12 Yaşındaki Kız Çocuğunu Taciz Eden 73'lük Sapığa Beyzbol Sopalı Meydan Dayağı! - Son Dakika
Güncel

12 Yaşındaki Kız Çocuğunu Taciz Eden 73'lük Sapığa Beyzbol Sopalı Meydan Dayağı!

İstanbul'da 12 yaşındaki kız çocuğunu telefonla taciz eden 73 yaşındaki sapık, çocuğun ailesi tarafından beyzbol sopalarıyla öldüresiye dövüldü.

18.07.2018 10:08  Güncelleme: 10:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da 12 yaşındaki kız çocuğunu telefonla taciz ettiği iddia edilen 73 yaşındaki A.S, çocuğun ailesi tarafından beyzbol sopalarıyla öldüresiye dövüldü.

YAŞLI ADAM, RASTGELE ÇEVİRDİĞİ NUMARAYA CİNSEL İÇERİKLİ FOTOĞRAFLAR ATTI

İstanbul Gaziosmanpaşa'da yaşlı bir adam, rastgele çevirdiği telefon numarasına cinsel içerikli fotoğraflar atarak ahlaksız tekliflerde bulundu. Telefonun diğer ucunda ise bir kız çocuğu vardı. Yaşadığı olaydan dolayı korku duyan küçük kız durumu babasına anlattı.

TACİZCİ ADAMA BEYZBOL SOPASI İLE SALDIRDILAR

Baba, bir süre kızının ağzından tacizci ile konuşarak buluşma ayarladı. İstanbul Gaziosmanpaşa'da buluşma yerine gelen tacizciye, küçük kızın ailesi tarafından sokak ortasında linç girişiminde bulunuldu. Anne, elindeki beyzbol sopası ile kızına cinsel içerikli fotoğraf gönderip taciz eden zanlıyı buluşma noktasında linç etmek istedi.

GÖZALTINA ALINDI

Küçük yaştaki kız çocuğuna cinsel içerikli fotoğraflar gönderip daha sonra buluşma yerinde kız çocuğunu eliyle taciz ettiği sırada babası ve annesi tarafından linç edilmeye çalışılan A.S., İstanbul Gaziosmanpaşa Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

"O EYLÜLLER, LEYLALARIN OLAYLARINDAN HİÇ Mİ AKILLANMADINIZ"

73 yaşındaki zanlı A.S., baba tarafından sokak ortasında darp edildi. Baba, yaşlı tacizciye "O Eylüller, Leylaların olaylarından hiç mi akıllanmadınız?" diyerek elindeki beyzbol sopası ile meydan dayağı attı.

12 Yaşındaki Kız Çocuğunu Taciz Eden 73\'lük Sapığa Beyzbol Sopalı Meydan Dayağı!

Son Dakika Güncel 12 Yaşındaki Kız Çocuğunu Taciz Eden 73'lük Sapığa Beyzbol Sopalı Meydan Dayağı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (35)

  • TUNÇ06: Suçluyu bulmuş iyi güzel de dayak neyin nesi ? Adam da hem babadan hemde anneden davacı olmalı bakalım ne olacak .Adalet bu şekilde sağlanmaz ülkenin polisi yargısı var .kız da suçlu istemdiğin kişiye engel koyarsın birda ulaşamaz sana .Aile de suçlu ... 7 49 Yanıtla Wtf: Senin çocuğun değil ya ondan böylesin ya olsaydı??? 11 4 Xncbc: Tunc malmisin 11 1 TUNÇ06: KİMSE SUÇLUYA CEZA VEREMEZ DAHA SUÇLU BİLE DEĞİL .DAYAK YİGEN KİŞİ DAVACI OLSUN KORKMASIN BABAYI DA ANNEYİDE İÇERİ TIKARLAR.Kastı öldürmeye teşebbüş var ..Neden polise gitmiyor da elinde sopa bekliyor yuh be tabiğ olay pis vur abalıya Ülkede ki adaleti beyenmessiniz demi tabiğ dövenlere soruşturma açılmıyor da rahatsınız.bu kafalarla bukadar.kızına sahip çıksın salömasın çayıra diye düşünüyorum. 1 0
  • Genseriko : Ne olmuş izin verseniz yaşlı amcayla arkadaş olsun çocuk. Böyle tonton dedelerden zarar gelmez 2 26 Yanıtla Ss: Genseriko bisliksin sende aynisisin demeki 4 1
  • aaaa: bu meydan dayağı da meşhıur oldu. yeter artık ama 4 19 Yanıtla Terzi cemal: Tacizciyi savunuyorsun, sende bunu yiyorsa meydanda soylesene. Dovmeyin vurmayin. Ne olmus resim atip, azcik taciz etmisse oyle mi? 17 1 Doğu: Eğer bu ülkede hukuk varsa Dayak olmamalı gereken cezayı kanunlar çerçevesinde en ağır şekilde versinler. Dayak atanlar bu devletin kanunlarını, yasalarını ancak çiğnemiş olurlar. 0 2
  • Ciguli: O anneninde babaninda ellerinden öperim saygılar. 16 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement