11. Hasankadı Kültür, Doğa ve Tabiat Festivali - Son Dakika
Güncel

11. Hasankadı Kültür, Doğa ve Tabiat Festivali

Bartın'ın Hasankadı beldesinde, bu yıl 11'incisi düzenlenen Kültür, Doğa ve Tabiat Festivali yoğun ilgi gördü.

02.08.2018 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın'ın Hasankadı beldesinde, bu yıl 11'incisi düzenlenen Kültür, Doğa ve Tabiat Festivali yoğun ilgi gördü.

Hasankadı Belediyesince düzenlenen 11. Hasankadı Kültür, Doğa ve Tabiat Festivali, Cumhuriyet Meydanı'nda yapıldı.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, festivalde yaptığı konuşmada, beldeye hizmet etmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

Hasankadı'ya daha bir çok eser kazandırma gayretinde olduklarını belirten Tunç, şunları kaydetti:

"Hasankadımızın altyapısını, kanalizasyon çalışmalarını tamamladık. Üstyapısını, yani meydan ve cadde düzenlemelerini gerçekleştirdik. Şimdi Belediye Başkanımız kenar mahallelerde çalışmalar yapıyor. İnşallah eksikliklerimizi hep birlikte tamamlayacağız. Hasankadımıza eğitim, sağlık ve diğer sportif ve sosyal alanlarla ilgili önemli yatırımlar yaptık. Bunlardan birisi aile sağlığı merkezimiz. İnşallah 112 Acil İstasyonu konusunda da bakanlığımızla görüşmemiz devam ediyor. 112 Acil İstasyonunun buraya gelmesi için gerekli çabayı göstereceğiz."

Hasankadı Belediye Başkanı Zeki Erdoğan da Türkiye'nin 15 Temmuz 2016'da FETÖ'cü terör örgütü tarafından hain bir darbe girişimiyle karşı karşıya kaldığını, yıllardır da PKK terör örgütüyle mücadele verdiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Bu darbe girişiminde 250 şehidimiz 2 binin üzerinde ise gazimiz oldu. Yakın zaman da bölücü terör örgütü PKK çirkin yüzünü bir kez daha gösterdi. Hakkari Yüksekova'da asker eşini ziyaret için o bölgeye giden bacımızı ve daha 11 aylık bebeğini şehit etti. Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi başaramayacaklar, milletimizi bölemeyecekler, bayrağımızı indirmeyeceğiz. Festivalimizde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Sanatçı Hasan Yılmaz'ın konser verdiği festivale, Kurucaşile Kaymakamı Burak Bozkurt Gürse, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın, Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, İl Kültür ve Turizm Müdürü Fuat Dursun da katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 11. Hasankadı Kültür, Doğa ve Tabiat Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement