12 Yıldır Elenen Türk Yarışmacı, Muradına Erdi - Son Dakika
Magazin

12 Yıldır Elenen Türk Yarışmacı, Muradına Erdi

Almanya'da 12 yıldır üst üste Popstar yarışmasına katılan ama her defasında elenen Türk Menderes Bağcı, en sonunda başka bir yarışmada kazandı.

01.02.2016 15:45  Güncelleme: 18:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya'da 12 yıldır üst üste Popstar yarışmasına katılan ancak bir sene hariç hep ilk turda elenen Türk kökenli Menderes Bağcı (31), ünlülerin ıssız adada yarıştığı 'I'm a Celebrity, Get Me Out of Here!' (Ben ünlüyüm, çıkarın beni buradan) isimli televizyon programını kazanarak ilk kez katıldığı bir yarışmadan zaferle ayrıldı.

"GERÇEKTEN ÇOK ŞAŞKINIM"

Yarışmanın 10'uncu kazananı olan Bağcı, "Gerçekten çok şaşkınım. Böyle bir sonuç çıkacağını beklemiyordum. Bu ilk zaferim, bugüne kadar hayatımda hiçbir zaman kazanamadım. Ama en sonunda başardım" ifadelerini kullandı.

"ASLA PES ETMEYEN" YAPISI SEYİRİCİYİ ETKİLEDİ

Alman RTL televizyonunun yayınladığı yarışmanın, geleneksel olarak kazanan yarışmacıya verdiği 'Ormanlar Kralı' tacını kazanan Bağcı, dürüst ve doğal tavırlarıyla Alman seyircisinin sevgisini kazandı. Televizyon eleştirmenleri, Bağcı'nın 'asla pes etmeyen' yapısının seyirciyi ve programın yapımcılarını etkilediğini, bunun da Türk kökenli yarışmacının zaferi hakederek kazanmasına neden olduğu yorumunu yaptı.

12 Yıldır Elenen Türk Yarışmacı, Muradına Erdi

Son Dakika Magazin 12 Yıldır Elenen Türk Yarışmacı, Muradına Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Mehmet: Türk değil kürttür 0 7 Yanıtla
  • hayal: benim temiz kalpli yavrum sonunda kazandin 4 0 Yanıtla
  • kemelist: sanki uzaya cikmis,,veya nükleer uzun menzilli füze üretmis.,90 senedir müzikle ugrasiyoruz,,ali yat yat uyu,,ali türkü söyle,,ali top oyna,,el-alem marsa cikti uzayi taksim ettiler,,yaziklar olsun akilli ve yurtsever bir adam cikmiyor.,. 3 0 Yanıtla
  • 15 yıl sonra: yav istemiyorlar seni işte amma ısrar etmişsin yav 1 1 Yanıtla
  • Esmer: Sonunda senide kaybettik.Allah sasirtmasin. 0 0 Yanıtla
  • rus diplomat: Aferin menderson 0 0 Yanıtla

Advertisement