Kaynak Holding'e Bağlı Işık Yayıncılık'a 2. Dalga FETÖ Operasyonu: 55 Şüpheli İçin Yakalama Kararı - Son Dakika
Güncel

Kaynak Holding'e Bağlı Işık Yayıncılık'a 2. Dalga FETÖ Operasyonu: 55 Şüpheli İçin Yakalama Kararı

İstanbul merkezli 13 ilde Kaynak Holding'e bağlı olan ve Sızıntı, Aksiyon gibi dergileri çıkaran Işık Yayıncılık'a 2. dalga FETÖ operasyonu başlatıldı. 55 şüpheli için yakalama kararı var.

23.03.2018 08:08  Güncelleme: 08:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Kaynak Holding'e bağlı olarak faaliyet yürüten ve 'Sızıntı', 'Aksiyon' gibi dergileri çıkaran Işık Yayıncılık'a yönelik ikinci dalga operasyon başlatıldı. Şirkete yönelik İstanbul merkezli 13 ilde 55 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

KAYNAK HOLDİNG'E BAĞLI ŞİRKETLER İNCELENDİ

Alınan bilgiye göre, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, Kaynak Holding ve bağlı şirketlerde yürütülen örgütsel faaliyetlerle ilgili dijital materyaller incelendi.

13 İLDE OPERASYON BAŞLATILDI: 55 YAKALAMA KARARI VAR

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, diğer bankalardan kredi çekip Bank Asya'ya yatırdığı, FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen'in kitaplarının yayıncısı olduğu ve birçok üst düzey örgüt mensubunu çalışan olarak gösterip, SGK kayıtlarını yaparak örgütsel faaliyet yürüttüğü belirlenen Işık Yayıncılık'a yönelik, İstanbul merkezli 13 ilde, 55 kişinin yakalanması için eş zamanlı operasyon başlattı.

ADRESLERDEKİ ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Şüphelilerin adreslerindeki arama çalışmaları devam ediyor.

Kaynak Holding\'e Bağlı Işık Yayıncılık\'a 2. Dalga FETÖ Operasyonu: 55 Şüpheli İçin Yakalama Kararı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kaynak Holding'e Bağlı Işık Yayıncılık'a 2. Dalga FETÖ Operasyonu: 55 Şüpheli İçin Yakalama Kararı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement