110 Bin Dolarlık Elması Çalan Çinli Kadına 3 Yıl Hapis - Son Dakika
Dünya

110 Bin Dolarlık Elması Çalan Çinli Kadına 3 Yıl Hapis

Rusya’nın St. Petersburg kentinde düzenlenen mücevher sergisinde, 110 bin dolar değerinde elmas çalan Çinli Liu Limei isimli kadın 3 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

28.04.2017 20:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya'nın St. Petersburg kentinde düzenlenen mücevher sergisinde, 110 bin dolar değerinde elmas çalan Çinli Liu Limei isimli kadın 3 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Rusya'nın St. Petersburg kentinde düzenlenen mücevher sergisinde, 110 bin dolar değerinde, elmas çalan Çinli kadın hakkında hakim kararını verdi. Liu Limei isimli Çinli kadın 3 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

St. Petersburg'ta 17 Şubat tarihinde mücevher sergisi düzenlenmişti. Yetkililer, sergiden 110 bin dolar değerinde bir elmasın çalındığını açıklamıştı. Olayın incelenmesi üzerine, Liu Limei isimli Çin kökenli kadının elması çaldığı, yerine ise değersiz zirkon taşını bıraktığı anlaşılmıştı. - MOSKOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya 110 Bin Dolarlık Elması Çalan Çinli Kadına 3 Yıl Hapis - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gazze'deki İnsani Facia: İnsan Elinden Oluşturulan Bir Açlık Felaketi
    15:14 Gazze'deki İnsani Facia: İnsan Elinden Oluşturulan Bir Açlık Felaketi

    BM’nin en üst düzey insan hakları yetkilisi Volker Türk, BBC’ye yaptığı açıklamada, İsrail’in Gazze’de açlığı bir savaş silahı olarak kullandığına dair “makul” bir argümanın söz konusu olduğunu söyledi.

  • BM İnsan Hakları Yüksek Komiseri: İsrail, Gazze'de açlığı silah olarak kullanıyor
    15:12 BM İnsan Hakları Yüksek Komiseri: İsrail, Gazze'de açlığı silah olarak kullanıyor

    BM İnsan Hakları Yüksek Komiseri Volker Türk, İsrail'in Gazze Şeridi'nde açlığı bir silah olarak kullandığına dair kanıtlar olduğunu belirterek, bu durumun savaş suçu anlamına gelebileceğini söyledi. İsrail'in bölgeye yardımların ulaşmasını engellediği ve açlığı körüklediği iddialarıyla ilgili uluslararası bir fikir birliği olduğunu ifade etti.

  • Beyoğlu'nda Çıksalın Camii ibadete açıldı, Sefa Camii'nin yapımı başladı
    15:03 Beyoğlu'nda Çıksalın Camii ibadete açıldı, Sefa Camii'nin yapımı başladı

    Beyoğlu'nda yapımı tamamlanan Çıksalın Camii ibadete açıldı. Dolapdere'de inşa edilecek Sefa Camii'nin ise yapım çalışmalarına başlandı.

  • Nesli Tehlike Altındaki Dağ Keçileri Çemişgezek İlçe Merkezine İndi
    14:48 Nesli Tehlike Altındaki Dağ Keçileri Çemişgezek İlçe Merkezine İndi

    Dünya Doğa Koruma Birliği'nin yayımladığı 'Nesli Tükenme Tehlikesi Altında Olan Türlerin Kırmızı Listesi'nde yer alan dağ keçileri, Çemişgezek ilçe merkezine sürü halinde indi. Keçiler, caddede dolaşarak parkta otlandı ve insanlardan korkmadı. Vatandaşlar, keçileri cep telefonu kameralarıyla kayıt altına aldı.

  • Bandırma'da kıyıya vuran cesedin kimliği belirlenmeye çalışılıyor
    14:40 Bandırma'da kıyıya vuran cesedin kimliği belirlenmeye çalışılıyor

    Balıkesir'in Bandırma ilçesinde kıyıya vuran erkek cesedinin kimlik tespiti için çalışma başlatıldı. Marmara Denizi'nde batan kargo gemisinin personelinden birine ait olduğu değerlendirilen cesedin kimliği, kaybolan personelin yakınlarından alınan DNA örnekleriyle tespit edilecek.

  • Gogglebox Dizisi Oyuncusu George Gilbey İş Yerinde Hayatını Kaybetti
    14:28 Gogglebox Dizisi Oyuncusu George Gilbey İş Yerinde Hayatını Kaybetti

    İngiltere'de popüler dizisi Gogglebox'un oyuncusu George Gilbey, iş yerinde yaşadığı yüksekten düşme kazası sonucu hayatını kaybetti. Ölüm haberini ilk olarak Gilbey'in kız kardeşi duyurdu. Essex Polisi, kazayı doğruladı. Gilbey, 2013'ten itibaren Gogglebox'da rol almış ve 2021'de üvey babasının ölümüne kadar devam etmişti. Dizi ekibi ve birçok ünlü isim, Gilbey için başsağlığı mesajları paylaştı.

  • 125 bin ton yardım malzemesi taşıyan 8. gemi Gazze yolunda
    14:18 125 bin ton yardım malzemesi taşıyan 8. gemi Gazze yolunda

    Türkiye'nin iyilik gemisi, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının ardından temel insani malzemelere ihtiyaç duyan Gazze'liler için Mersin Limanı'ndan yola çıkıyor. Bugüne kadar 13 kargo uçağı ve 7 gemi ile ihtiyaç sahibi Gazze'lilere ulaşan Türkiye, 125 bin ton insani yardım malzemesini taşıyan bu 8. gemiyle yardımlarını sürdürüyor.


Advertisement