13'üncü Azdavay Bal ve Ihlamur Festivali'nde Sinan Özen Coşturdu - Son Dakika
Güncel

13'üncü Azdavay Bal ve Ihlamur Festivali'nde Sinan Özen Coşturdu

13\'üncü Azdavay Bal ve Ihlamur Festivali\'nde Sinan Özen Coşturdu

Kastamonu'nun Azdavay Ilçesi'nde bu yıl 13'üncüsü 24-26 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen 'Azdavay Bal ve Ihlamur Festivali' çeşitli etkinliklerle coşkulu kutlandı.

26.08.2012 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'nun Azdavay Ilçesi'nde bu yıl 13'üncüsü 24-26 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen 'Azdavay Bal ve Ihlamur Festivali' çeşitli etkinliklerle coşkulu kutlandı. Festival etkinliklerin son akşamında fantezi müziğinin tanınmış isimlerinden Sinan Özen, yaklaşık 2 bin kişiye konser verdi.

Festival etkinlilerinde en iyi bal üreticisi ve bal ve ıhlamur güzeli ile festival ağalık yarışmaları yapıldı. Düzenlenen bal ve Ihlamur Festivali Güzellik Yarışması'nda katılan 14 aday arasında birinciliği Öznur Aksoy alırken, Duygu Ünal ikinci, Buse Karaset üçüncü oldu. Dereceye girenlere Kaymakam Osman Doğramacı ve Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek altın ödülü verdi. En iyi bal üreticisi yarışmasında ilk 3'e Mustafa Mısır, Nazım Sönmez ve Mustafa Karaçam girdi. Çekişmeli geçen festival ağalığını ise 47 bin TL ile iş adamı Sait Turcihan kazandı.

Festivalin ilk gününde düzenlenen konser etkinliklerinde sahne alan Kastamonulu sanatçı Arzu Akça Türk sanat müziğin güzel parçaları ile beğenildi, pop müzikte Berna Başel Azdavaylılar'ı coşturdu. Festivalin diğer etkinlikleri arasında Çatak kanyonu ile birlikte doğal ve kültür geziler düzenlendi.

Festivalin son gün etkinliğinde sahneye çıkan Kastamonulu sanatçı Orhan Canayakı, sevilen türküleri söyledi. Karadenizli sanatçı Sinan Özenin de şarkıları ıle izleyicileri coşturdu. Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek ile Kaymakamı Osman Doğramacı, festivale katılan sanatçı ve hemşehrilerine teşekkür etti, sponsorlara festival anısına plaket, sanatçılara bal verildi.

DHA(AY/İD) - Kastamonu/ Azdavay

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 13'üncü Azdavay Bal ve Ihlamur Festivali'nde Sinan Özen Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Erzincan Valiliği, ALES sınavı saatlerinde gürültü kirliliği yapmamaları konusunda uyarıda bulundu
    08:27 Erzincan Valiliği, ALES sınavı saatlerinde gürültü kirliliği yapmamaları konusunda uyarıda bulundu

    Erzincan Valiliği, bu hafta sonu yapılacak olan ALES sınavı saatlerinde vatandaşlardan gürültü kirliliği yapmamalarını istedi. Sınavın yapılacağı binaların yakınında klakson çalınmaması, sirenlerin çalışmaması ve her türlü gürültünün yapılmaması gerektiği belirtildi.

  • İstanbul, Marmara depremine hazırlanmaya başlasa 15-20 seneye hazır olur
    08:25 İstanbul, Marmara depremine hazırlanmaya başlasa 15-20 seneye hazır olur

    Bilim Akademisi üyesi, yer bilimci ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, erken uyarı sisteminin can kurtarıcı olmadığını, asıl önemli olanın İstanbul'un depreme hazırlanması olduğunu belirtti. Ayrıca, çalışmalara bugün başlanması halinde ortalama 15-20 yıl içerisinde İstanbul'un depreme hazır olabileceğini ifade etti.

  • İzmir'de kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti
    08:06 İzmir'de kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti

    İzmir'in Konak ilçesinde iki aile arasında çıkan kavgada tabancayla yaralanan 35 yaşındaki adam, hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti. Kavganın ardından gözaltına alınan bir kişiyle diğer iki kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

  • Tokat'ta bulunan Sebastapolis Antik Kenti depremlerde zarar görmedi
    07:53 Tokat'ta bulunan Sebastapolis Antik Kenti depremlerde zarar görmedi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde bulunan Sebastapolis Antik Kenti, yaşanan depremlerde zarar görmedi. Antik kentin, Anadolu Ajansı tarafından dron ile yapılan görüntüleme sonucunda zarar görmediği belirlendi. Sebastapolis Antik Kenti, M.S 98-117 yıllarında Kapadokya eyaletine dahil edilmiş ve Karadeniz'in en büyük 5 şehrinden biri olarak biliniyor. Ancak zamanla önemini kaybeden ve unutulan antik kent, 1986 yılında başlayan kazı çalışmalarıyla gün yüzüne çıkarılmaya başlandı.


Advertisement