12. Açık Radyo Destek Günleri Devam Ediyor! - Son Dakika
Güncel

12. Açık Radyo Destek Günleri Devam Ediyor!

Yayın macerasında 20. yılını sürdüren Açık Radyo'nun bu yıl 12. kez düzenlediği Açık Radyo Dinleyici Destek Günleri, destekçilerin katılımıyla son hız devam ediyor!

19.03.2015 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

22 Mart Pazar gününe kadar sürecek olan 12. Radyo Günleri'nin son 3 gününde; Ege Çubukçu, Ceza, Banu Savaş, Ülkü Duru, mor ve ötesi grubundan Harun Tekin ve Burak Güven gibi isimler Açık Radyo mikrofonunun başında olacak.

Açık Radyo programcılarının, dinleyicilerinin ve dostlarının buluştuğu Dinleyici Destek Projesi özel yayınına, nâm-ı diğer 12. Radyo Günleri'ne; 14 Mart'tan bu yana Mert Fırat, Ceylan Ertem, Büyük Ev Ablukada, Luxus, Levent Üzümcü, Sumru Ağıryürüyen, Orçun Baştürk, Vasiliki Papayoryo, Yaşar Kurt gibi isimler katılırken, Geveze Show da Açık Radyo'yla canlı bağlantı yaptı. Radyo Şenliği'nin 22 Mart Pazar gününe kadarki konukları arasında ise; Feryal Öney, Aydan Çelik, Kim Ki O, Ege Çubukçu, Banu Savaş, Harun Tekin, Burak Güven, Piatango, Ülkü Duru, Gevende, Ayyuka ve sürpriz isimler yer alıyor.

Kurulduğu günden bu yana hiçbir sermaye ya da çıkar grubuna bağlı olmadan 20. yılını dolduran Açık Radyo; bu uzun ince yolun yarısından fazlasını dinleyicilerinin doğrudan desteğiyle kat etmenin neşe ve gururunu yaşıyor. Bağımsız varoluş biçimiyle uzun süredir bir "sosyal girişim modeli" oluşturan ve 12 yıldır dinleyicisiyle yan yana yürüyen Açık Radyo'nun Dinleyici Destek Projesi'nin 12.'si, bu yıl 14 – 22 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleşiyor.

9 gün 99 saat sürecek olan 12. Radyo Günleri'nde programcılar, dinleyiciler ve dostları bir kez daha bir araya gelerek; dünyanın gidişâtını konuşuyor, sanatlarını konuşturuyor ve yeni destekçilere saflara katılmaları için çağrıda bulunuyorlar. 12. Radyo Günleri'nin an be an takip edilebildiği radyogunleri2015.tumblr.com adresinde ayrıca; yayından fotoğraflar, kayıtlar ve sürpriz videolar da paylaşılıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 12. Açık Radyo Destek Günleri Devam Ediyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı
    23:42 Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, aralarında husumet bulunan M.P. ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi
    23:42 İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi

    Yerel seçimlerin ardından Diyarbakır Belediye Meclisi salonundan Türk bayrağının kaldırılması ve Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi'nin açılışında 'İstiklal Marşı'nın okutulmadığına' ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya mülkiye müfettişlerini görevlendirdi. DEM Parti'den ise konuya ilişkin yanıt geldi.

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

  • Kayseri'de kız isteme kavgasında silahlı saldırı: 1 yaralı
    23:24 Kayseri'de kız isteme kavgasında silahlı saldırı: 1 yaralı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde kız isteme esnasında çıkan silahlı kavgada bir kişi yaralandı. Kız istemeye giden bir kişi ile aile arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine saldırgan, yanında getirdiği pompalı tüfekle kızın abisine ateş etti. Yaralanan kişi hastaneye kaldırılırken, saldırgan ise polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement