11. Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali İçin Biletler Satışa Sunuldu - Son Dakika
Yerel

11. Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali İçin Biletler Satışa Sunuldu

Tarih ve kültür şehri Bilecik’te bu yıl 11’incisi düzenlenecek olan Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali’nin biletleri satışa sunuldu.

04.11.2016 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarih ve kültür şehri Bilecik'te bu yıl 11'incisi düzenlenecek olan Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali'nin biletleri satışa sunuldu.

Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan ve Bileciklilerden büyük ilgi gören festival için hazırlanan biletler, Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde satışa sunuldu. Her yıl on binlerce tiyatro sever, tiyatronun güzelliğini yaşadığı gibi bu yıl da uluslararası platformda düzenlenecek olan festival, Bilecik'in sesini bütün dünyaya duyuracak. Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek festival kapsamında usta ve duayen tiyatro oyuncuları, Bilecik'teki tiyatro festivalinde bir araya gelecek.

"Bütün vatandaşlarımızı tiyatro festivalimize davet ediyoruz"

Gerçekleştirilecek olan büyük organizasyon hakkında kısa bir açıklamada bulunan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, "Bu yıl ilimizde 11'incisini gerçekleştireceğimiz Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivaline ilişkin çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Tiyatronun kalbi yine Bilecik'te atacak. Bu yıl uluslararası platformda düzenlenecek olan festival ile Bilecik'imizin sesini bütün dünyaya duyuracağız. Üzerinde hassasiyetle çalıştığımız 'Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali' için yapılması gereken faaliyetleri gerçekleştiriyoruz. Kültür ve Sanat alanında Bilecik'te büyük katkıları olacak festival kapsamında tiyatro severleri güzel oyunlar ile buluşturmayı hedefliyoruz" dedi.

Söyleşiler ve kitap imza günlerinin de gerçekleştirileceği festivalin, 5 Kasım Salı günü saat 20: 00'deki "Vatan" adlı gala oyunu ile başlayacağı belirtilirken, 18 Kasım Cuma gecesi Uygur Kardeşler tarafından babaları usta oyuncu Nejat Uygur için anma programı düzenleneceği de bildirildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 11. Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali İçin Biletler Satışa Sunuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement