100 Metal Fest: Headbangers' Weekend - Son Dakika
Kültür Sanat

100 Metal Fest: Headbangers' Weekend

100 Metal Fest: Headbangers\' Weekend

%100 Metal Fest: Headbangers' Weekend 4. yılında 27 Ağustos tarihlerinde KüçükÇiftlik Park'ta!

26.08.2016 21:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

%100 Metal Fest: Headbangers' Weekend 4. yılında 27 Ağustos tarihlerinde KüçükÇiftlik Park'ta!

%100 Metal Fest: Headbangers' Weekend, 4. Yılında Testament, Paradise Lost, Eluveitie ve Insomnium'u içeren kadrosuyla 2016 yılında tek gün olarak 27 Ağustos Cumartesi günü KüçükÇiftlik Park'ta gerçekleşecek. Toplamda altı grubun sahne alacağı festivalin diğer isimlerini ise önümüzdeki günlerde açıklayacağız.

Geçtiğimiz yıllarda Kreator, Arch Enemy, Helloween, Overkill, Children of Bodom, Katatonia, Epica, Carcass, Therion, At The Gates ve Sonata Arctica gibi grupları Türk metal seyircisiyle buluşturan %100 Metal Fest Headbangers' Weekend, 4. Yılında Testament, Paradise Lost, Eluveitie ve Insomnium'u içeren kadrosuyla 2016 yılında tek gün olarak 27 Ağustos Cumartesi günü KüçükÇiftlik Park'ta gerçekleşecek. Toplamda altı grubun sahne alacağı festivalin diğer isimlerini ise önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Not: "Blind Guardian albüm çalışmaları kapsamında daha önce planlanan programının beklenilmedik ve mecburi olarak değişmesi nedeniyle festivalde sahne alamayacak. Grup tarafından da bizim tarafımızdan da beklenilmeyen bu durumdan ötürü hem Vera Müzik olarak hem de Blind Guardian adına oldukça üzgünüz."

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat 100 Metal Fest: Headbangers' Weekend - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement