100 Çocuk Erkekliğe İlk Adımını Attı - Son Dakika
Yerel

100 Çocuk Erkekliğe İlk Adımını Attı

Elmadağ belediyesince düzenlenen sünnet şöleniyle 100 çocuk erkekliğe ilk adımı attı.

25.07.2011 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elmadağ belediyesince düzenlenen sünnet şöleniyle 100 çocuk erkekliğe ilk adımı attı.

Elmadağ Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Oğuz Yılmaz konseri ve çeşitli etkinliklerle gerçekleşen şölene, AK Parti Ankara Milletvekili Nurdan Şanlı, Ankara Vali Yardımcısı Kemal Kahraman, Elmadağ Devlet Hastanesi Başhekimi Yusuf Aslantürk, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Elmadağ Devlet Hastanesinde, herhangi bir tıbbi sorun olmaması için önceden kan pıhtılaşması testi uygulanarak 20 gün önce sünnet ettirilmeye başlanan çocuklar şölenden önce, Belediye Başkanı Gazi Şahin'i de makamında ziyaret ederek mutluluklarını paylaştı.

Ankara Vali Yardımcısı Kemal Kahraman, yaptığı konuşmada, belediye tarafından verilen hizmetleri memnuniyetle izlediklerini belirterek, "Temennimiz bundan sonra Elmadağ halkına verilen hizmetlerin artarak devam etmesidir. Çocuklarımızı erkekliğe ilk adımlarını attıkları için tebrik ediyorum. Onların, eğitimden ve sağlıktan en yüksek seviyede nasiplerini almış geleceği iyi insanlar olmalarını diliyorum" diye konuştu.

Elmadağ Belediye Başkanı Şahin de, sünnet olan çocukların ailelerini tebrik ederek, gelecek yıllarda da sünnet geleneğini sürdürmeyi planladıklarını bildirdi.

- ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 100 Çocuk Erkekliğe İlk Adımını Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement