Eskişehir'de sağlık ekibi yolda yaralı bulduğu köpeği ambulansla veteriner hekime götürdü - Son Dakika
Güncel

Eskişehir'de sağlık ekibi yolda yaralı bulduğu köpeği ambulansla veteriner hekime götürdü

Eskişehir\'de sağlık ekibi yolda yaralı bulduğu köpeği ambulansla veteriner hekime götürdü

Eskişehir'de görevden dönen 112 Acil Servis ekibi, bir aracın çarpması sonucu yaralandığı tahmin edilen köpeği ambulansla veteriner hekime ulaştırdı.

07.01.2022 12:50  Güncelleme: 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de görevden dönen 112 Acil Servis ekibi, bir aracın çarpması sonucu yaralandığı tahmin edilen köpeği ambulansla veteriner hekime ulaştırdı.

Eskişehir 112 İl Ambulans Servisi Başhekimliğine bağlı Seyitgazi-1 Acil Servis ekibi, görevden dönerken Eskişehir-Seyitgazi kara yolu üzerinde yaralı bir köpek fark etti.

Araçta bulunan sağlık görevlileri Yasin Özkara, Ahmet Çeliker ve Yeliz Karav köpeğe ilk müdahalesini yaptıktan sonra sedyeyle ambulansa aldı.

Ekip, üzerini battaniyeyle örttüğü köpeği Odunpazarı Belediyesi Hayvan Barınağı'na götürdü.

Veteriner hekimin acil ameliyata aldığı köpeğin iç kanama geçirdiği ve ayaklarında kırık olduğu tespit edildi.

Köpek yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Eskişehir 112 İl Ambulans Servisi Başhekimliği, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, "Kaza yerinden can dostumuzu ambulans ile hayvan barınağına taşıyan Seyitgazi-1 ekibimizden Yasin Özkara, Ahmet Çeliker ve Yeliz Karav can dostumuzun yaşaması için adeta seferber oldu. Lojistik ve Teknik Destek Birimimiz Alican Buluş ve Mustafa Karuç ile Başhekimimiz Dr. Veli Görkem Pala süratle hayvan barınağı ile irtibata geçerek can dostumuzun hayata tutunması için çalıştılar." ifadesine yer verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eskişehir'de sağlık ekibi yolda yaralı bulduğu köpeği ambulansla veteriner hekime götürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement