11. Uluslararası Bodrum Bale Festivali Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

11. Uluslararası Bodrum Bale Festivali Sona Erdi

11. Uluslararası Bodrum Bale Festivali Sona Erdi

Bodrum Belediyesi ve bir bankanın katkılarıyla Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü tarafından bu sene 11.kez düzenlenen Uluslararası Bodrum Bale Festivali sona erdi.15 gün süren festivalde 5 temsil sergilendi.

23.08.2013 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum Belediyesi ve bir bankanın katkılarıyla Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü tarafından bu sene 11. kez düzenlenen Uluslararası Bodrum Bale Festivali sona erdi.

15 gün süren festivalde 5 temsil sergilendi. İstanbul Devlet Opera ve Balesi, Ankara Devlet Opera ve Balesi ile Samsun Devlet Opera ve Balesi'nin yanında Güney Kore ve Sibirya bale topluluklarının da temsillerini sundukları 11. Uluslararası Bodrum Bale Festivali'ne ilgi çok yüksekti. Sergilenen her piyesin biletleri günler öncesinden bitti.

11. Uluslararası Bodrum Bale Festivali'nin son gösterisi olan "Spartacus" öncesinde festivali değerlendiren Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü Prof. Rengim Gökmen, festivalin biletlerinin günler öncesinden tükendiğine işaret etti ve "Bu sene 11. kez düzenlenen festivalimize sanat çevreleri de büyük ilgi göstermektedir. Uluslararası Bodrum Bale Festivali, artık Bodrumluların bütün bir yıl beklediği bir etkinlik haline geldi" dedi.

"Spartacus"u izleyenler arasında medya dünyasından Can Dündar, Hıncal Uluç ve Öcal Uluç ile yapımcı Nebil Özgentürk de vardı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 11. Uluslararası Bodrum Bale Festivali Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement