10 yıl önce bugün neler oldu ? - Son Dakika
Güncel

10 yıl önce bugün neler oldu ?

10 yıl önce bugün dünyada ve Türkiye'de gerçekleşen olayları sizler için derledik.

31.08.2020 09:43  Güncelleme: 09:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

10 yıl önce bugün dünyada ve Türkiye'de gerçekleşen olayları sizler için derledik.

ERDOĞAN, MURATLI'YA KENDİ KULLANDIĞI TRENLE GİTTİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Muratlı Tekirdağ Demiryolu hattının açılış törenine katıldı. Erdoğan, açılışın ardından kendi kullandığı trenle Muratlı'ya gitti.

NOWİTZKİ, İSTANBUL'DA HAYRANLARIYLA BULUŞTU

NBA takımlarından Dallas Mavericks'te forma giyen ünlü Alman basketbolcu Dirk Nowitzki, İstanbul'da basketbolseverlere imza dağıttı.

İstiklal Caddesi'ndeki bir mağazada düzenlenen organizasyona katılan Nowitzki, burada hayranlarıyla bir araya geldi. Mağazadaki potada minik basketbolcularla gösteri maçı yapan ünlü basketbolcu sempatik hareketleriyle ilgi odağı oldu.

JOHSON VE BROOK BİSİKLET SÜRDÜ

5 Eylül Pazar günü Londra'da düzenlenecek bisiklet turunun tanıtımı için Londra Belediye Başkanı Boris Johnson, aktris ve model Kelly Brook ile birlikte kameraların karşısına geçti. İkili Londra Bisiklet Turu'nu teşvik etmek için birlikte bisiklet sürdü. Bu yıl ilk defa bisiklet turunun güzergahında Parlamento Meydanı'ndan geçilip Big Ben Saat Kulesi ile Parlamento Binası'nın yanında bisiklet sürülecek.

(İHA)

10 yıl önce bugün neler oldu ?
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 10 yıl önce bugün neler oldu ? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement