%100 Doğal ve El Yapımı Sabun - Son Dakika
Sağlık

%100 Doğal ve El Yapımı Sabun

%100 Doğal ve El Yapımı Sabun

Kalitesi dünya tarafından onaylanmış, %100 doğal ve el yapımı Savona sabunları evonomi.com'da

22.06.2012 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bütçesini önemseyen ve alışverişte kaliteden ödün vermeyenlerin vazgeçilmez adresi Evonomi.com, kalitesi dünya tarafından onaylanmış %100 doğal ve el yapımı Savona sabunlarını satışa sunuyor.

Evonomi.com, her gün yenilenen kampanyalarına mis kokulu yeni birini ekliyor. Edremit Körfezi'nin sızma zeytinyağını, hindistan cevizi, palmiye ve hint yağı ile harmanlayıp küçük karışımlar halinde ideal sabunları üreten Savona, doğaya karşı duyarlı ürünlerini Evonomi.com güvencesi ve kolaylığı ile tüketicisi ile buluşturuyor.

Bahçelerden banyolara, tamamen doğal, her cilt tipine uygun ayrı bir ürünün bulunduğu Savona, ürünlerinin içeriğinde; hayvansal yağ, sentetik madde, parfüm, boyar madde ve sentetik koruyucu bulunan ürünlere kesinlikle yer vermiyor.

Savona, akneli ve hassas ciltler için kekik, problemli ciltler için kil ve kükürt, kuru ve hassas ciltler için zeytinyağı ve zeytinyağlı ballı sabunlar üretiyor. Pürüzsüz bir cilt için kullandığı özlerin her biri ayrı bir cilt tipine uygulanan sabunlar ile ciltteki ölü tabakanın giderilmesini sağlayarak zararlı organizmaların ciltten arındırılmasına ve pürüzsüz bir cilt oluşmasına yardımcı oluyor.

Anti-selülit etkili yosun, biberiyeli ve papatyalı; kırışıklık, sarkma ve çatlak önleyici karanfilli; leke önleyici tarçınlı; saç bakımı için ısırgan otlu; çatlak önleyici kınalı sabunları ile doğanın faydalı bitkilerini daha kaliteli bir yaşam için kullanabilme imkanı sunuyor.

Mis kokulu aloe vera, elma, hindistan cevizi, orman, deep blue ve gül gliserinli sabunların içeriğindeki zengin gliserin ile cildi besleyerek yumuşacık olmasını sağlıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Sağlık %100 Doğal ve El Yapımı Sabun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement