11'inci Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali - Son Dakika
Kültür Sanat

11'inci Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali

Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen ve "11. Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali" kapsamında "2'si 1 arada" adlı oyun sahnelendi.

20.11.2016 02:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen ve "11. Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali" kapsamında "2'si 1 arada" adlı oyun sahnelendi.

Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde izleyicilerin beğenisine sunulan oyunun yönetmenliğini Ahmet Kazanbal yaptı.

Neslihan Yeldan, Cemal Hünal, Ruhi Sarı ve Duygu Şen gibi sanatçıların sahne aldığı oyunda, dominant bir kadın olan Oya ile kocası Tuna arasında geçen ev halleri anlatıldı.

Oyunun gösteriminin ardından bir konuşma yapan oyuncu Cemal Hünal, salonu çok beğendiklerini ve izleyicilerin de şanslı olduğunu belirterek, "Ben de çok şanslıyım aşağıda güzel kulisler var. Festivalin devamını diliyorum." ifadesini kullandı.

Tiyatro festivalinin bu yıl 11'incisinin yapıldığını ve uluslararası düzeyde gerçekleştirildiğini hatırlatan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı da "Salona baktığımızda festivalimizin gelecek yıllarda daha da güzel olacağı inancımız her geçen gün artıyor. 20'ncisini kutladığımızda tiyatronun Altın Portakalı Bilecik olacak." dedi.

Yağcı, konuşmaların ardından oyunculara birer plaket verdi.

11\'inci Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali
Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat 11'inci Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement