12. Türkiye Yelkenkanat Şampiyonası'nda Rekor Kırdı - Son Dakika
Güncel

12. Türkiye Yelkenkanat Şampiyonası'nda Rekor Kırdı

12. Türkiye Yelkenkanat Şampiyonası\'nda Rekor Kırdı

Türkiye Hava Sporları Federasyonu ve Çameli Belediyesi organizesinde düzenlenen 12. Türkiye Yelkenkanat Şampiyonası’nda bir rekor kırıldı.

13.08.2017 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Hava Sporları Federasyonu ve Çameli Belediyesi organizesinde düzenlenen 12. Türkiye Yelkenkanat Şampiyonası'nda bir rekor kırıldı.

12. Türkiye Yelkenkanat Şampiyonası, 10-13 Ağustos 2017 tarihleri arasında gerçekleştirildi. "Yelkenkanat" isimli motorsuz hava aracı ile Çameli Yaylacık Dağı'ndan kalkış yapan Türkiye Hava Sporları Federasyonu pilotlarından Muhammed Emin Öner, Burdur Gölü civarlarına iniş yaparak bir rekora imza attı. Daha önce Çameli Yaylacık Dağı'ndan kalkan bir yelkenkanat 104 kilometre ilerlemeyi başarırken, Muhammed Emin Öner 117 kilometre boyunca havada kalarak rekoru kırdı.

Türkiye Hava Sporları Federasyonu Yelkenkanat Branş Başkanı Bayezid Yıldırım, Yaylacık Dağı'nda Dünya Şampiyonası hazırlıkları için yapılan şampiyonada başarılı uçuşlar gerçekleştirildiğini ve zamanla Çameli ilçesinin yelkenkanat sporu için dünya çapında bir cazibe merkezi haline geleceğini söyledi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 12. Türkiye Yelkenkanat Şampiyonası'nda Rekor Kırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement