1000 Genç 1000 Kitapla Buluşuyor - Son Dakika
Güncel

1000 Genç 1000 Kitapla Buluşuyor

1000 Genç 1000 Kitapla Buluşuyor

Sultanbeyli Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün birlikte gerçekleştirdiği proje kapsamında gençler kitapla buluşuyor.

02.01.2018 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

gençler kitap okuyor, öğreniyor, araştırıyor. Sultanbeyli'de eğitim alanında yapılan yatırımlara her geçen gün yenileri ekleniyor. Açılan kütüphanelere, gençlik merkezlerine ilaveten gençlerin de kitap okuması için özel projeler gerçekleştiriliyor.

Sultanbeyli Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile birlikte 1000 Genç 1000 Kitapla Buluşuyor projesi yapılan ilk programla başladı. Projenin ilk yazarı Abdullah Yıldız "Yusuf'un Üç Gömleği" adlı kitabı üzerine Sultanbeyli Belediyesi Spor Tesisleri'nde belediye spor'un altyapı futbolcularıyla söyleşi gerçekleştirdi. Gençlere önemli bilgiler veren Yıldız, konuşmasının ardından futbolcuların sorularını yanıtladı.

Programa katılan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, projeye destek veren herkese teşekkür ederek, "Sultanbeyli Belediyesi olarak eğitime ve kültüre büyük önem veriyoruz. Kıymetli hocama ve projeye emek veren herkese teşekkür ediyorum. Belediyespor'umuz spor alanında iyi gidiyor. Tabi spor alanında alınan başarıların yanı sıra böyle etkinlikleri de önemsiyoruz. Biz ahlaklı genç, ahlaklı sporcu istiyoruz." dedi. Başkan Keskin konuşmasının ardından futbolcularla fotoğraf çektirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 1000 Genç 1000 Kitapla Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement