100 Farklı Şekle Sokulabilen İlginç Lamba: Button Loop Lamp - Son Dakika
Emlak

100 Farklı Şekle Sokulabilen İlginç Lamba: Button Loop Lamp

100 Farklı Şekle Sokulabilen İlginç Lamba: Button Loop Lamp

15.02.2018 20:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dekorasyon tarzınıza göre farklı formlara bürünebilen modüler bir lamba başlığı olan Button Loop Lamp, yenilikçi yapısı ile dikkat çekiyor. Yüzlerce tasarım konfigürasyonuna sahip olan aydınlatma aracını istediğiniz sıklıkla yeniden tasarlayabilirsiniz. Sayısız prototip ile özel seçilmiş polimer malzemesi kullanılarak modüler bir top şeklinde tasarlanan lamba modeli, kullanıcının özgür modeller yaratmasına izin veriyor. 100 farklı şekle sokulabilen lamba ilginç tasarımıyla göz dolduruyor.

İki farklı boyutta tasarlanan Button Loop Lamp modelleri

Küçük ve büyük boy olmak üzere iki farklı boyutta üretilen lambalardan odalarınıza uygun olanını seçebilirsiniz. Küçük boy lamba modelini daha küçük salon ve odalarda, büyük modeli ise daha yüksek tavana sahip ve daha büyük odalarda kullanabilirsiniz. Her iki modeli de aynı odada asma lamba dizisi olarak ya da yemek masanızın üzerine farklı renk tonlarını birleştirerek ilginç bir tasarım da yapabilirsiniz. Geri dönüştürülebilir parçalardan oluşan aydınlatma kiti, herhangi bir asılı lambayı modern ve sıra dışı bir tasarıma çeviriyor. Sayısız tasarım seçeneğine sahip olan model ile kullanıcılar ruh hallerini odalarının görünüşüne yansıtabiliyor.

Düğme sistemi ile kullanım kolaylığı

Sarkıt tip bir lamba başlığı olan Button Loop Lamp, standart tasarlanan tüm ampul askı soketleriyle uyum gösteriyor. Lamba kitini ampul yuvasının üstüne takabildiğiniz gibi yuvada ampul varken bile kullanabiliyorsunuz. Modelin üzerinde bulunan düğme sistemi üst ve alt açıklığını sabitliyor ve lambanın yerinde durması sağlanıyor. Bu düğmelerin sabitleme dışındaki diğer görevi ise lambanıza farklı farklı formlar verebiliyor olması.

Sahip olduğu düğme ve ilik sistemi ile diğer lambaların arasından sıyrılan Button Loop Lamp, esnek tasarımlı düğmeleri ile kolayca ve rahat bir şekilde takılıp çıkarılabiliyor. Yine bu düğme sistemi ile kullanıcılar dilerse lambayı küre formunda, dilerse de kulakçıklar yardımıyla farklı geometrik desenlere dönüştürerek kullanabiliyor.

Farklı renk seçenekleri ile şekilden şekle giren lambalar

Küçük ve büyük boy olmak üzere iki farklı ebatta üretilen lambalar sunduğu farklı renk seçenekleri ile de kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Küçük boy Button Loop Lamp daha ince malzemeler kullanılarak tasarlanıyor. Küçük boy modeller genellikle koridorlar ya da antreler için uygun oluyor. Birden fazla lamba kullanarak odalarınızda dilediğiniz renk kombinasyonları da yakalayabilirsiniz. Renkten renge ve şekilden şekle giren lamba modellerini kendinize özgü tasarımlarınızla defalarca yeniden şekillendirebilirsiniz. Dilerseniz evinizde görkemli bir barok tarzı, dilerseniz sade bir tarz ve dilerseniz de geometrik desenler kullanarak doğal bir dekorasyon elde edebilirsiniz.

Kaynak: Milliyetemlak.com

Son Dakika Emlak 100 Farklı Şekle Sokulabilen İlginç Lamba: Button Loop Lamp - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement