3 Çocuklu Anne, 13 Yaşında Giyemediği Gelinliği 50 Yaşında Giydi - Son Dakika
Güncel

3 Çocuklu Anne, 13 Yaşında Giyemediği Gelinliği 50 Yaşında Giydi

4 torun ve 3 çocuk sahibi çifte, çocukları sürpriz bir nikah tazeleme töreni düzenledi. 13 yaşında evlenen ve gelinlik giyemeyen Gülten Çakır, 37 sene sonra hayaline kavuştu.

18.05.2017 10:10  Güncelleme: 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde 4 torun ve 3 çocuk sahibi çifte, çocukları tarafından sürpriz bir nikah tazeleme töreni düzenlendi. 13 yaşında evlenen ve gelinlik giyemeyen Gülten Çakır, 37 sene sonra hayaline kavuştu.

Sındırgı ilçesine bağlı Emendere köyünde 37 yıl önce evlenen ve İstanbul'a taşınan Gülten ve Mustafa Çakır çiftine çocukları ilginç bir sürpriz yaptı. İstanbul'dan memleketleri Sındırgı'ya dönmeye kararı veren çift, çocuklarının nikah tazeleme fikri sonrası yeniden nikah masasına oturdu. 37 yıl sonra yeniden kıyılan nikah renkli görüntülere sahne olurken, Gülten Çakır, damadın ayağına basmayı da ihmal etmedi.

Mustafa Çakır, "Param yoktu. Allah'a şükürler olsun bugünlere eriştik. Daha ne yapayım? Karımın da gönlünü yaptım" diye konuşurken, Gülten Çakır ise, "Kocamı seviyorum" dedi.

Annelerine sürpriz yapan çocukları ise, "Annemiz Balıkesir'in Emendere köyüne yaklaşık 37 yıl önce gelin gelmiş. Fakat gelinlik giyememiş. Bu annemizin içinde ukde kalmış. Çocukları olarak sürpriz yaptık" dedi.

Yıllar sonra yeniden nikah masasına oturan biri erkek 3 çocuk ve 4 torun sahibi çift, gece boyunca sevenleriyle eğlendi.

3 Çocuklu Anne, 13 Yaşında Giyemediği Gelinliği 50 Yaşında Giydi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 3 Çocuklu Anne, 13 Yaşında Giyemediği Gelinliği 50 Yaşında Giydi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement