13. İstanbul Bienali Mekanları Belirlendi - Son Dakika
Kültür Sanat

13. İstanbul Bienali Mekanları Belirlendi

"Anne, ben barbar mıyım?" başlığıyla Fulya Erdemci küratörlüğünde gerçekleştirilecek bienalin sergileri, 14 Eylül 20 Ekim'de Antrepo No.3, Galata Özel Rum İlköğretim Okulu, ARTER, SALT Beyoğlu ve 5533'te yer alacak

20.08.2013 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Anne, ben barbar mıyım?" başlığıyla Fulya Erdemci küratörlüğünde gerçekleştirilecek 13. İstanbul Bienali sergileri, 14 Eylül-20 Ekim'de Antrepo No.3, Galata Özel Rum İlköğretim Okulu, ARTER, SALT Beyoğlu ve 5533'te yer alacak.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı'ndan yapılan açıklamaya göre, Koç Holding sponsorluğunda düzenlenen 13. İstanbul Bienali, "Anne, ben barbar mıyım?" başlığını, şair Lale Müldür'ün aynı adlı kitabından aldı.

Politik bir forum olarak kamusal alan fikrine odaklanacak bienalde sanat aracılığıyla "kamusallık" kavramını yeniden düşünme imkanı yaratmayı, yeni düşünce ve hayal gücü kanalları açmayı ve tartışma zemininin yaratılmasına katkıda bulunmayı hedefleyen işler yer alacak.

Kentsel kamusal mekanlara müdahalede bulunan pek çok proje içermesi planlanan 13. İstanbul Bienali sergileri, alınan küratöryel karar doğrultusunda iç mekanlarda gerçekleştirilecek.

13. İstanbul Bienali sergileri, 14 Eylül-20 Ekim tarihleri arasında Tophane'deki Antrepo No.3, Karaköy'deki Galata Özel Rum İlköğretim Okulu, İstiklal Caddesi üzerindeki ARTER ve SALT Beyoğlu ile İMÇ 5.Blok'taki 5533'te ücretsiz gezilebilecek.

Bienal, 14 Eylül Cumartesi günü kapılarını açacak. Sergi mekanları, 16 Eylül Pazartesi hariç, pazartesi günlerinde kapalı olacak. Bienal sergi mekanları, 10.00-19.00 saatleri arasında gezilebilecek. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat 13. İstanbul Bienali Mekanları Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement