12 Mart Kurtuluş Konseri - Son Dakika
Yerel

12 Mart Kurtuluş Konseri

12 Mart Kurtuluş Konseri

Atatürk Üniversitesi’nin ev sahipliğinde ve TRT’nin katkılarıyla düzenlenen 12 Mart Kurtuluş Konseri, Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi A Salonu’nda gerçekleşti.

14.03.2016 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atatürk Üniversitesi'nin ev sahipliğinde ve TRT'nin katkılarıyla düzenlenen 12 Mart Kurtuluş Konseri, Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi A Salonu'nda gerçekleşti.

TRT Müzik kanalından canlı olarak da yayınlanan Kurtuluş Konserinin sunuculuğunu Erzurumlu TRT ses sanatçısı Nurullah Akçayır yaptı. Konserde Nurullah Akçayır'ın konukları, Azeri ses sanatçısı Azerin, Esat Kabaklı ve Rıdvan Adede oldu. Eserleriyle konsere renk katan sanatçılar, konuklara unutulmaz dakikalar yaşattılar.

12 Mart İstiklal Marşımızın kabulü ve Erzurum'un Kurtuluşu sebebiyle düzenlenen anlamlı bir konsere ev sahipliği yapmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Türkiye'nin en köklü üniversitelerinden ve geleceğe yön veren bir üniversite olduklarını vurgulayarak, bunun devamı için azimle çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Koçak, "Ev sahipliğimizde gerçekleşen bu organizasyonda emeği geçen herkese ve siz kıymetli konuklara teşriflerinizden ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

Konser sonunda protokol ve sanatçılar, sahneye gelerek izleyicilerle birlikte "Türkiyem" şarkısını söylediler. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 12 Mart Kurtuluş Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement