12 Yaşındaki Küçük Kız, 13 Kişinin Cinsel İstismarına Maruz Kaldı! - Son Dakika
3.Sayfa

12 Yaşındaki Küçük Kız, 13 Kişinin Cinsel İstismarına Maruz Kaldı!

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde, 12 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan 13 kişiden 12'si tutuklandı, 1 kişi hakkında soruşturma sürüyor.

23.09.2017 18:09  Güncelleme: 21:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mide bulandıran iğrençliğin adresi Bursa... 12 yaşındaki kız çocuğuna 13 kişi cinsel istismarda bulundu.

UZUN SÜRE KİMSEYE ANLATAMADI

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde ortaokul öğrencisi olan 12 yaşındaki Z.B. cinsel istismara uğradı. Yaşadıklarını korkudan kimseye anlatamayan Z.B, bir süre sonra başına gelenleri komşusuna anlattı.

13 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

İhbar üzerine harekete geçen polis, Yenişehir merkez ve bazı köylerde yapılan operasyonlarda 13 kişiyi gözaltına aldı. Zanlılardan 12'si tutuklanırken, 1 kişi hakkında ise soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

KIZ ÇOCUĞU AİLESİNE TESLİM EDİLDİ

Olayla alakalı soruşturmanın sürdüğü, Z.B'nin ifadesi alındıktan sonra ailesine teslim edildiği öğrenildi.

12 Yaşındaki Küçük Kız, 13 Kişinin Cinsel İstismarına Maruz Kaldı!
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 12 Yaşındaki Küçük Kız, 13 Kişinin Cinsel İstismarına Maruz Kaldı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İskenderun'da uyuşturucu operasyonu: 6 şüpheli gözaltına alındı
    21:48 İskenderun'da uyuşturucu operasyonu: 6 şüpheli gözaltına alındı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 6 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon sonucunda 10 kilo 764 gram esrar, 39 gram sentetik uyuşturucu, 2 bin 870 uyuşturucu hap, 100 fişek, bir tüfek ve 250 bin lira ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

  • Burdur Tefenni'de Sobadan Çıkan Yangın Evde Hasara Yol Açtı
    21:40 Burdur Tefenni'de Sobadan Çıkan Yangın Evde Hasara Yol Açtı

    Burdur'un Tefenni ilçesine bağlı Beyköy köyünde, Ali Karadere'ye ait evde sobanın yakılması sırasında çıkan yangın, evin kullanılamaz hale gelmesine neden oldu. Yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürülürken, herhangi bir yaralanma olmadığı belirtildi.

  • TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Başkanı Ali Akgün'den inşaat mühendislerine yönelik şiddete tepki
    21:39 TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Başkanı Ali Akgün'den inşaat mühendislerine yönelik şiddete tepki

    Türkiye genelinde inşaatlarda çalışan mühendislerin karşılaştığı şiddet olaylarıyla ilgili Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Ali Akgün basın açıklaması yaptı. Akgün, "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı başta olmak üzere şantiyelerdeki şiddete karşı ilgili kurum ve kuruluşlar gerekli tedbirleri almalı, meslektaşlarımıza yönelik şiddet son bulmalıdır. İnşaat Mühendisleri hiçbir zaman sahipsiz değildir" dedi.

  • Karabük'ün Eskipazar ilçesinde müstakil ev alevlere teslim oldu
    21:35 Karabük'ün Eskipazar ilçesinde müstakil ev alevlere teslim oldu

    Karabük'ün Eskipazar ilçesinde, Hanköy'de Ramazan Yazıcı'ya ait müstakil evde çıkan yangın sonucunda ev kullanılamaz hale geldi. Jandarma ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.

  • İstanbul Zeytinburnu'nda maskeli hırsızlar motosiklet çaldı
    21:35 İstanbul Zeytinburnu'nda maskeli hırsızlar motosiklet çaldı

    İstanbul Zeytinburnu'nda maskeli 2 hırsız, park halinde bulunan motosikleti çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı. Olayın ardından polis ekipleri hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

  • Sakarya'da ahır yangınında 25 büyükbaş telef oldu
    21:32 Sakarya'da ahır yangınında 25 büyükbaş telef oldu

    Sakarya'nın Karapürçek ilçesinde çıkan ahır yangınında kurbanlık 25 büyükbaş hayvan telef oldu. Yangına 8 itfaiye aracı ve 20 itfaiye eri ile müdahale edildi.

  • Muğla'da 34 düzensiz göçmen yakalandı, 25'i kurtarıldı
    20:49 Muğla'da 34 düzensiz göçmen yakalandı, 25'i kurtarıldı

    Muğla'nın Datça ilçesinde iki ayrı düzensiz göçmen olayında 12'si çocuk 34 düzensiz göçmen yakalanırken, 13'ü çocuk toplam 25 düzensiz göçmen kurtarıldı. Lastik botun su alarak batma tehlikesi yaşaması üzerine Sahil Güvenlik ekipleri müdahale etti ve 25 düzensiz göçmen kurtarıldı. Ayrıca, başka bir lastik bot da durdurularak içindeki 34 düzensiz göçmen yakalandı.

  • Otomobil lastiğini kesti, kendisini durdurmaya çalışan şahsı bıçakladı
    20:33 Otomobil lastiğini kesti, kendisini durdurmaya çalışan şahsı bıçakladı

    Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bir otomobilin lastiğini kesen bir şahıs ile onu durdurmaya çalışan bir kişi arasında kavga çıktı. Bıçak ve sopayla birbirine giren 2 şahıs yaralandı. Olay, Şeyh Sinan Mahallesi Garaj 2. Sokak üzeri Eski Sanayi mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, bir aracın lastiğini bıçakla kesen S.S. isimli şahıs, o esnada yol kenarında oturan E.K. tarafından görüldü. Aracın zarar gördüğünü fark eden E.K., bıçaklı saldırgana tepki gösterdi. İkili arasında çıkan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Çıkan kavga sonrası ikili bıçak ve sopayla birbirine girdi. S.S. sopayla başından yaralanırken, E.K. de bıçak darbesiyle bacağından yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılar, ambulanslarla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili polis tarafından inceleme başlatıldı.

  • Silivri'de kahvehaneye av tüfeğiyle saldırı kamerada
    20:31 Silivri'de kahvehaneye av tüfeğiyle saldırı kamerada

    İstanbul Silivri'de bir kişi aralarında husumet bulunan şahsın kahvehanesine av tüfeği ile saldırı gerçekleştirdi. Saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı. Şüpheli jandarma tarafından yakalandı ve ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

  • Batman'da Sason Çayı'na uçan araç kayalıklarda asılı kaldı
    20:28 Batman'da Sason Çayı'na uçan araç kayalıklarda asılı kaldı

    Batman'da bir hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Sason Çayı'na uçtu ve kayalıklarda asılı kaldı. Araçta mahsur kalan 2 kişi ekiplerin yoğun çalışmaları sonucu kurtarıldı.

  • Park halindeki araca çarpan otomobil ters döndü
    20:25 Park halindeki araca çarpan otomobil ters döndü

    Sivas'ta seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, önce park halindeki otomobile çarptı, daha sonra da takla attı. Kaza sonucunda sürücü hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumu iyi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.


Advertisement