konusunda teşvik edici olmaktır. Ayrıca Hataylı olup il dışında ve yurt dışında bizleri temsil eden sanatçı, zanaatkar ve sporcular başta olmak üzere işadamlarımızı, siyasetçilerimizi ve protokolü bir araya getirerek ilimize katkı sağlamaktır."

Yetişen, etkinliğe Antakya ve diğer ilçelerdeki gazeteciler başta olmak üzere, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Vali Mehmet Celalettin Lekesiz, belediye başkanları, kaymakamlar, Türkiye Gazeteciler Cemiyet Başkanı Orhan Erinç, Hataylı sanatçı, zanaatkar, sporcular ile işadamlarının katılacağını söyledi.

Etkinliğin gazetecilere yakışan bir gece olacağını umut ettiğini vurgulayan Yetişen, programın TRT Anadolu ve HRT Akdeniz'den canlı yayınlayacağını kaydetti.

- HATAY

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement